Hittade GTA Online-spelare ledtrådar som pekade mot GTA 6-meddelandet?

admin

Rockstar Games är ökänt för att släppa små teasers som vanligtvis leder fram till deras nästa potentiella triple-A-titel. Och med GTA 6-ryktena som ständigt dyker upp på internet, är hypen kring nästa spel på topp.

Förra året har hela fiaskot som kretsar kring en tonåringshackare som läcker de påstådda GTA 6-filerna orsakat så mycket dramatik och förväntan att det anses vara en katalysator för att återuppliva ett något “förlorat” intresse för nästa GTA-titel.

Ända sedan “läckorna” har GTA-communityt varit i konstant oro och alltid längtat efter att nästa stora sak relaterat till GTA 6 ska komma ut på internet. Även en liten detalj leder till att glada fans utvecklar teorier som många tenderar att dra på axlarna som en “reach”.

Rockstar Games släppte nyligen den efterlängtade San Andreas Mercenaries-uppdateringen som innehåller nya fordon, nya uppdrag och nya karaktärer. Som sagt, det är bara en del av det som ingår i den nya DLC:n.

Uppenbarligen kommer Rockstar Games aldrig att ge upp en möjlighet att presentera innehåll i GTA Online som kan kopplas till den efterlängtade kommande delen i deras mest framgångsrika franchise. Rockstar Games har nyligen lagt till ett nytt klädesplagg som gör communityn i en frenesi.

Från utomjordiska konspirationsteorier till UFO:n, allt kommer tillbaka till denna gråa T-shirt. Rockstar Games har lagt till en ny grå T-Shrit som heter ‘??? Tee’ i kategorin GTAV Anniversary Special Tops i klädbutiken.

Vid första anblicken ser tröjan ut som en vanlig t-shirt med en knäpp utomjordisk design med gränsande siffror. Men vid ytterligare inspektion är siffrorna som utgör mönstret inte bara slumptal. Alla fyra sidor har det exakta numret, och det är 15140504012523091212180522050112011212.

Om du går in på någon av webbsajterna som kan hjälpa dig att konvertera bokstäver till siffror och skriva in siffran kan du faktiskt läsa vad det betyder. Tack till happygrowls och SpiderVice på Twitter för att de har dechiffrerat vad siffrorna betyder.

När du konverterar bokstäverna till siffror får du “ONEDAYWILLREVEALALL” som i princip är “One Day Will Reveal All.” Nu är det här enormt, med communityn som alltid letar efter tips och teasers för nästa spel. Många kallar detta en referens till dagen då GTA 6 kommer att avslöjas av Rockstar Games och drar slutsatsen att det är närmare än vi tror.

Om detta är en räckvidd eller inte, det är svårt att säga. Allt detta är spekulationer. Men en sak är klar, fansen väntar ivrigt på GTA 6, och det kunde inte släppas tidigare. Låt oss veta i kommentarerna om dina tankar om detta. Vad tror du dessa siffror syftar på?

Next Post

Hur man designar en logotyp: En 5-stegsprocess

En omfattande guide till logotypdesign: 5 viktiga steg Att skapa en anmärkningsvärd logotyp kräver en välstrukturerad designprocess som garanterar enastående resultat. I den här artikeln kommer vi att beskriva en designprocess i fem steg som har visat sig vara effektiv för många designers. Även om […]

Subscribe US Now