Rockstar förbättrar Auto Shop-personalens fordonsleveranser i GTA Online

admin

Bilaffärer, liksom andra funktionella egenskaper i Grand Theft Auto Online, är en stor inkomstkälla när de används på rätt sätt. Men de är också jobbiga att springa.

Den här nya uppdateringen visar på lönsamheten hos Auto Shops som en investering i GTA Online.

Det vanliga problemet med Auto Shops, i synnerhet, är personalen. Personalen kan sköta försäljningen och körningen åt dig så du slipper leverera kundens bilar själv. Detta låter dig göra flera saker samtidigt, vilket gör att du kan maximera din tid och dina vinster, vilket allt låter bra tills personalen sätter sig bakom ratten.

Det finns ett pågående problem med Auto Shop-personalen, särskilt med hur de kör. Orden “inkompetent” och “blind som en fladdermus” har kastats runt för att beskriva hur Auto Shop-personal i GTA Online kör fordon.

Alla som äger en Auto Shop i GTA Online kommer att berätta, Rockstar designade Auto Shop-personal så att de skadar bilarna. Det är priset du betalar så att du inte behöver leverera bilarna. Visserligen kan detta ta mycket tid.

Det är ett av de mildare besvären i GTA Online som du aldrig riktigt kan göra något åt ​​– förrän nu.

Tydligen, som påpekats på Reddit, kan Auto Shop-personal “nu äntligen leverera fordon utan skador.”

Rockstar Games fortsätter att överraska spelare med den här typen av “överraskande” uppdateringar och förbättringar av GTA Online.

Naturligtvis firade spelarna denna uppdatering. Men, som u/Cookiesrdelishus påpekar, har det alltid varit “mer lönsamt” att få personal att leverera åt dig trots att de tjatat på bilarna. Som de förklarar, även om skadorna minskar vinsten du gör per bil, tar det också upp din tid, som du kunde ha använt för att utföra andra jobb och kompensera skillnaden om inte mer.

Så om du inte vill höja ditt rykte för Los Santos Tuners, är det nu ännu mer värt att köpa en bilaffär och vänta på att pengarna kommer in, åtminstone tills Rockstar kommer att inse att de “fixat” det här problemet av misstag och tar tillbaka de gamla rullgardinsförarna för att ersätta din Auto Shop-personal.

Next Post

Hur använder företag artificiell intelligens?

Optimera affärsprocesser Termen artificiell intelligens (AI), “maskinernas intelligens”, förenar två ord som a priori inte kunde associeras, eftersom termen intelligens tillskrivs sinnets förmåga att lära, förstå, resonera, att fatta beslut och bilda sig en bestämd uppfattning om verkligheten. Hur är det […]

Subscribe US Now