Hur man använder Curve Cash

aliintizar71

Curve är en digital plånbok som fungerar med dina betal-, kredit- och lojalitetskort. Det låter dig överföra betalningar mellan kort inom ett 30-dagarsfönster, är fri från bankomatavgifter och ger ett antigenant läge. Curve är ett utmärkt val för alla som vill flytta tillbaka sina betalningar i tiden. För mer information, läs vidare! Den här artikeln kommer att visa dig hur du använder Curve cash i framtiden.

Curve är en digital plånbok för kredit-, betal- och stamkort

Med ett abonnemang kan du spara på cashback när du använder ditt Curve-kort för att betala för varor. Du kan också växla dina utgifter mellan olika kort inom 90 dagar. Du kan till och med kategorisera dina inköp och se var du kan spara pengar. Du kan också lägga till ditt Curve-kort i mobila betalningsappar, som Apple Pay, Samsung Pay och Google Wallet. Du bör dock komma ihåg att Curve-kortet är en betalningstjänst, inte ett bankkonto. Om du gör ett köp med ditt Curve-kort är dina Avsnitt 75 konsumenträttigheter inte tillämpliga.

Att använda Curve är bekvämt eftersom du kan byta betalning efter ett köp. Du kan göra detta i appen, så att du inte behöver byta kort varje gång. Du kan till och med byta betalning några dagar efter att du har gjort dem. I de flesta fall kommer växeln att vara kostnadsfri. Curve har också sin egen kundskyddspolicy, så du behöver inte oroa dig för bedrägerier eller bedrägliga köp.

Den tar inga uttagsavgifter från uttagsautomater

Curve cash-appen tar inte ut några uttagsavgifter från uttagsautomater. Den här funktionen gör den enkel att använda för att resa och göra flera betalningar. Förutom gratis uttag av pengar hjälper det dig att hålla reda på dina utgifter och valutaomvandling. Appen kan till och med hantera belöningskort utomlands. För att ta ut pengar i en bankomat måste du ha ditt kort med dig. Curve låter dig också använda appen för att betala räkningar och ta emot kontanter.

Förutom gratis uttag från bankomat låter Curve dig skapa obegränsade virtuella kort och tilldela dem till specifika handlare. Detta gör att du kan se exakt var dina pengar har spenderats och av vem. Du kan till och med ändra din finansieringskälla retroaktivt. Curve-appen låter dig också skanna kvitton och generera PDF-kvitton. Du kan också blockera andra från att använda ditt kort, kolla in din PIN-kod och mer.

Det låter dig flytta betalningar mellan kort inom ett 30-dagarsfönster

Med Curve-kontanter kan du göra överföringar mellan kort inom ett 30-dagarsfönster för så lite som PS5. Du kan till och med lägga till flera kredit- och betalkort till ett konto. Curve cash eliminerar avgifter och onödiga avgifter och låter dig prioritera vilka kort som tjänar flest poäng. Du kan flytta betalningar mellan kort inom ett 30-dagarsfönster och pengarna konverteras i realtid.

När du gör ett köp med Curve-appen kopplas betalningen automatiskt till ditt bankkonto. Curve kommer antingen att återbetala eller debitera det lilla beloppet på ditt kort. Du kan enkelt verifiera din transaktion i Curve-appen genom att klicka på en länk som finns i mejlet. När du har verifierat din adress kan du gå vidare och länka ditt bankkonto. Om du har ett befintligt konto hos en annan bank kan du fortfarande flytta betalningar från ditt Curve-kort till ditt andra bankkonto.

Den erbjuder anti-pinsläge

Curve cash är en e-plånbok som erbjuder en anti-pinningsfunktion. Appen tillåter användare att lägga till ett kreditkort, ställa in ett reservalternativ och välja upp till två reservkort. Om det första kortet avvisas kommer appen automatiskt att byta till det andra i din plånbok. Den här funktionen är utformad för att hjälpa dig att undvika pinsamheter under kassan.

Om ditt huvudkort avvisas kan det vara pinsamt att använda det på offentliga platser. Ibland beror detta på att kreditgränsen har löpt ut eller överskridits, eller så kan det vara ett tekniskt problem med din kortleverantör. Men med anti-pinningsläget kan du ange ett reservkort och använda det i händelse av en misslyckad betalning. Du kan också byta till reservkortet 90 dagar efter att du gjort betalningen.

Next Post

Rockstar Games bekräftar GTA 6-läckan i ett officiellt uttalande

Vi kommer att känna effekterna av helgens GTA 6-läckor under lång tid. Men vi borde verkligen inte försöka förutsäga framtiden; det är bäst att stanna i nuet. Till exempel har Take-Two Interactive och Rockstar Games advokater. Företagen försöker nu ta ner filmer från GTA 6-hacket. Trots läckan hävdar Rockstar att […]

Subscribe US Now