Microsoft "förutspår" Grand Theft Auto 6 lanseras 2024

admin

När Sony desperat försöker stoppa Microsoft från att äga en av de största utgivarna i världen, Activision Blizzard, gör Microsoft precis tvärtom när de vädjar till flera av världens styrande organ att godkänna försäljningen. Som en del av sitt senaste försök pekar Microsoft på andra stora namnförlag och deras respektive spel. Men genom att göra det kan Microsoft ha tänt en säkring under ryktesbranden eftersom det effektivt bekräftar att Grand Theft Auto 6 kommer att finnas ute 2024.

Det är konstigt att Microsoft citerar spekulativ information i ett officiellt dokument som skickats till ett tillsynsorgan.

Webberättelse

Enligt det 111-sidiga dokumentet som Microsoft har lämnat in till konkurrens- och marknadsmyndigheten i Storbritannien, nämnde teknikjätten nonchalant “den mycket efterlängtade Grand Theft Auto 6 förväntas släppas 2024.”

Precis så blev internet galet och hajpen har inte lagt sig sedan dess.

Det är värt att nämna 2024 och 2025 är två nyckeldatum som ofta nämns av ryktena som omger GTA 6. Men innan du börjar spara ihop till en kopia av GTA 6 och en dator som du vill njuta av till fullo, kanske du vill ta detta med en nypa salt. Det visade sig att Microsoft, precis som vi, citerade rapporter från TechRadar och Bloomberg i det officiella dokumentet. Detta antyder att Microsoft inte vet bättre än vi när det kommer till releasedatum för GTA 6.

Naturligtvis är Microsoft en jätte inom teknikbranschen. Microsoft kan ha insiderkunskap om GTA 6:s releasefönster. 2024 kan vara det tidigaste året då vi kommer att se GTA 6 komma ut, men Rockstar Games kan fortfarande rulla ut det senare om det känns som att det är ofullständigt.

Vad Microsoft faktiskt gjorde i sin senaste vädjan till Storbritanniens CMA är att berätta för regulatorn att Call of Duty inte är det enda stora spelet som finns.

I slutet av dagen kommer hypen kring GTA 6 aldrig att dö ut. Cybersleuths kommer att gräva i varje bit av information som de kan hitta på internet och göra väsen av sig. Det hjälper inte någon som läckte ut spelfilmer från GTA 6 under utveckling för några månader sedan och det bekräftade flera tidigare rykten. För att inte nämna, bygget från läckan är i ett visst skede där Rockstar kan släppa GTA 6 om inte avslöja det om två år.

Men vad gäller GTA 6 är det Rockstars värld och vi lever bara i den.

För nu kan vi fästa våra förhoppningar på Take-Two Interactives vd, Strauss Zelnick, när han sa att hacket inte kommer att påverka utvecklingen och att GTA 6 kommer att sätta nya kreativa riktmärken för hela underhållningsindustrin.

Next Post

Grand Theft Auto fyller 25 år

Årsdagar kan ofta vara bitterljuva saker, som visar både hur långt något har kommit samtidigt som det påminner oss om gamla goda tider och hur lång tid som har gått. Grand Theft Auto har, som franchise, fyllt 25 år idag den 27 november, vilket är ett kvartssekel sedan släppet av […]

Subscribe US Now