San Andreas Mercenaries DLC-guide

admin

Rockstar Games är tillbaka med ännu en innehållsfylld uppdatering som introducerar nya karaktärer, berättelseuppdrag, säkerhetsuppdrag och de mycket efterlängtade jetplanen i deras nya San Andreas Mercenaries DLC. Det finns också en ny legosoldat som leds av Charlie Reed, och som väntat är Reeds legosoldat på marknaden med en mycket konkurrenskraftig Merryweather Security.

Det är enkelt att starta DLC-questline, liknande alla DLC:er som släppts av Rockstar Games. Det kan dock bli förvirrande för vissa spelare, eftersom det kan bli överväldigande att navigera på nätet efter varje uppdatering.

Det finns dock några viktiga förutsättningar som spelare måste uppfylla för att börja sin kamp mot de ökända legosoldaterna i staden. Du behöver inte oroa dig för någonting (förutom pengarna i spelet förstås), eftersom i den här artikeln kommer vi att guida dig om hur du startar de nya DLC-uppdragen och slutför varje uppdrag med värdefulla tips och tricks.

Även om alla våra skrivna guider har skärmdumpar i spelet, åtföljs de av en tydlig videoguide för din visuella referens.

Startar San Andreas Mercenaries DLC

Till att börja med, när du loggar in i spelet efter uppdateringen kommer du att få ett samtal från Charlie Reed. Efter samtalet kan spelare se “C”-ikonen på kartan, en förkortning för Charlie Reed.

Om du inte får ett samtal från Charlie Reed kan du alltid gå till “C”-platsen och ange den vita markerade markören. Den här markören kommer att finnas där, oavsett samtalet från Charlie Reed. Om han ringer dig först, blir marknaden gul.

Efter samtalet kommer du att bli ombedd att göra ett rejält köp innan du kan påbörja dina San Andreas Mercenaries DLC-uppdrag. Du behöver inte bara köpa Mammoth Avenger från Warstock Cache & Carry onlinebutik, utan du behöver också få en ny Operations Terminal-uppgradering för att starta uppdragen.

Basmodellen av Avenger kostar 3 450 000 $ och den helt uppgraderade versionen kostar 4 787 500 $. Det finns en anledning till att onlinespelarna inte har kunnat köpa den här giganten sedan den släpptes under Doomsday Heist. Operationsterminalen ger dig tillbaka 1 450 000 USD.

Du kan köpa Operations Terminal genom att besöka Warstock Cache & Carry-webbplatsen och renovera Avenger. Du kan också göra detsamma genom att besöka Hangar om du äger en.

Operationsterminal

Du kan komma åt Operations Terminal genom att gå in i lastrummet på din Avenger. Du behöver inte gå till din Hangar eller någon annan byggnad för att komma åt den. Du kan alltid ringa in din Avenger via din interaktionsmeny och gå in i vänteläget för att komma åt Operationsterminalen. Och det är där du kan börja dina uppdrag också.

Operationsterminalen erbjuder två typer av uppdrag – Project Overthrow och LSA Operations. Låt oss diskutera vad var och en av dessa erbjuder och vad vi kan förvänta oss.

Projekt störta

Project Overthrow är en serie huvuduppdrag från San Andreas Mercenaries DLC. Den består av sex berättelseuppdrag om att ta ner Merryweather Security och befästa Charlie Reeds legosoldatnärvaro i Los Santos. Du kan utföra dessa uppdrag i både offentliga och inbjudna sessioner.

LSA Operations

LSA Operations är frilägesuppdrag som säkerhetskontrakt. Dessa uppdrag finns i olika varianter med ytterligare belöningar för att slutföra bonusutmaningar. Du kan också starta dessa uppdrag genom att kontakta Charlie Reed från din telefon. Du kan utföra dessa uppdrag i både offentliga och inbjudna sessioner.

Tre slumpmässiga uppdrag dyker upp på operationsterminalen med en slumpmässig basbelöning och ett bonusmål. Dessa bonusmål är också slumpmässiga och betalar $15 000 per uppdrag. Medan bonusutbetalningen är fast är basutbetalningen alltid slumpmässig.

När du har slutfört ett enda uppdrag får du en nedkylningstimer på 20 minuter innan du kan prova ett nytt LSA Operations-uppdrag. Det finns två svårighetsgrader: Professional och Specialist. Den professionella nivån belönar spelare någonstans mellan $45 000 och $55 000, medan specialisten betalar mellan $60 000 och $70 000.

Om du har medarbetare i din organisation kommer de alltid att få ett fast belopp på $30 000, oavsett svårighetsgrad. Bonusbetalningen för att uppnå bonusmålet förblir densamma för alla.

Följande är en lista över alla uppdrag med bonusmål:

Direkt åtgärd
Bonus: Plantspårningsanordningar på lådor.
Bonus: Eliminera den bepansrade skytten.
Bonus: Stjäla F-160 Raiju och leverera den. Kirurgisk strejk
Bonus: Fotografera ritningarna.
Bonus: Stjäl Merryweather outfit.
Bonus: Stjäl mystisk artefakt. Whistleblower
Bonus: Återställ ärendet.
Bonus: Förstör backup-generatorn.
Bonus: Ladda upp ett virus till stordatorn.

Att slutföra varje uppdrag för första gången kommer också att belöna dig med en outfit. Följande är kläderna du låser upp för varje uppdrag:

The Infiltrator (Direct Action) Merryweather Outfit (Surgical Strike) The Shade Outfit (Whistleblower)

Next Post

GTA Online: Juni 2023 GTA+ medlemsförmåner, bonusar och kampanjer

GTA Plus-förmåner från 13 juni till 19 juli 2023 GTA+-medlemmar kan dra nytta av några fantastiska bonusar för juni månad i GTA Online, inklusive den helt nya Vinewood Car Club-funktionen, som ger tillgång till ett urval av bilar gratis med möjlighet att köpa dem på rea. Dessutom ger de helt […]

Subscribe US Now