Snyk lanserar den första utvecklarcentrerade molnsäkerhetslösningen

digitateam

Snyk, en specialist inom utvecklarsäkerhet, har avslöjat Snyk Cloud, som tillkännager lanseringen av branschens första heltäckande Cloud Security Solution designad av och för utvecklare.

Den senaste utvecklingen möjliggjordes av förvärvet av Fugue tidigare i år. Genomtänkt designad med globala DevSecOps-team i åtanke, Snyks Cloud Security-lösning förenar och utökar befintliga produkter Snyk Infrastructure as Code och Snyk Container med Fugues ledande funktioner för molnsäkerhetsställningshantering (CSPM). Dessa element är nu kraftfullt kombinerade för att realisera en fullt utrustad molnsäkerhetslösning som gör att dagens moderna utvecklare kan fortsätta sin snabba innovationstakt på ett säkert sätt.

Snyk Cloud-produkten utökar företagets befintliga säkerhetsplattform för utvecklare på ett betydande sätt, vilket gör att fler företag kan ta till sig DevSecOps och skapa ytterligare effektivt samarbete mellan deras utvecklare, drift, säkerhet och efterlevnadsteam. Istället för att kämpa för att lappa ihop flera inkompatibla moln- och applikationssäkerhetslösningar, vilket i slutändan leder till en fragmenterad syn på applikationssäkerhet i molnet, har globala utvecklare nu möjligheten att ta fullt ägande av sin infrastruktur. Samtidigt kan deras säkerhetsmotsvarigheter definiera och driva en konsekvent molnsäkerhetsställning över hela mjukvaruutvecklingslivscykeln (SDLC).

Med den digitala erans ständigt ökande behov av innovationshastighet, är silade applikationer och molnsäkerhetsverktyg som fokuserar på att upptäcka problem efter implementering för långsamma och riskfyllda, vilket skapar växande spänningar mellan utvecklare och säkerhetsteam. Med tillägget av Snyk Cloud kommer Snyk-kunder nu att vara de första att dra nytta av en enhetlig plattform och policymotor som utrustar dem för att skapa säkra implementeringar via en oöverträffad återkopplingsslinga – från kod till moln och tillbaka till kod – som säkrar deras moln före implementering och bibehålla sin säkra integritet under körning samt sedan utvärdera och prioritera de exakta platserna för att tillhandahålla korrigeringar tillbaka i koden. Under det senaste året har Snyk-kunder faktiskt rapporterat att de förbättrar sin säkerhetsriskställning med mer än 60 % genom att minska tiden det tar att hitta och åtgärda sårbarheter.

Peter McKay, VD, Snyk, sa: “Snyks utvecklare-först-strategi störde applikationssäkerhetsindustrin och vi siktar nu på att tillämpa många av dessa lärdomar på det snabbast växande segmentet av cybersäkerhet idag: molnsäkerhet.

“Det här är ett område som förutspås vara värt 77,5 miljarder dollar 2026, och det är ett område som är mogen för förändring. Dagens nyheter representerar ytterligare en viktig milstolpe för utvecklarnas säkerhetsrörelse, och vi ser fram emot branschens svar på vår vision att förena AppSec- och CloudSec-team för att säkra dagens appar mer effektivt.”

Adi Sharabani, CTO, Snyk, sa: “Våra globala kunder har bevittnat hur tidigare cybersäkerhetsprinciper har utvecklats djupt, med molninfrastruktur som nu förändras lika snabbt som apparna själva. De är angelägna om en heltäckande lösning som ger en verkligt komplett molnbild som driver DevSecOps genom att förbättra utvecklarnas produktivitet på ett säkert sätt.

“Vi är otroligt stolta över att avslöja denna branschspelväxlare, Snyk Cloud, den första säkerhetsprodukten för utvecklare designad för molntiden för att kunna hantera alla viktiga skeden av en modern apps liv idag från utveckling till produktion.”

Vill du förnya din digitala transformationsstrategi? Lär dig mer om den digitala transformationsveckan som äger rum i Amsterdam, Kalifornien och London, och upptäck nyckelstrategier för att göra dina digitala insatser framgångsrika.

Etiketter: säkerhet, snyk

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online-uppdateringen för denna vecka lägger till The Cayo Perico Series och mer

Rockstar Games gav Grand Theft Auto Online utan tvekan sin största uppdatering hittills med The Criminal Enterprises den 26 juli. Men det verkar som att Rockstar inte är klar än. Under dagarna som har följt har Rockstar konsekvent hittat sätt att förbättra GTA Online och göra det bättre. Nu gör […]

Subscribe US Now