Western Reever rider in i GTA online

Mark Brown

Det är dags för en ny uppsättning hjul i Grand Theft Auto Online, när en ny vecka rullar runt, vilket betyder att det är ännu ett släppdatum för droppmatning. Som vanligt får det nya fordonet sällskap av bonusar och rabatter, och vi får också njuta av återkomsten av ett fans favoritspelläge denna vecka.

Det nya fordonet som kommer igång denna vecka är Western Reever, en snygg och futuristisk kaféracer som faktiskt är baserad på samma verkliga ARCH-motorcykelmodell som en av Cyberpunk 2077:s fiktiva cyklar i spelet också var baserad på. Här ser vi en fiktiv design som är lite mer futuristisk än den riktiga och lite mindre än Cyberpunk, och den kan bli din för 1 900 000 GTA$.

Western Reever rider in i GTA online

Bonusar den här veckan startar med en dubbel modifierare på Car Meet Rep som du kan tjäna på Pursuit Series-lopp. Att utöka din Car Meet-representant är avgörande för att få ut så mycket som möjligt av LS Car Meets många funktioner, så nu är det en perfekt tid att ta fram dessa poäng. Samtidigt ger rånkontrakt dig dubbla belöningar över hela linjen.

Exotic Exports matchar den bonusen, medan Auto Shop Client Jobs kommer att betala ut 2x GTA$ hela veckan, vilket ger dig ett trevligt och mångsidigt urval av aktiviteter att mala för lite extra pengar vid sidan av. När det gäller dubbla belöningar hoppar en annan aktivitet in i ringen också – Sumo, ett av de återvändande roterade motståndarlägena, delar ut 2x belöningar.

Till Death Do Us Part, The Vespucci Job och Trap Door är också tillbaka, men dessa betalar bara ut vanliga belöningar. Men om du vill ha en förändring av takten är som tur är Transform Races också bland urvalet av veckobonusar.

Pfister Comet S2 är veckans prisbil, medan Emperor Vectre, Pfister Astron och Dewbauchee Vagner väntar på testbanan. Pegassi Infernus Classic är att vinna på The Diamond.

Markerade rabatter inkluderar Coil Cyclone med 25 % rabatt, Vapid Peyote Custom med 20 % rabatt och Bravado Gauntlet Classic Custom med 30 % rabatt.

Next Post

OWA vill att Apple ska stödja alternativa webbläsarmotorer på iOS

En grupp webbutvecklare som kallar sig Open Web Advocacy (OWA) syftar till att övertyga Apple att stödja alternativa webbläsarmotorer på iOS. Apple tillåter för närvarande endast webbläsare på iOS att använda sin egen WebKit-motor. På macOS är företaget mer överseende. “[E]mycket webbläsare på iOS, oavsett om det är märkta Chrome, […]

Subscribe US Now