GTA 6 tillkännagivande trailerdetaljer läckt av YouTuber

admin

Grand Theft Auto-fans vill inget hellre än att få nyheter om nämnda spel. Enligt ryktena kommer en avslöjandetrailer vilken dag som helst nu före spelets lansering 2025, eller 2024, om man tror Microsoft. En annan källa hävdar till och med att de redan har sett tillkännagivandetrailern för GTA 6.

Tekniskt sett kommer vi alltid närmare en GTA 6-avslöjande.

GTA 6 tillkännagivande trailerdetaljer läckt av YouTuber

Enligt den brasilianska YouTubern, SanInPlay, är trailern för GTA 6 avslöjande klar och kommer att innehålla spelets två huvudpersoner, Lucia och Jason. SanInPlay var en av de första som lämnade information om Lucias namn och latinamerikanska arv. Nu lägger de till att trailern för det kommande GTA-spelet kommer att innehålla ett flygplan, en ödla innan de klipper till “Lucia i fängelsetränar.”

Om det är någon tröst så stämmer detta överens med de tidigare ryktena om vilken typ av personlighet våra huvudpersoner kommer att ha.

Frågan är nu, när ska vi höra mer om GTA 6 härnäst? Rockstar Games moderbolag, Take-Two Interactive, kommer att vara värd för sitt intäktssamtal för tredje kvartalet 2023 den 6 februari. Bettingmannen i oss kommer att säga till dig att hålla utkik efter ny utveckling tills dess. Men, vi har blivit brända förut, så vi kan inte exakt säga säkert att GTA 6 kommer att tillkännages då. Naturligtvis pekar alla tecken på att Rockstar avslöjar GTA 6 i år, och det sista vi hörde, Super Bowl LVII kommer att hållas den 12 februari.

Rockstar har aldrig avslöjat eller visat upp GTA på en Super Bowl tidigare, men hej, det finns en första gång för allt.

Gta Announcement Trailer läcktEn 30-sekunders Super Bowl-annons kostade enligt uppgift 6,5 miljoner dollar förra året, vilket är en stor förändring med tanke på hur mycket pengar Rockstar kan tjäna på GTA 6.

I slutet av dagen är vi förmodligen långt ifrån en GTA 6-avslöjande, så du kan lika gärna hålla dig sysselsatt med GTA Online. Den senaste uppdateringen ger en mängd nya saker till det populära onlinespelet, inklusive railgun.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Den remastrade GTA-trilogin kommer snart till Epic Games Store

Få spel definierar 2000-talets era av spel mer än Rockstar Games treenighet av klassiker, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City och Grand Theft Auto: San Andreas. Så när Rockstar Games bekräftade att alla tre kommer att återsläppas och remastras på moderna plattformar under en ny titel, Grand […]

Subscribe US Now