BitMEX-användare kan nu köpa och konvertera Ethereum (ETH)

admin

Tidigare känd som en Bitcoin-enbart derivatbörs, BitMEX har övergett sina planer eftersom det lägger till stöd för nya tillgångar, med den senaste är Ethereums ursprungliga token – Ether.

Tillkännagivandet från den 21 mars informerade om att användare kommer att kunna sätta in, ta ut, köpa och konvertera ETH med omedelbar effekt. Detta kommer som ett tillägg till de tidigare tillgängliga kryptovalutorna – bitcoin (BTC) och Tether (USDT ERC-20). Kunder har möjlighet att välja mellan 36 fiat-valutor när de köper digitala tillgångar på BitMEX. Några av dessa inkluderar USD, EUR, GBP, JPY, BRL, CAD, CHF, etc. Börsen lovade att användare kommer att kunna konvertera USDT till den näst största krypton “utan att betala några dolda avgifter. Du behöver inte oroa dig för glidning, eftersom alla kryptokonverteringstransaktioner på BitMEX sker omedelbart och till det konverteringspris som visas.” Under sin intervju med CryptoPotato förra året förklarade företagets VD – Alexander Hoeptner – sin vision om hur man förvandlar BitMEX till en större aktör inom kryptoindustrin. Nu informerade uttalandet om att företaget vill lägga till nya tillgångar under de följande veckorna, förutom Ethereum. Dessutom har börsen planer på att lansera en spotfilial. I väntan på BitMEX Spots ankomst släppte företaget och släppte sitt nya inhemska mynt för några månader sedan – BMEX. SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Microsoft kommer att sluta stödja Windows 10 från 2025

Redmond-företaget har meddelat att de kommer att sluta stödja Windows 10 från och med 2025. På så sätt bekräftas ryktena som talade om en ny version av operativsystemet som heter Windows 11. Företaget självt verkar leka med förväntningarna, efter det han postade en video förra veckan som antydde vad som […]

Subscribe US Now