BlitzPredict (XBP) avslöjar 0x-, Augur-enabled Prediction Exchange

admin

BlitzPredict (XBP) har idag släppt alpha testnet-versionen av deras BlitzPredict Exchange, en peer-to-peer, icke-förvarsspelbörs byggd på Ethereum och som använder vart och ett av Augur (REP) och 0x (ZRX) protokollen.

Las Vegas-baserade BlitzPredict tillkännagav nyheten genom ett blogginlägg på torsdagen – som slutförde ett första mynterbjudande (ICO) i mars 2018 för sin ERC-20-kompatibla XBP-token – berättade för sina läsare att integration med Augur och 0x stärker deras förmågan “att erbjuda vadslagning i samma hastighet som traditionella system tillsammans med den säkerhet som blockchain-tekniken ger.”

För de omedvetna representerar Augur ett öppet, globalt protokoll som tillåter användare att skapa sina egna förutsägelsemarknader baserade på verkliga händelser. När det gäller 0x existerar det som ett tillståndslöst protokoll som tillhandahåller den underliggande infrastrukturen som krävs för att skapa decentraliserade utbyten.

För att förklara funktionaliteten hos BlitzPredict Exchange förklarade torsdagens blogginlägg att det är mycket “likt hur en aktiemarknadsorderbok innehåller köp- och säljorder”, det vill säga att BlitzPredict Exchange “tillåter för användare att antingen lägga ett vad de skulle vilja göra…eller ta den andra sidan av ett redan lagt vad.

“När två personer vill ha motsatta sidor av en bit,” fortsatte tillkännagivandet med att förklara, “varje persons ETH (den ursprungliga token av Ethereum) går in i Augurs smarta kontrakt, och spelarna får tokeniserade ERC-20-andelar som representerar deras valda resultat i händelsen.” Denna tokeniseringsmekanism säkerställer att spelarens andel är omedelbart likvid, eftersom den tillåter handel före, under och efter evenemanget.

Vårt fokus ligger på att bygga globala likviditetspooler inom sport, e-sport och politik samtidigt som vi hjälper blockchain-tekniken att nå mainstream.” – Brett Richey (VD, BlitzPredict)

Det finns verkligen ingen brist på funktionalitet som kommer ner i pipelinen för BlitzPredicts nya självbetitlade börs. Vid lanseringen av huvudnätet – som teamet siktar på att ha redo innan lanseringen av Augur v2.0 – kommer ett antal funktioner att göras tillgängliga, inklusive en “portal för Augur-reportrar, möjligheten att handla köpta aktier, möjligheten att göra anspråk på vinster och möjligheten för användare att skapa marknader”, stod det i torsdagens blogginlägg.

BlitzPredict har ett antal planer med avseende på XBP:s användningsfall framåt också. Dessa hänför sig mest till införandet av olika bränn- och insatsbaserade mekanismer, varav en kommer via en så kallad “turneringsfunktion”. Förväntas lanseras senare i år kommer turneringar “kräva användare att satsa XBP för att få inträde.”

Next Post

GTA Online: Criminal Enterprises DLC-uppdatering är tillgänglig, en lista över dess innehåll

6 nya bilar är tillgängliga vid lanseringen av uppdateringen, 12 andra kommer att finnas tillgängliga senare, under de följande veckorna som veckoinnehåll. Välgörare LM87 SupersportLegendarisk motorsport 2 915 000 GTA$ En gång ett flaggskepp i branschen tack vare sin snabbhet och tillförlitlighet, har Supercar LM87 följt i fotspåren av alla […]

Subscribe US Now