Disney + överraskningar den här veckan: Marvel-storfilmer och två streamingrekommendationer

admin

Disney + tar inte saker långsamt i januari 2022 heller och tar med en Marvel-succé i sitt streamingerbjudande som fortfarande var på bio för några veckor sedan. Dessutom dyker flera Oscarsvinnare upp, vilket du inte bör missa. Det här är våra rekommendationer för januari!

Disney + tar inte saker långsamt i januari 2022 heller och tar med en Marvel-succé i sitt streamingerbjudande som fortfarande var på bio för några veckor sedan. Dessutom dyker flera Oscarsvinnare upp, vilket du inte bör missa. Det här är våra rekommendationer för januari!

Eviga

Börja streama Eternals på Disney + 12 januari.

Eternals kommer till Disney +! Den mycket omdiskuterade nya Marvel-blockbustern släpps den 12 januari på streamingplattformen – vilket borde vara särskilt bra för de som inte kunde eller ville gå på bio när filmen släpptes. Eternals följer på händelserna i Avengers: Endgame, denna gång med fokus på en grupp odödliga superhjältar – The Eternals. Hur de har format och fortsätter att forma mänsklighetens historia, en första glimt med trailern visar dig:

Vattens form

Streama The Shape of Water på Disney + från och med den 14 januari.

The Shape of Water vann fyra Oscars 2018, inklusive Oscar för Årets bästa bild. Det romantiska fantasydramat av Guillermo del Toro berättar historien om en ensam städerska som arbetar på en hemlig forskningsanläggning. När hon upptäcker en fången marin varelse där utvecklas ett unikt förhållande mellan de två.

fågelman

Börja streama Birdman på Disney+ nu.

2014 vann Birdman fyra Oscarspriser, inklusive Oscar för Årets bästa bild. Om du missade den här enastående storfilmen då, kan du komma ikapp den på en vinterfilmkväll på Disney +: Birdman är ett satiriskt drama om en gammal skådespelare som vill återuppliva sin berömmelse på Broadway. Det speciella med filmen är dock hur den gjordes: Birdman ser för tittaren ut som om hela filmen spelades in i en enda sekvens. För det mesta är det; endast ett fåtal osynliga snitt skiljer de långa scenerna åt.

Den efterlängtade serien The Book of Boba Fett är också aktuell på Disney+. Även om bara ett avsnitt är online, kommer alla nästa avsnitt att dyka upp på onsdagar – tills den första säsongen är över. The Book of Boba Fett är en spin-off-serie från The Mandalorian och producerades av samma showrunner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Tyska neobank N26 lanserar kryptohandel senare i år

N26s medgrundare säger att rusningen efter en global expansion har fått N26 att hamna på efterkälken i krypto- och aktiehandel.

Tyska neobanken N26, en av de största europeiska fintechs med över 9 miljarder dollar i värdering, är äntligen redo att ta itu med krypto- och aktiehandel efter att ha strävat efter en global expansion.

Trots att den var en tidig aktör i den finansiella teknikboomen över hela Europa, inducerade den Berlin-baserade onlinebanken N26:s globala ambitioner ett bakslag i dess diversifiering av tjänster, sa N26 medgrundare och medVD Max Tayenthal i en FT-intervju.

Efter att ha lämnat två kritiska fintech-marknader, USA och Storbritannien, planerar N26 att "vässa sitt fokus på sin europeiska verksamhet" genom att introducera nya produkter och tjänster till sina 7 miljoner kunder.

Enligt Tayenthal, som medgav att onlinebanken behöver utöka sitt produktuniversum, siktar N26 på att lansera en kryptohandelsverksamhet 2022, följt av en aktiemäklare, istället för att "sätta flaggor på nya marknader."

N26-mobilappen erbjuder för närvarande inte kryptofunktionalitet, och funktioner i den kommande produkten relaterade till kryptohandel har ännu inte avslöjats. Cointelegraph kontaktade N26 för mer information, och den här artikeln kommer att uppdateras i väntan på nya detaljer.

Relaterat:Återförsäljare för att driva användning av kryptobetalningar: Enkät

N26 tillkännagav sin utträde från den amerikanska marknaden i november när de retade ytterligare finansiella produkter och tjänster för sina europeiska kunder. "N26 kommer att fokusera sin strategi på att bredda sin digitala bankupplevelse till nya vertikaler för att inkludera investeringsprodukter under det kommande året", heter det i meddelandet.

Företaget drabbades av flera restriktioner från tyska finansiella övervakningshunden BaFin i maj 2021, delvis på grund av dess bristande kontroll mot penningtvätt. BaFin dekreterade att N26, som accepterade i genomsnitt 170 000 nya kunder per månad förra året, inte kan ta emot fler än 50 000 kunder per månad.

Tayenthal beskrev det BaFin-tvingade nya kundtaket som en massiv begränsning för den tillväxtinvesterarefinansierade fintech, och sa att han förväntar sig att villkoret kommer att ske till sensommaren 2022.

Subscribe US Now