The Last Dose Guide / Los Santos Drug Wars DLC

admin

Rockstar Games släppte äntligen den andra delen av den tvådelade GTA Online DLC, The Lost Santos Drug Wars. Om du inte redan har gjort det måste du slutföra de första sex uppdragen i DLC som heter The First Dose för att få den andra uppsättningen uppdrag.

Den andra delen av DLC innehåller fem uppdrag och kallas The Last Dose. Det avslutar berättelsen som innehåller karaktärer som Dax, Labrat, Luchadora och den ökända Isiah Friedlander från Story Mode.

I den här guiden visar vi dig hur du slutför alla fem uppdragen i The Last Dose. De är inte svåra att slutföra, men de kräver definitivt någon form av förberedelse, inklusive att köpa snacks och rustningar, eftersom alla uppdrag innehåller mycket strid.

Den sista dosen

För att starta The Last Dose-uppdrag måste du slutföra alla sex The First Dose-uppdragen. När du har slutfört de första sex uppdragen kommer du att få ett samtal från Dax.

Efter samtalet kan du starta uppdraget genom att besöka ‘D’ utanför Freakshop. Bokstaven “D” representerar Dax.

Detta är ett ingripande

För det första uppdraget skulle det vara bäst att fylla på med rustningar och snacks. Efter en lång inledande mellansekvens kommer du att sättas i strid direkt.

Du kommer till en början att vara i skydd med flera kidnappare som försöker attackera dig från båda sidor av Freakshop-garaget.

Uppdraget är ganska okomplicerat. Du måste hålla dig i skydd och ta ut alla kidnapparna. Det finns ingen tidsgräns för det här uppdraget, så ta dig tid.

Kom ihåg att angriparna kommer från båda sidor av garaget. När du har rensat ena sidan, spring snabbt till den andra och rensa bort kidnapparna på andra sidan också.

Du kommer också att märka att attackhelikopter stormar när du väl har rensat ena sidan. Du kan enkelt ta ut dem genom att antingen eliminera piloten eller använda en missil launcher. Använd RPG för att ta ut fordon. En minipistol är också ett bra alternativ.

Dra nytta av miljön när du kan. Om du till exempel inte kan rikta in dig på fienderna bakom tankfartyg, skjut dem för att orsaka en explosion och ta ut flera fiender samtidigt.

Efter ett tag kommer kidnapparna att börja fly från platsen. Vid det här laget tar du ut de återstående fienderna tills du får en uppmaning att återvända till Dax. Gör det för att slutföra uppdraget.

Ovanliga misstänkta

I det här uppdraget måste du gå till tre olika gömställen och ta ut alla fiender utom deras ledare. Du och Dax kommer att förhöra ledaren vid varje gömställe för att ta reda på var kidnapparna tog Labrat.

När du når det första gömstället, håll dig i skydd och ta ut alla fiender. Återigen, det finns ingen tidsgräns, så ta dig tid.

Ledaren kommer att markeras på din minikarta med en kronikon. Döda inte ledaren, annars misslyckas uppdraget.

När du har eliminerat alla fiender, gå fram till ledaren och vänta på att Dax ska avsluta sin dialog.

När du är klar kommer du att upprepa samma sak vid nästa gömställe. Det tredje gömstället kommer att vara det sista gömstället. Ledaren vid det tredje gömstället kommer att ge dig Elysian Islands som plats.

När du når Elysian Islands måste du identifiera lagret där kidnapparna tog Labrat.

Du kan enkelt identifiera den genom att hitta den svarta bilen utanför lagret. Det är samma bil som användes för att ta bort Labrat i det första uppdraget, This is an Intervention.

Närma dig knappsatsen och interagera med den för att hacka den. Det här är det klassiska minispelet där vita markerade block anpassas till den röda passningslinjen när de är på plats. Rikta in alla block för att hacka lagerdörrarna.

När du kommer in i lagret måste du hitta fem ledtrådar. Dessa ledtrådar är inte markerade för dig initialt. Men när du kommer nära dem visas de som en “grön kameraikon” på din minikarta.

Du måste ta bilder av fem nyckelartiklar i detta lager och skicka dem till Dax. Här är de fem ledtrådarna:

Lagerledtråd 1

Stack av militära förrådslådor.

Lagerledtråd 2

Ett farmaceutiskt nyckelkort på arbetsbänken.

Lagerledtråd 3

Medicinska förnödenheter inuti en trälåda, precis till höger om arbetsbänken, med det farmaceutiska nyckelkortet.

Lagerledtråd 4

Anslagstavlan i trä på väggen med bilden av Dax, Labrat och Luchadora bredvid sofforna.

Lagerledtråd 5

En bit av ett dokument på ett rött verktygsskåp.

Efter att ha fångat alla fem ledtrådar kommer två vakter att dyka upp i lagret. Däremot kommer de inte att vara medvetna om din närvaro om du inte går in i deras synkoner (du kan kontrollera din minikarta för att se deras synkoner).

Du behöver inte inleda en total attack mot dessa vakter. Du kan smyga förbi eller ta ut dem tyst med hjälp av ett undertryckt vapen. Att varna dem kommer att resultera i att fler fiender kommer in.

Efter att ha tagit ut dem, gå tillbaka till det farmaceutiska nyckelkortet du tog en bild av tidigare och hämta det.

Efter att ha samlat in nyckelkortet, lämna Elysian Island för att slutföra uppdraget.

Next Post

Rockstar Games fördubblar det roliga för Los Santos Drug Wars

The Last Santos Drug Wars sista uppdatering har legat ute i en vecka och Rockstar Games vill avsluta allt med råge. Fansen saliverar redan på vad Rockstar Games har planerat för GTA Online efter The Last Dose-uppdateringen. Efter att ha bett brottslingarna i Grand Theft Auto Online att avslöja hemligheterna […]

Subscribe US Now