WhatsApp låter dig redan spela röstanteckningar i tre olika hastigheter

digitateam

WhatsApp-instant messaging-nätverket har införlivat en ny funktion som tillåter uppspelning av alla ljud med en högre uppspelningshastighet än originalet. Det fungerar både med WhatsApp-ljud som vi har skickat och med de som vi har fått.

Vi kan välja tre olika uppspelningshastigheter för WhatsApp-ljud. Normal hastighet indikerad med x1, ökad hastighet x1,5 och dubbel hastighet indikerad med x2. För att göra det måste vi trycka på play som vi normalt skulle göra. Från det ögonblicket kommer profilbilden på vår samtalspartner som visas i nämnda ljudmeddelande att ersättas av ett nummer (x1, x1,5 eller x2) som gör att vi kan veta vid uppspelningshastigheten att vi lyssnar på ljudet. Om vi ​​vill ändra det behöver vi bara klicka på det numret så kan vi välja en annan hastighet.

Genom att ändra uppspelningshastigheten för WhatsApp röstanteckningar kommer vi uppenbarligen att höra ljudet förvrängt när vi inte spelar i normal hastighet.

Från början var denna nyhet endast tillgänglig för mobiltelefoner med iOS-operativsystemet som hade den senaste versionen av applikationen. Många Android-användare har redan den nya funktionen och de som inte har det kommer att ha den successivt.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Facebook ansluter sig till trenden med poddar

Det sociala nätverket Facebook har bestämt sig för att ansluta sig till trenden med poddsändningar med implementering av nya verktyg och en ny sektion vars mål är att locka kreatörer som enkelt och bekvämt kan dela sitt innehåll från samma plattform. Som förklarat på själva plattformen kommer vissa Facebook-sidaägare att […]

Subscribe US Now