Varför förväntar sig fansen att höra om GTA 6 före eller innan november?

admin

Oktober är en ganska speciell månad för Grand Theft Auto. Rockstar Games tillkännagav Grand Theft Auto 5 den 25 oktober 2011. Samtidigt kommer Grand Theft Auto: Vice City att fira sitt 20-årsjubileum senare denna månad. Enbart baserat på dessa två fakta är det lätt att gissa varför många fans spekulerar i att Rockstar kommer att släppa fler nyheter om nästa GTA-spel om några veckor. En viss insider bygger dock sin teori på fakta – och inte bara på ren åsikt.

GTA-fans kommer att vilja göra som Michael under de närmaste veckorna när vi väntar på Take-Twos nästa investerares samtal.

Som @LegacyKillaHD påpekar har Take-Two Interactive sitt nästa investerarsamtal planerat till den 6 november. På grund av detta hävdar de att en GTA 6-avslöjande troligen kommer att ske innan dess innan de ber fansen att uppmärksamma “slutet av oktober/början av november” . Samma källa insisterar också på att Take-Two kommer att behöva diskutera GTA 6 under det inkommande investerarnas samtal, och säger att “investerarna kan ha några frågor om det senaste hacket som Rockstar Games drabbades av.”

Läckaren talar om de dussintals GTA 6-utvecklingsvideor som hittade sin väg online efter ett massivt säkerhetsintrång hos Rockstar. Företaget bekräftade senare att filmen var legitim. Brittisk polis tillfångatog senare den 17-årige misstänkte, som redan har erkänt “oskyldig” till anklagelserna.

Det krävs ingen insider för att veta att Take-Two kommer att ha två fältbekymmer från investerare efter incidenten. Eftersom detta är offentlig information är det möjligt att Take-Two kommer att försöka lindra deras oro genom att avslöja detaljer om GTA 6. Eftersom detta kan innehålla information som de skulle ha älskat att hålla privat, kan Rockstar lika gärna avslöja en teaser-trailer för GTA 6 innan månaden slutar. Om inte annat skulle detta sammanfalla med de senaste läckorna angående det nya UFO-evenemanget i GTA Online.

Baserat på utvecklingsfilmerna kommer GTA 6 inte att finnas kvar på minst ett halvt decennium.

Det har varit svårt att försöka få ihop vad som är verkligt med GTA 6 och vad som inte är det. Vid det här laget är det ganska mycket bekräftat att GTA 6 kommer att utspelas i Vice City efter händelserna i GTA 5 med minst en kvinnlig huvudperson.

Håller tummarna för att vi snart får officiell GTA 6-information.

Next Post

Pumpkins har anlänt till GTA Online som en del av uppdateringen den 13 oktober

En vecka efter att Rockstar Games tog Halloween tidigt till Grand Theft Auto Online, tillför det ännu mer spöklikhet till brottsspelet med öppen värld. Uppdateringen med Halloween-tema fortsätter för GTA Online med återkomsten av ett par fanfavoritlägen. [quicktake] Till att börja med finns det massor av pumpor utspridda över hela […]

Subscribe US Now