Få gratis pengar i GTA Online via Sprunk vs eCola-evenemanget

admin

Förrän Rockstar Games tar en signal från den verkliga Cluckin’ Bell-restaurangen vet vi inte vilken av Sprunk och eCola som smakar bättre. Men det finns ett sätt att ta reda på vilken som har fler supportrar.

Den vinnande drinken kommer att baseras på antalet medlemmar och drycker som konsumeras fram till den 14 september.

Rockstar Games har precis lanserat evenemanget Sprunk vs eCola och det uppmuntrar spelare att använda sin favoritdryck i spelet så mycket de kan i GTA Online. Reglerna är enkla: den av de två dryckerna som har flest användningsområden fram till den 14 september vinner. Varje användning räknas som en röst och priset på $300 000 av GTA Online i spelet. Övrig kosmetika baserad på en drink som vinner kommer också att ges bort.

För att gå med i Sprunk vs eCola-evenemanget måste du ha ett Rockstar Games Social Club-konto. Allt du behöver göra är att logga in och besöka den officiella Sprunk- eller eColas besättningssida för att gå med i din favoritdrink. Ditt varumärke avgör vilka kosmetiska föremål du får när evenemanget är över.

Om du är orolig för att slösa pengar på eCola och/eller Sprunk, var det inte. Rockstar bekräftade att båda dryckerna kommer att vara tillgängliga gratis under evenemanget. Så var inte rädd för att gå på ett razzia och slänga iväg så många av dina favoritdrinkar som du vill.

Sprunk är lätt en av de mest ikoniska videospelsdryckerna genom tiderna.

Vem vet? Din sista tuff kan få ditt favoritmärke till en enorm vinst den 14 september.

Next Post

Hur man begär utbildning – en guide för juniorutvecklare

Under din intervju fick du med största sannolikhet den urgamla frågan “var ser du dig själv om fem år?” Du kanske inte har tänkt så mycket på det, eller kanske inte vet vilka karriärvägar som är öppna för utvecklare. Men när du väl har kommit till rätta med ditt nya […]

Subscribe US Now