Hur man säljer aktier på Etoro

aliintizar71

Om du vill lära dig hur man säljer aktier på eToro, måste du först lära dig hur man blankar en aktie. För att blanka en aktie måste du klicka på aktien i din portfölj, klicka på säljknappen och sedan stänga din handel. Om aktiekursen sjunker, kommer du att göra en nettovinst. Om det ökar kommer du att drabbas av en nettoförlust. När du har avslutat din handel kommer du att krediteras eller debiteras det belopp du investerade.

eToro blankning

Om du vill tjäna pengar på aktiemarknadenhar eToro ett blankningsalternativ. blankning är en form av handel där du placerar en kort position på en aktie, och sedan säljer den när aktiekursen faller. Du kan ange denna beställning på ditt konto med hjälp av en mäklare. Till skillnad från traditionell blankning regleras eToro av flera myndigheter. Och eftersom plattformen regleras av flera myndigheter, kommer villkoren du ställer för blankning att spegla aktuella marknadsförhållanden.

En blankning kan ha olika former, men i allmänhet lånar mäklaren ut pengar till handlaren i utbyte mot att korta aktien. Näringsidkaren säljer sedan aktien eller annat finansiellt instrument och returnerar det till ett pris som är högre än blankningspriset. Detta är känt som “short selling”, och det kan misslyckas med att uppfylla handlarens preferenser. Men om priset sjunker kan en blankning fortfarande vara ett lukrativt alternativ. eToro är en mäklare som tillåter blankning.

eToro spridningsavgift

eToro är ett utmärkt val för nya handlare. Det är lätt att använda, ger omfattande information om priser och provisioner och har ett blomstrande socialt nätverk. Vissa handlare är dock försiktiga med de låga spridningsavgifterna och andra dolda avgifter som kan påverka deras vinster. Nedan listas några av nackdelarna med eToro. Läs vidare för mer information. Denna plattform låter dig handla aktier, kryptovalutor och ETF:er allt från en enkel instrumentpanel. eToro-spridningsavgiften kan lägga till upp till tio procent till din vinst, så det är viktigt att förstå avgifterna och riskerna innan du investerar. 

Till exempel, om du vill sälja en Bitcoin till ett marknadspris på 10 000 $, skulle du betala en spridningsavgift på 0,75 % på handeln. Du bör också vara medveten om att du måste betala en omsättningsavgift om du håller en position över natten. Med andra ord, denna avgift liknar den ränta som tas ut av en bank när du håller en position över natten. Denna avgift är dock inte så hög som man kan tro.

TP

eToro är en onlineplattform som låter dig köpa och sälja aktier utan provisionsavgifter. För att stänga dina positioner på Etoro måste du logga in på ditt konto och välja DIS från listan över tillgängliga aktier. Klicka på det röda “x” till höger på skärmen för att avsluta affären. Du kommer då att se en bekräftelse popup-ruta. Klicka på “Stäng handel” för att slutföra processen.

Först måste du bestämma vilken typ av handel du vill göra. Om du bara vill sälja en aktie kan du kopiera en användares handel, men kom ihåg att det kommer att resultera i samma avgifter. Det är viktigt att notera att detta skiljer sig från att shorta en position – att göra det på ett felaktigt sätt kan få katastrofala konsekvenser för din portfölj. Se videon nedan för att se hur du avslutar din handel korrekt.

X1

Om du funderar på att köpa och sälja aktier, gör eToro det enkelt att göra det. Allt du behöver göra är att använda sökfältet för att hitta dina föredragna investeringar. Klicka på “köp” för att öppna handelsskärmen. När du köper aktier måste du komma ihåg att undvika att använda hävstång. Detta beror på att det kan öka dina förluster. Om du har tillräckligt med kontanter kan du köpa aktien direkt. Du bör dock vara medveten om riskerna med att använda hävstång.

eToro demokonto

Om du vill komma igång med aktiemarknaden är det en bra idé att använda ett eToro demokonto. Dessa gratiskonton låter dig se hur mycket du kan tjäna innan du börjar handla med riktiga pengar. I de flesta fall betalar du en avgift på 0 % för att sälja aktier på eToro. Det bästa sättet att undvika dessa avgifter är att hålla sig till aktier medan du lär dig repen.

Medan du lär dig att handla aktier kan du också prova de sociala aspekterna av eToro. Du kan chatta med andra användare i realtid för att få en känsla för vad som motiverar dem. Om du till exempel är intresserad av att köpa Apple kan du klicka på aktien för att få mer information om den. Du bör dock inte ryckas med i den äkta varan.

Next Post

Hur man använder Robinhood i Storbritannien

Om du bor i Storbritannien kanske du undrar hur du använder Robinhood för att handla aktier. Denna onlinemäklare regleras av de bästa finansiella myndigheterna och erbjuder 100 % provisionsfria affärer av aktier, optioner, ETF:er och kryptovaluta. Det finns dock några saker att tänka på innan du registrerar dig för ett […]

Subscribe US Now