GTA+-prenumerationstjänst på väg till GTA online nästa vecka

Mark Brown

Nu när Grand Theft Auto Online har blivit fristående – men inte (ännu) gratis att spela – var det bara en tidsfråga innan Rockstar Games introducerade någon form av prenumerationstjänst. Dessa prenumerationer är på modet i branschen just nu, och det var oundvikligt att ett av de största spelen hoppade på tåget – men vad ingår och hur mycket kostar det?

GTA+ kommer endast att vara tillgängligt för spelare på PlayStation 5 och Xbox Series X|S. Varför Rockstar Games på ett konstigt sätt valde att ta bort PC från detta tillsammans med Haos Special Works är ett mysterium och till synes fullständigt meningslöst, men de går framåt med denna generationsdelning ändå. Prenumerationstjänsten lanseras den 29 mars.

Så vad får du egentligen för att vara prenumerant? För det första kommer det att läggas till en fix GTA $ 500 000 varje månad till ditt konto så länge du är prenumerant, och på en roterande månadsbasis kommer du att kunna göra anspråk på vissa egenskaper och föremål i spelet gratis – vanligtvis kopplade till vissa äldre del av DLC där ägande av nämnda egendom krävs för att komma åt spelinnehåll.

Det kommer också att finnas några rabatter och bonusar endast för prenumeranter tillgängliga i GTA Online, också på ett roterande schema, inte olikt det nuvarande veckovisa urvalet av aktiviteter som betalar ut dubbelt eller tredubblar de vanliga belöningarna och rabatterade föremål.

För att ge spelare en bättre uppfattning om vad som ingår i denna prenumeration har Rockstar Games avslöjat exakt vilka upplåsningar och bonusar för den första månaden av GTA+ kommer att vara. Om du prenumererar mellan 29 mars och 27 april får du följande:

GTA $500 000. Principe Deveste Eight, Haos Special Works uppgraderar tidig tillgång, HSW Orange Trip och HSW CMYK Glitch Liveries. Bilaffären i La Mesa, eller en gratis flytt till La Mesa. Befriad LS Car Meet Medlemsavgifter plus en ersättning för nuvarande medlemmar. Yachtägare kan uppgradera till Aquarius Super Yacht utan extra kostnad. Gussét Frog Tee och Broker Prolaps baskettopp och shorts. The Conveyor Livery för Mammoth Avenger, HVY APC och TM-02 Khanjali. Ett urval av gratis färger och emblem för Auto Shop. 3X GTA$ och RP på Haos Special Works Race Series. 2X Car Meet Rep på Street Race Series.

Som GTA+-prenumerant får du också tillgång till ett urval av exklusiva Shark Cards som erbjuder bättre GTA$-värden, tillgängliga via de digitala butikerna på vilken konsol du än spelar på.

GTA+ kommer att kosta $5,99 eller motsvarande faktureras varje månad. Huruvida de medföljande godsakerna ger tillräckligt mycket värde för att göra det värt det är upp till varje spelare att avgöra, men Rockstar kanske tänjer på saker och ting med den prissättningen – som sagt att det här är en tuff linje att gå. Mer exklusivt innehåll skulle göra priset lättare att svälja, men spelare som inte är sugna på att betala extra skulle bli upprörda över att gå miste om innehåll.

Vilket läger du än befinner dig på lanseras GTA+ 29 mars.

Next Post

En firmwareuppdatering för HP-skrivare tvingar konsumenter att använda originalkassetter när företaget lovade att inte göra det i sin reklam

Det var i slutet av 2016 när HP tillhandahöll sina skrivare och hävdade till sina kunder att de var kompatibla med bläckpatroner från tredje part. Det var ett mycket saftigt påstående för alla konsumenter eftersom kostnaden för bläck alltid har överstigit kostnaden för själva enheten och patroner från tredje part […]

Subscribe US Now