Penta bränner broar på väg ut från NoPixel

admin

Populära Twitch-streamern, Penta, säger adjö till den populära rollspelsservern Grand Theft Auto Online, No Pixel, efter att ha klockat in tusentals timmar och etablerat sig som en av de mest populära streamarna på servern.

Pentas avgång från NoPixel är en välsignelse för vilken RP-server han än väljer att gå med härnäst.

Pentas beslut att lämna NoPixel kommer efter att serveradministratörerna, nämligen Koil, förbjöd RatedEpicz, för sexuella övergrepp. Koil använde senare RatedEpicz beteende som ett exempel för att påpeka att Penta hade gjort samma sak i vissa rollspelsscener.

Som ett resultat blev Penta tillfälligt bannlyst från NoPixel i vad som tros vara ett kraftutlösande drag av en icke namngiven administratör.

Som svar nämnde Penta att han har bestämt sig för att “kolla in några andra servrar” innan ytterligare kommentarer från Koil tvingade honom att lämna NoPixel men inte innan han pratade om hur Koil är “patetisk” och att allt han bryr sig om sitt “spel-CS :Gå till lådor och prata **** om mig.”

Det är oklart vad som händer härnäst för Penta, men det är klart att NoPixel måste hitta ett sätt att ersätta den populära streamern. De flesta populära trådarna om NoPixel är från Pentas strömmar. För att inte tala om, den allmänna opinionen verkar vara på Pentas sida. Många tror att Pentas ord är något som andra populära streamers har velat säga om NoPixel i flera år, men de kunde bara inte av rädsla för återverkningar.

Vissa tittare hoppas till och med att Pentas avgång bara är början och kommer att få bollen i rullning på slutet av NoPixel, så att andra nya rollspelsservrar kan få rampljuset.

En variant av GTA Online förväntas finnas tillgänglig för GTA 6 också.

Streamers är en av de största anledningarna till att GTA Online fortsätter att förbli populär ett decennium efter lanseringen. NoPixel måste förstå att detta är ett allvarligt problem som kan eskalera ytterligare om det inte löses snart.

Det här är inte första gången som NoPixel har hamnat mitt i en kontrovers de senaste månaderna. Dess försök att lansera en “arabisk” server sköts snabbt ner efter motreaktioner till dess hycklande hållning.

Next Post

GTA Online: Bonusar och kampanjer för veckan den 4 maj

Bonussilver i Hangar-försäljning, förutom evenemanget Last This Week i GTA Online Veckans bonusar och kampanjer från 4 till 10 maj 2023 Under hela veckan erbjuder Rockstar Games bonuspengar och rykte under Air Hangar-försäljning, tillräckligt för att öka ditt bankkonto. Om du är orolig kommer den snabbt att glida tillbaka till […]

Subscribe US Now