Cerberus Truck Halloween Event Guide – Alla 12 platser i GTA Online

admin

I likhet med Phantom Car-evenemanget och Los Santos Slasher-evenemanget, innehåller ett helt nytt Cerberus Halloween-evenemang för GTA Online en hemsökt lastbil inspirerad av action-thrillerfilmen Duel från 1971.

Lastbilen terroriserar spelare genom att jaga dem och ramla in i dem. Om du är till fots kommer du garanterat inte att överleva. Och om du är i ett fordon kommer lastbilen att ramma dig tills bilen exploderar och du dör.

Allmän information

Lastbilen leker som en del av Los Santos Tuner Exotic Exports-fordon som du måste leverera till hamnen. Liksom den ursprungliga slumpmässiga händelsen, sprider fordonet Exotic Exports slumpmässigt. Cerberus-lastbilen leker dock bara på 12 av de totalt 100 exportfordonsplatserna i Blaine County och Los Santos.

Eventet kan utlösas i både offentliga eller privata sessioner så länge det finns minst två spelare i sessionen. Andra krav är följande:

Spelaren får inte vara inne i en byggnad (lägenhet, spelhall, garage, etc.). Spelaren måste vara i Free Roam. Spelaren måste antingen vara till fots eller i ett vanligt landfordon. Med landfordon är endast fordon på väg tillämpliga. Du kan inte vara i en helikopter, ett flygplan, en förtryckare MK2, en båt eller ens beväpnade landfordon. Spelaren måste ha tillbringat minst 16 minuter i sessionen.

Det finns ingen specifik tid för evenemanget och det kan utlösas när som helst så länge som ovanstående krav är uppfyllda.

Som nämnts tidigare skapas det som ett exotiskt exportfordon representerat av en blå prick på kartan. Om du ser fordonet Exotic Exports på någon av de tolv platserna vi har visat nedan, kommer lastbilen också att parkeras i närheten och lätt att se. Cerberus-lastbilen kommer inte att ha någon förare.

När du sätter dig i fordonet startar Cerberus-lastbilen och börjar jaga dig. Det kommer att fortsätta att ramla in i dig tills du antingen dör eller levererar fordonet vid hamnen.

Om du på något sätt springer undan lastbilen kommer den att teleportera direkt bakom dig. Ja, det är precis som Dragon Ball Z-sändningen. Du kan antingen leverera fordonet genom att överleva den terroriserande lastbilen eller överleva i 5 minuter, varefter lastbilen slutar jaga dig och avslutar evenemanget.

Om du har idéer om att rigga lastbilen innan du går in i Exotic Exports-fordonet har du ingen tur, eftersom fordonet är osårbart för alla typer av attacker tills du kommer in i Exotic Exports-fordonet.

Följande är alla 12 möjliga spawn-platser där händelsen kan utlösas. De röda cirklarna markerar platsen där lastbilen kommer att parkeras, och de blå cirklarna representerar platsen där Exotic Exports-fordonet kommer att parkeras.

Plats 1

El Burro Heights.

Plats 2

Los Santos internationella flygplats.

Plats 3

Mirror Park.

Plats 4

Jordgubbe.

Plats 5

Pillbox Hill.

Plats 6

Vespucci-kanaler.

Plats 7

Pacific Bluffs.

Plats 8

Harmoni.

Plats 9

Grand Senora-öknen.

Plats 10

Grand Senora-öknen.

Plats 11

Druvkärnor.

Plats 12

Paleto Bay.

Fullständig kartöversikt

Följande bild är en högupplöst bild. Vi rekommenderar att du klickar på den för att få en bättre överblick över alla platser.

Next Post

Hur man lär sig aktiemarknaden

Innan du börjar investera i aktier är det viktigt att förstå vad aktiemarknaden handlar om. Aktier är ägaranspråk i företag och är noterade på den offentliga börsen. Det finns flera olika sätt att engagera sig på aktiemarknaden. Dessa inkluderar onlinekurser, böcker, forum och diversifiering. Läs mer för mer information.  Diversifiering […]

Subscribe US Now