Hur man handlar Ethereum säkert och lönsamt

aliintizar71

Om du undrar hur man handlar Ethereum, är den här artikeln för dig. Det kommer att leda dig genom alla steg som behövs för att säkert och lönsamt handla denna kryptovaluta. Oavsett om du är ny på ethereum eller en erfaren handlare, kommer dessa tips att hjälpa dig att navigera på marknaden som ett proffs. Lär dig hur du ställer in en stop-loss-order och lägger en limitorder. Dessa tekniker kommer att säkerställa att du undviker obehagliga överraskningar senare.

Handel med ethereum på börser

Ethereum kan handlas på börser på flera sätt. Vissa börser tillåter decentraliserad handel, andra tillåter person-till-person handel, och ytterligare andra fokuserar på spot- eller marginalhandel. Ethereum är särskilt väl lämpad för denna typ av handel eftersom det kan köpas och säljas mellan två parter utan att behöva gå via en centraliserad enhet. 1k-dailyprofit-appen erbjuder olika handelsmetoder för Ethereum.

Likviditet är en viktig faktor för ethereummarknaden. Detta är viktigt eftersom köpare och säljare kan handla ethereum utan att påverka priset negativt. Om du vill handla ethereum utan att spendera för mycket tid kan du använda en ethereum-handelsrobot, som kan automatisera många av dina handelsuppgifter. Dessa robotar är programmerade med regler och kan utföra dessa regler på några sekunder. Du bör alltid testa programvaran för en ethereum-handelsmäklare innan du förbinder dig till det.

Handel med ethereum på mäklarwebbplatser

När du handlar med ethereum på en mäklarwebbplats måste du överväga flera faktorer. Först och främst, se till att mäklarwebbplatsen är enkel att använda och att du kan välja mellan en mängd olika mynt. Du kanske också vill välja en mäklare med en rad handelsmöjligheter, såsom hävstångshandel och blankning, vilket kräver viss erfarenhet. Du bör vara medveten om att avgifterna som mäklare tar ut kan vara dolda i priset de tar ut för mynten, så se till att jämföra priser mellan de olika plattformarna.

För att köpa Ethereum på en mäklarwebbplats måste du först registrera dig för ett konto. När du är registrerad kan du börja handla genom att ange tickersymbolen ETH. Efter det kan du ange det belopp du vill köpa, eller så kan du köpa fraktionerade tokens, till exempel 5% av Ether-myntet. Denna metod liknar att köpa delar av en aktie. Avgifterna förknippade med Ethereum-transaktioner kan variera beroende på utbyte.

Handel med ethereum med en stop-loss-order

Ett sätt att undvika att uppleva en stor förlust när du handlar med kryptovalutor är att lägga en stop-loss-order. Denna beställning förhindrar dig från att ådra dig betydande förluster i händelse av att ett pris sjunker drastiskt. Under en hausseartad period ökade priset på stora tokens stadigt. I fallet med en baisseartad marknad kommer denna order att tillåta dig att minimera dina förluster genom att lägga en stop-loss-order till ett vinstgivande pris.

En stop-loss-order är annorlunda än en limitorder. En stop-limit-order kommer endast att verkställas om marknadspriset når det inställda stoppvärdet. Däremot kommer en limitorder att förbli öppen tills priset når limitpriset. En limitorder syftar till att dra nytta av nuvarande trender och är användbar för nybörjarhandlare. Men se upp för de potentiella riskerna när du använder en stop-loss-order.

Handel med ethereum med en limitorder

Att välja mellan att handla med en marknad eller en limitorder är viktigt om du försöker inrikta dig på ett specifikt prisintervall. Marknadsorder exekveras när priset når det uppsatta målet medan en stop-limit-order inte gör det. Även om båda typerna har liknande mekanik, erbjuder de olika fördelar. Att handla med en marknadsorder innebär risken att gå miste om en prisspik, medan en limitorder fokuserar på det exakta priset du vill sälja din kryptovaluta till.

Limitorder utförs när ett specificerat pris är uppfyllt. De är giltiga tills beställningen annulleras eller ändras. I marknadsöversikten är priset genomsnittet av köp- och säljpriser. Individuella värden kan också ses i prishistoriken. I en marknadsöversikt exekveras en exitorder när det aktuella försäljningspriset är högre än gränsen, medan en ingångsorder utlöses när det aktuella priset är lägre än det definierade priset.

Handel med ethereum med en take-profit-order

En take-profit-order låter dig sälja en tillgång till en specificerad vinstnivå. Med andra ord, om priset stiger till den angivna gränsen kommer du att kunna sälja den och ta din vinst. Denna typ av order är populär bland kortsiktiga handlare som matas av fluktuationer i kryptovalutavärden. Dessa typer av order kan hjälpa dig att handla på kort sikt, men du kanske inte vill förlita dig helt på dem.

Denna typ av order är också känd som en efterföljande take-profit order. Den följer marknadspriset, så när kryptovalutan når det förutbestämda priset kommer din beställning att stängas med vinst. Genom att använda efterföljande vinster slipper du ta förluster och maximera din vinst. Men hur använder du dem effektivt? För att lära dig mer, kolla in TrailingCrypto, en handelsplattform som erbjuder avancerade order och handelsbots.

Next Post

OmiseGO:s OMG-nätverk blir offentligt i plasmagenombrott

Teamet bakom OmiseGO (OMG) har idag realiserat en stor milstolpe; ger allmänheten tillgång till alfa-releasen av dess så kallade OMG-nätverk – en proof-of-stake och oändligt skalbar Plasma-blockkedja med en decentraliserad utbyte inbyggd i dess kärnkonsensuslager – för allra första gången. Nätverkets alfaversion, som OmiseGO-teamet kallar Ari – det thailändska ordet […]

Subscribe US Now