WhatsApp låter dig redan spela röstanteckningar i tre olika hastigheter

digitateam

WhatsApp-instant messaging-nätverket har införlivat en ny funktion som tillåter uppspelning av alla ljud med en högre uppspelningshastighet än originalet. Det fungerar både med WhatsApp-ljud som vi har skickat och med de som vi har fått.

Vi kan välja tre olika uppspelningshastigheter för WhatsApp-ljud. Normal hastighet indikerad med x1, ökad hastighet x1,5 och dubbel hastighet indikerad med x2. För att göra det måste vi trycka på play som vi normalt skulle göra. Från det ögonblicket kommer profilbilden på vår samtalspartner som visas i nämnda ljudmeddelande att ersättas av ett nummer (x1, x1,5 eller x2) som gör att vi kan veta vid uppspelningshastigheten att vi lyssnar på ljudet. Om vi ​​vill ändra det behöver vi bara klicka på det numret så kan vi välja en annan hastighet.

Genom att ändra uppspelningshastigheten för WhatsApp röstanteckningar kommer vi uppenbarligen att höra ljudet förvrängt när vi inte spelar i normal hastighet.

Från början var denna nyhet endast tillgänglig för mobiltelefoner med iOS-operativsystemet som hade den senaste versionen av applikationen. Många Android-användare har redan den nya funktionen och de som inte har det kommer att ha den successivt.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Bitcoin bibehåller $40 000, APE svävar till topp 100 (Market Watch)

Efter de senaste prisfluktuationerna har bitcoin lugnat sig i daglig skala och har sedan dess legat över den eftertraktade prislappen på 40 000 $. De flesta altcoins är också relativt stillastående nu, men de 100 bästa mynten har sett entrén till det nyligen lanserade ApeCoin. Bitcoin finns kvar över $40 […]

Subscribe US Now