Korta resor, dubbla belöningar i GTA Online den här veckan

Mark Brown

Lanseringen av Grand Theft Auto 5 Expanded and Enhanced är nästan över oss, men det betyder inte att veckoschemat med onlinebonusar kan avbrytas. Slå dig ihop med Lamar för bonusar under hans senaste program, och spräng vinsten på några snygga rabatterade föremål.

Veckans tema är Short Trips, en serie uppdrag med Lamar Davis och Franklin Clinton, återvändande karaktärer från GTA 5:s berättelseläge. Från och med Lamars försök att få igång ett legitimt marijuanaföretag, tar det en typisk GTA-liknande vändning. Den här veckan betalar Short Trips ut dubbla GTA$ och RP.

Om du avslutar något kortresor-uppdrag den här veckan, får du en engångsbonus på en gratis Black SA Fitted Cap och GTA$ 100 000. Inte precis en förmögenhet enligt nuvarande standarder i spelet, men det kommer åtminstone hjälpa till att betala räkningarna.

En ny vecka innebär att en ny uppsättning motståndarlägen är i rotation, bland dem Hunting Pack (Remix) som betalar ut 2x belöningar hela veckan. Om du lyckas vinna en omgång av läget låser du upp den permanenta handelsprisrabatten på Declasse Scramjet.

Piloter kommer att ha en fältdag med denna nuvarande skörd av bonusar, eftersom Air Races och Smuggler’s Run Sell Missions båda delar ut tredubbla belöningar, medan Flight School Activities betalar dubbelt så mycket som vanliga RP och kontanter.

Veckans prisritt är Pfister Comet S2 Cabrio, medan Bravado Buffalo STX, Declasse Tulip och Benefactor Schlagen GT kan tas en tur på testbanan. Übermacht Zion Classic kan bli din gratis om du vinner fordonsbelöningen på Lucky Wheel.

Rabatterna den här veckan inkluderar en sänkning på 40 % på priset på alla Hangarer och deras uppgraderingar, medan Record A Studios sänker priserna på alla sina varor med 30 %. Grotti Cheetah Classic är 30% rabatt, medan Buffalo Bravado STX rabatteras med 25%.

Next Post

Upptäckte ett nätverk av 200 000 personer som publicerade falska recensioner på Amazon i utbyte mot gratisprodukter

Som SafetyDetectives har meddelat har en läckt internetdatabas avslöjat ett nätverk av 200 000 personer som lagt upp falska recensioner på Amazon i utbyte mot att få produkter helt gratis. Databasen publicerades på Internet mellan 1 och 6 mars och kort därefter gjorde dess leverantörer, vars identitet inte avslöjats, den […]

Subscribe US Now