Filer i spelet avslöjar mer klippt Red Dead Redemption 2-innehåll

admin

Det är inte ovanligt att Rockstar Games lämnar saker på klipprummets golv i sina spel. Red Dead Redemption 2 är inget undantag. Men detta gör inte att upptäcka klippt innehåll mindre av en kuriosa. Exempelvis skulle denna potentiella uppdragslinje ha involverat Arthur som reser till de begränsade områdena i spelet, närmare bestämt Blackwater och New Austin.

Med tanke på att historien om Red Dead Redemption 2 är dess bästa aspekt, är det en bra idé att Rockstar Games inte drev igenom med sina initiala planer.

Filer i spelet avslöjar mer klippt Red Dead Redemption 2-innehåll

Enligt Kush Qrox finns det bevis i spelfilerna för PC-versionen av Red Dead Redemption 2 som tyder på att uppdraget som involverade Jeremy Gill ursprungligen gick annorlunda.

Tydligen finns det en oavslutad mellansekvens där Jeremy Gill, sportfiskaren som ger spelarna i uppdrag att fånga alla legendariska fiskar i Red Dead Redemption 2, effektivt eskorterar spelare till Rio Bravo, som är en plats i New Austin. I den slutliga versionen kan spelare inte slutföra Gills uppdragslinje förrän epilogen. Detta beror på att Arthur är en eftersökt man i Blackwater och New Austin och kommer att skjutas ner av ett obegränsat antal prisjägare om han trampar sin fot i de tidigare nämnda regionerna. Eftersom filmsekvensen lämnar Arthur någonstans i New Austin, verkar det som att Rockstar ursprungligen hade andra planer för Arthur i Red Dead Redemption 2.

Naturligtvis, eftersom det här är en oavslutad uppdragslinje, är det ganska svårt att tro att Arthur kunde ha trampat sin fot i New Austin. Glöm inte att Arthur är en eftersökt man i Blackwater och New Austin redan från början. Om vi ​​antar att detta på något sätt var möjligt i de tidiga stadierna av Red Dead Redemption 2, skulle detta innebära att Rockstar hade andra planer för spelets berättelse. Även om vi inte utesluter detta, skulle Red Dead Redemption 2 inte ha fungerat lika bra om Arthur inte var en fredlös i dessa delar.

Väldigt få spel gör fiske så tillfredsställande som Red Dead Redemption 2.

I slutändan hänvisar vi till Rockstars bedömning för varför den klippte ut detta specifika innehåll från Red Dead Redemption 2. I slutet av dagen fick vi fortfarande fiskeuppdraget även om det är John som kommer att avsluta det och inte Arthur.

På tal om John Marston, rösten bakom ledningen av det första Red Dead Redemption-spelet uttryckte just sitt stöd för en potentiell remake eller remaster. Detta kommer efter rykten om att Rockstar släpper sina ursprungliga planer på att återsläppa 2010 års titel för att fokusera på GTA 6.

Next Post

Kör PHP-funktioner i AWS Lambda och API Gateway

Vad är AWS Lambda? AWS Lambda är en serverlös bearbetningstjänst som kan exekvera kod som svar på förutbestämda händelser eller villkor och automatiskt hantera alla bearbetningsresurser som krävs för dessa processer. Hur fungerar AWS Lambda? AWS Lambda genererar omslag som […]

Subscribe US Now