GTA Online: Lista över kommande bilar i uppdateringen The Criminal Enterprises

admin

The Criminal Enterprises DLC: Listan över kommande GTA Online-bilar

Som med varje uppdatering i GTA Online kommer nya bilar senare under veckorna som följer i veckoinnehåll, The Criminal Enterprises DLC är inget undantag från denna regel. Som vanligt har vi grävt i uppdateringsfilerna för att se vilka bilar som kommer innan de når GTA Online. Criminal Enterprises DLC innehåller totalt 18 nya fordon, och endast 6 var tillgängliga vid lanseringen av uppdateringen för några dagar sedan, vilket gör att 12 nya bilar som ännu inte har släppts, kommer att anlända under de kommande veckorna, på torsdagar, under utplaceringarna av bonusar och kampanjer. Här är listan över nästa fordon, deras inspirationer i den verkliga världen, såväl som deras priser, eller beskrivningen av Rockstar Games.

Följ 10F Large

575 000 GTA$

Sportig
Transformation Benny’s de l’Obey 10F
Inspirerad av en andra generationens Audi R8

Luftintagen, titanfördelningen, den enorma naturligt aspirerade motorn… Ja. Det är helt klart menat att reta dig. Och låt oss vara ärliga. Det fungerar. Anpassning möjlig på Benny’s Original Motor Works.

Ubermacht Sentinel Classic Large

700 000 GTA$

Sportig
Bennys förvandling av Ubermacht Sentinel Classic
Inspirerad av en BMW M3 (E30)

Den klassiska Sentinel var redan den tomma duken som gjordes för rally som tuningentusiaster tog till sig för att uttrycka sin kreativitet. Hur gör man bättre? Det är bara Benny som vet… Allt vi kan säga är att resultatet blir både uppenbart och helt häpnadsväckande. Anpassning möjlig på Benny’s Original Motor Works.

Andra nya funktioner i GTA Online-uppdateringen

Nytt vapen: Servicegevär

Ett helt nytt vapen kommer att finnas tillgängligt under de kommande veckorna i GTA Online, Service Rifle. För att låsa upp det kommer det att vara nödvändigt att återställa 5 komponenter av vapnet som är gömda i hela San Andreas-regionen på brottsplatser. Det finns 10 olika möjliga platser, du måste samla 5 av dem som kommer att dyka upp slumpmässigt, här kommer de att vara när de är tillgängliga i GTA Online.

Flera föremål kommer att samlas in

Servicegevärets komponenter är inte de enda föremålen som kommer att återvinnas, det kommer att vara möjligt att hitta påsar med cannabis från Lamar Davis. Till Halloween kommer Rockstar Games att lägga till glödande pumpor för att hitta dagligen på kartan. Vi kommer även att ha fallskärmshopp, där vi kommer att behöva passera genom checkpoints, skillnaden mellan klassiska fallskärmshopp är att vi kommer att få guldmedaljer enligt vår ranking, med dagliga belöningar om vi vinner guld. Vi måste också ha möjlighet att hitta en metalldetektor på en skelettkropp i delstaten San Andreas som har en skattkarta som leder till Cayo Perico.

Nya bilhandlare

Luxury Autos bilhandlare, som ligger mittemot inspelningsstudion, kommer att tillåta att fordon köps direkt från skyltfönstret. När det gäller vår vän Simeons bredvid vapenhuset i stadens centrum, kommer hans återförsäljare att öppna i GTA Online under de kommande veckorna, vilket gör att vi kan titta noga, men också testa vårt framtida förvärv. Fordonen kommer att förnyas regelbundet, som för bilträffarna.

Halloween-evenemang med UFO

Utöver pumporna att samla in till halloween bör ett nytt alien-event finnas tillgängligt i år, där det ska vara möjligt att ta bilder på UFO:n för Omega från GTA 5, med en bonus om man tar bilder på alla faten. För närvarande har vi väldigt lite information om detta evenemang.

Annat innehåll

Det ska vara möjligt att göra ärenden på ön Cayo Perico. Rockstar Games kommer också att erbjuda höjdpunkter av aktiviteter skapade av dess community, eller så kommer det att vara möjligt att gå med i olika typer av aktiviteter via snabbstartpunkter på kartan.

Denna information hittades i GTA Onlines filer, det är möjligt att innehållet som delas här ändras eller aldrig visas.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Hur du gör din egen anpassade markör för din webbplats

När jag började surfa på olika och originella webbplatser för att lära av dem, var en av de första sakerna som fångade min uppmärksamhet att några av dem hade sina egna markörer, så jag undersökte hur jag skulle införliva det på min webbplats. Idag […]

Subscribe US Now