Disney + tar inte saker långsamt i januari 2022 heller och tar med en Marvel-succé i sitt streamingerbjudande som fortfarande var på bio för några veckor sedan. Dessutom dyker flera Oscarsvinnare upp, vilket du inte bör missa. Det här är våra rekommendationer för januari!

Eviga

Börja streama Eternals på Disney + 12 januari.

Eternals kommer till Disney +! Den mycket omdiskuterade nya Marvel-blockbustern släpps den 12 januari på streamingplattformen – vilket borde vara särskilt bra för de som inte kunde eller ville gå på bio när filmen släpptes. Eternals följer på händelserna i Avengers: Endgame, denna gång med fokus på en grupp odödliga superhjältar – The Eternals. Hur de har format och fortsätter att forma mänsklighetens historia, en första glimt med trailern visar dig:

Vattens form

Streama The Shape of Water på Disney + från och med den 14 januari.

The Shape of Water vann fyra Oscars 2018, inklusive Oscar för Årets bästa bild. Det romantiska fantasydramat av Guillermo del Toro berättar historien om en ensam städerska som arbetar på en hemlig forskningsanläggning. När hon upptäcker en fången marin varelse där utvecklas ett unikt förhållande mellan de två.

fågelman

Börja streama Birdman på Disney+ nu.

2014 vann Birdman fyra Oscarspriser, inklusive Oscar för Årets bästa bild. Om du missade den här enastående storfilmen då, kan du komma ikapp den på en vinterfilmkväll på Disney +: Birdman är ett satiriskt drama om en gammal skådespelare som vill återuppliva sin berömmelse på Broadway. Det speciella med filmen är dock hur den gjordes: Birdman ser för tittaren ut som om hela filmen spelades in i en enda sekvens. För det mesta är det; endast ett fåtal osynliga snitt skiljer de långa scenerna åt.

Den efterlängtade serien The Book of Boba Fett är också aktuell på Disney+. Även om bara ett avsnitt är online, kommer alla nästa avsnitt att dyka upp på onsdagar – tills den första säsongen är över. The Book of Boba Fett är en spin-off-serie från The Mandalorian och producerades av samma showrunner.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *