7 open world-spel som du borde ha på din skärm 2022

admin

Det är lätt att tappa koll på överflöd av spelmeddelanden och releaser. Oroa dig inte, vi har letat igenom det kommande året efter lovande öppna världstitlar och vi har definitivt tagit guld. Den stora torkan är snart över och du kan ge dig ut i stora områden igen 2022. Vi berättar nu vilka fantastiska spel som väntar på dig.

I överflöd av spelmeddelanden och releaser är det lätt att tappa koll på saker och ting. Oroa dig inte, vi har letat igenom det kommande året efter lovande öppna världstitlar och vi har definitivt tagit guld. Den stora torkan är snart över och du kan ge dig ut i stora områden igen 2022. Vi berättar nu vilka fantastiska spel som väntar på dig.

Open World Hits 2022

Vilket spel kommer att släppas igen när? Denna fråga kommer till varje spelares huvud vid ett eller annat tillfälle. Och hur är det med år 2022 ?

För att mildra förväntan på en mycket speciell spelgenre har vi skapat följande bildserie åt dig.

Du kan förvänta dig 7 fantastiska open world-spel som vi nästan glömt bort – och som du definitivt borde ha på din skärm. 2022 kommer att bli den öppna världens vänners år, njut av att surfa!

Elden ring

Det börjar med ett riktigt efterlängtat fantasy-epos från From Software: Elden Ring . Den 25 februari 2022 kommer troligen alla Soulslike-hungriga att kunna kasta sig in i ansträngande bossbråk igen.

Med Elden Ring kan du förvänta dig en spännande öppen värld som är fylld av sagoliv av ingen mindre än "A Song of Ice and Fire"-författaren George RR Martin. Vi ser fram emot det lovande rollspelet.

Stalker 2: Heart of Chernobyl

Med Stalker 2: Heart of Chernobyl fick fansen vänta länge på att serien skulle komma tillbaka. Den 28 april 2022 har tiden kommit och vänner till den mutantinfekterade postapokalypsen kommer att få återvända till Pripyat.

Även om Stalker 2 är en direkt uppföljare till 2007 års Stalker: Shadow of Chernobyl och därför kommer att erbjuda mycket av det mest kända, tar det ett nytt tillvägagångssätt med en fri, öppen värld.

Enligt utvecklarna kommer skräckupplevelsen erbjuda en så upplösande värld att du kan fördjupa dig i den under hela 100 timmars spel. Så om du letar efter en enorm och skrämmande värld att fördjupa dig i, bör du definitivt behålla Stalker 2 på din skärm till 2022.

Starfield

Ett spel i öppen värld som förväntas med särskilt stor förväntan är sannolikt Bethesdas Starfield . Space Adventure är Bethesda Game Studios första färska IP på 25 år.

Den grafiskt sofistikerade SciFi RPG förväntas dyka upp den 11 november 2022 . Detta är vad Bethesda meddelade på senaste E3.

Eftersom open world-eposet har varit tyst länge och inte mycket är känt förutom en första teaser får vi hålla tummarna för att releasedatumet för Starfield kan hållas.

Baldur's Gate 3

En annan RPG-delikatess som kommer att erbjuda en vansinnig öppen värld är Baldur's Gate 3 . Spelet har funnits i Early Access sedan oktober 2020 och kan redan spelas av entusiastiska fans.

Men Larian Games jobbar fortfarande hårt på omfattningen och kvaliteten på Baldur's Gate 3 och förväntas ha ett helt spel 2022. Tills dess måste alla fans av serien som inte vill ge Early Access en chans ha tålamod.

Sagan om ringen: Gollum

Öppna världar tar tid – en trosbekännelse som verkar gå igenom alla kommande spel på den här listan. Så även på Daedalic Entertainments The Lord of the Rings: Gollum, som var efterlängtad.

Äventyret från den populära franchisen kommer också att vända 2022 , när exakt Daedalic ännu inte har avslöjats. Sagan om ringen-spelet kommer att vara mörkare än andra spel i universum. För första gången kommer spelare att kunna fördjupa sig i Gollums frånvarande huvud.

Stealth-fans får hålla tummarna för att vi kan spela det öppna världsäventyret 2022.

Ark: Survival Evolved 2

Ett spel som kanske har glömts bort av många: Ark Survival Evolved 2 . Efterföljaren till det populära överlevnadsspelet i öppen värld presenterades för första gången vid Game Awards 2020 och tog poäng med en imponerande trailer. Den innehöll till och med ingen mindre än Vin Diesel .

Studio Wildcard planerar att släppa dinosaurieäventyret 2022. Om du inte heller har haft Ark 2 på din skärm kan du skriva ner det i din kalender nu.

Hogwarts arv

Hogwarts Legacy, som utspelar sig i Harry Potters universum, kommer sannolikt att bli den stora förväntningen i den öppna världen för 2022 . Det mörka rollspelet utvecklas av Avalanche Software och Portkey Games och förväntas dyka upp 2022 .

Med Hogwarts Legacy kan en trippel A-titel som är värd en sann trollkarlslärling äntligen vänta oss efter flera år. Det öppna världsspelet utspelar sig långt före händelserna kring Harry Potter, nämligen runt 1800 .

Hogwarts Legacy sägs vara starten på en serie med spel från Warner Bros. Vi är nyfikna på om RPG kan leva upp till förväntningarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Nedräkning till årsslutet: 5 saker att titta på i Bitcoin den här veckan

Saker och ting kan bli lugnare än väntat när 2022 tar slut, men chanserna för "ansiktssmältande" gröna ljus finns fortfarande kvar, säger analytiker.

Bitcoin ( BTC ) startar en ny vecka nära $51 000 när slutet av 2022 närmar sig och handlare lägger ner verktyg för semestern.

Efter en jul på 50 000 $ fortsätter Bitcoin att inventera ett år då den har gått från 29 000 $ till 69 000 $ och halvvägs tillbaka igen.

Förväntningarna var verkligen inte att ett sådant kusligt lugn skulle avrunda december – en avblåsning, hävdade majoriteten, borde redan ha tagit marknaden till $100 000 och mer.

Istället, efter att ha sjunkit till 41 800 $, är en långsam grind genom välbekant territorium hur Bitcoin ser ut att avsluta det som har varit ett år efter halveringen fullt av överraskningar.

Med blandade känslor som kännetecknar slutet av Q4, tar Cointelegraph en titt på vad som kan forma BTC-prisåtgärder för de återstående dagarna av 2022.

Bitcoin på kortare tidsramar: "Gör det försiktigt"

Trots farhågor om att tunn likviditet skulle kunna utlösa en ökad spotprisvolatilitet under semesterperioden, är det så långt motsatsen sant – Bitcoin är tyst, möjligen för tyst.

Helgen såg lite av ovanliga prisrörelser, med en kort dipp under $50 000 som därefter återvände till uppsidan.

I skrivande stund är 51 000 $ återigen ett fokus, med begränsade åtgärder upp eller ner, visar data från Cointelegraph Markets Pro och TradingView .

BTC/USD 1-timmes ljusdiagram (bitstämpel). Källa: TradingView

För den populära Twitter-handlaren Pentoshi var detta skäl nog att vänta på att den viktigare $53 000-zonen skulle återvända innan man agerade.

"Ögonen är fortfarande på 49,2 och 53-55 000 intervall per föregående diagram (omstridda territorier)," bekräftade han sent på söndagen.

Han noterade den "rena" karaktären av BTC/USD på veckovisa tidsramar, med paret strax över mittpunkten i ett flermånadersintervall med $58 000 som övre gräns och $32 000 som nedre gräns.

$58 000, tillade han i kommentarerna, kan vara den "mest avgörande platsen" för chartister 2022.

Försiktig på kort sikt var filbfilb, medgrundare av handelsplattformen Decentrader, som trots att ha flaggat flera hausseartade signaler på juldagen varnade för att nuvarande BTC/USD-nivåer kan vara något av en tjurfälla.

För honom skulle 50-dagars glidande medelvärde, för närvarande på $54 700, vara en hausseartad triggerpunkt för det nya året.

Stock-to-flow liv att kämpa ett år till

De kan utsättas för en störtflod av kritik, men de perenna stock-to-flow Bitcoin-prismodellerna – och deras skapare, PlanB – vägrar ge upp.

Enligt spårningskontot S2F Multiple borde BTC/USD helst handlas till över 97 000 $ denna vecka, men verkligheten har andra idéer.

Med den senaste nedgången från all-time highs, utmanar Bitcoin kapaciteten hos en modellserie som hittills aldrig har blivit ogiltig.

Detta har skapat stridigheter — stock-to-flow använder två standardavvikelseband runt en nyckelbana för att övervaka priset, och Bitcoin sitter för närvarande mellan dem. Även om den faktiskt inte är i närheten av ogiltig, har modellen uppvaktat påståenden om att dess utbud av acceptabla prisåtgärder är för brett för att vara användbart.

Dessa förvärrades när PlanB tycktes säga att han skulle överge modellerna om BTC/USD inte handlas för 100 000 $ i slutet av 2022.

"För att vara tydlig: jag har inga som helst tvivel om att bitcoin S2FX är korrekt och #bitcoin kommer att utnyttja $100K-288K före december 2022," skrev han i en del av kommentarerna i början av november.

Han tog sedan tillbaka dessa påståenden och betonade att standardavvikelsebanden skulle diktera varje teknisk ogiltigförklaring. Som sådan, stock-to-flow (S2F) och dess spin-off stock-to-flow kors-tillgång (S2FX), är båda kvar i spelet.

”Tänk att tänka en modell som har vistats inom en standardavvikelse band för 3 år har misslyckats”, säger han kontrade .

"IMO är vi på exakt samma plats som i mars 2019 när jag publicerade S2F-modellen: i den nedre delen av det första bandet. DYOR. Titta på diagrammet. Ditt val."
Bitcoin aktie-till-flödesdiagram från och med den 27 december. Källa: Köp Bitcoin över hela världen

S2F kräver en genomsnittlig prislapp på 100 000 $ för Bitcoin denna halveringscykel, medan S2FX höjer det till 288 000 $.

PlanB:s golvmodell, också korrekt genom Bitcoins historia, misslyckades med att spåra månadsstängningen för första gången i november.

Akta dig för tidsbomben med öppet intresse

Bitcoin spotprisåtgärd kan ge alla huvudvärk på tunna semestervolymer, men ett nyckelområde att titta på är derivat.

Efter röjningen tidigare den här månaden har det öppna intresset för Bitcoin-terminer smygit sig tillbaka. Detta är i och för sig omärkligt, men skulle ett växande öppet intresse kombineras med ett omvänt sjunkande pris är scenen redo för smärta, varnar filbfilb.

Han resonerade dock att nyanser betyder att förhållandet mellan pris och öppna ränterörelser inte är lika enkelt, utan skulle "rädda" handlarnas positioner i volatila perioder.

Oron har avtagit, under tiden, efter att överdriven hävstångseffekt över derivatmarknaderna tömts ut i $42 000-rutten.

Trots hävstångseffekten sedan återkomsten är finansieringsräntorna neutrala vid 50 000 $, en iögonfallande förändring från för bara flera veckor sedan, och förtroendet byggs upp för att fortsatt prisuppsida nu kan fortsätta som ett resultat.

Kedjeindikatorer som styr köparens och säljarens beteende visar samtidigt också tecken på en potentiell vändning.

"Det stora jag håller ögonen på är när trenden för både realiserad nettovinst och förlust minskar till låga nivåer," noterade Twitter-kontot On-Chain College på söndagen och lyfte fram data från on-chain analysföretaget Glassnode.

"Säger mig att säljare kan vara utmattade, och vi kan potentiellt få mer drastiska prisrörelser om köpare går in."
Bitcoin nettorealiserad vinst/förlust kommenterat diagram. Källa: On-Chain College/ Twitter

Likviditetsförsiktighet spelar över till makro

Makromarknaderna presenterade ett numera standardutbud av riskfrågor för semesteruppehållet, dessa är trots allt också benägna att orsaka större rörelser än genomsnittet tack vare minskad likviditet.

Prognosen för de kommande dagarna var alltså "antingen kommer rubrikrullen att sporra till fula rörelser inom dagen på semesterförtunnad likviditet, eller så kommer volatiliteten att förbli så platt att om det vore ett EKG, skulle läkarna och sjuksköterskorna skrika blått", Bloomberg citerade Jeffrey Halley, senior marknadsanalytiker på forexmäklaren Oanda, för att säga.

Sådana rubriker kan kretsa kring Coronavirus eller Kina, med asiatiska börser nedåt på måndag och europeiska index som ser toppiga ut.

Amerikanska aktier nådde nya rekord genom tiderna inför juluppehållet, och avslutade ett betydelsefullt år då S&P 500 bara såg 68 nya rekord.

Den amerikanska dollarn har dock ännu inte återhämtat sig från sin tidigare intensiva uppåtgående trend, med dollarns valutaindex (DXY) som trampar in i slutet av året. Detta kan ge åtminstone lite andrum för Bitcoin-handlare om aktier också gynnas.

DXY är fortfarande nära det högsta sedan juni 2020.

US dollar valutaindex (DXY) 1-veckors ljusdiagram. Källa: TradingView

Bitcoin "smälter ansikten när folk minst anar det"

Bitcoin-handlare blir mer, inte mindre, rädda när 2022 bleknar.

Relaterat: Topp 5 kryptovalutor att titta på den här veckan: BTC, MATIC, NEAR, ATOM, HNT

Enligt Crypto Fear & Greed Index , en populär sentimentmätare som tar hänsyn till en rad variabler för att ge ett helhetsintryck av handlarens känslor, är marknaden långt ifrån ur skogen - till och med över 50 000 $.

Från och med måndag står rädsla och girighet på 40/100, vilket kännetecknar "rädsla", med toppar på 45/100 förra veckan.

Index för kryptorädsla och girighet. Källa: Alternative.me

Indexet har visat att sentimentet har varit särskilt känsligt för även små prisfluktuationer sedan routen.

Innebörden är därför att jitter kan utlösa mer känslomässiga handelsreaktioner, och en prishändelse kan resultera i en snöbollseffekt uppåt eller nedåt.

Under normala omständigheter inträffar dock en masskapitulation endast under perioder av "extrem girighet", där indexet mäter 90/100 eller mer.

Med en mer optimistisk ton hävdade Blocksteam CSO Samson Mow att de flesta lekmannamarknadsparitcaptans är för dystra denna jul.

"Bitcoin smälter vanligtvis ansikten när folk minst anar det", sa han under en Twitter-diskussion.

Subscribe US Now