Max Payne 1 och 2 kommer att göras om av Remedy Entertainment

Mark Brown

De två FÖRSTA Max Payne kommer att ha RÄTT till en remake

Nattens överraskande tillkännagivande, Remedy Entertainment, som utvecklade de två första Max Paynes på uppdrag av Rockstar Games, kommer att göra om de ikoniska spelen Max Payne och Max Payne 2: The Fall of Max Payne under en ny avtalsutveckling med Rockstar Games.

Detta följer på vad Rockstar nyligen gjorde med remastern av GTA Trilogy The Definitive Edition från studion Grove Street Games, men också vad Remedy Entertainment gjorde nyligen med sitt kultspel Alan Wake.

Vi blev glada när våra långvariga vänner på Remedy kontaktade oss för att göra om de ursprungliga Max Payne-spelen. Vi är stora fans av det arbete som Remedy-teamet har skapat genom åren, och vi kan inte vänta med att spela dessa nya utgåvor.

Sam Houser, medgrundare av Rockstar Games

Max Payne har alltid haft en speciell plats i allas hjärtan på Remedy, och vi vet att miljontals fans runt om i världen känner likadant. Vi är oerhört glada över att få arbeta med våra partners på Rockstar Games igen för chansen att föra berättelsen, handlingen och atmosfären från de ursprungliga Max Payne-spelen till spelare på ett nytt sätt.

Tero Virtala, PDG de Remedy

Enligt utvecklingsavtalet som undertecknades idag kommer Remedy att utveckla spelen som en titel (de två spelen kommer att vara ett), och kommer att vara tillgängliga på PC, PlayStation 5 och Xbox Series X|S med hjälp av sin egenutvecklade Northlight-spelmotor. Spelets utvecklingsbudget kommer att finansieras av Rockstar Games, vars storlek kommer att ligga i linje med en produktion av ett Remedy triple-A-spel (storbudgetspel). Enligt avtalet har Remedy en royaltymöjlighet efter att Rockstar Games fått tillbaka sina utvecklings-, marknadsförings- och andra kostnader för distribution och publicering av spelet i konceptutvecklingsfasen.

Max Payne 1

Originalversionen av den första Max Payne

I New Yorks nattliga, kalla och våldsamma värld är Max Payne en man som inte har något att förlora. En före detta hemlig polis, nu på flykt och eftersökt för mord av polisen och maffian, Max är en man upp mot väggen, kastat in i ett krig han inte kan hoppas på att vinna. Gör dig redo för detta rena actionspel. Var beredd att lida…

Max Payne är ett hänsynslöst spel om en man som inte har något kvar att förlora som kämpar för rättvisa genom att förhindra konspirationer och slåss mot gangsters i en stad i New York som förlamats av århundradets största snöstorm.

MAX PAYNE 2: MAX PAYNES FALL

Originalversionen av Max Payne 2

Max Payne 2: The Fall of Max Payne är en kärlekshistoria som utspelar sig i film noir. Mörkt, tragiskt och intensivt, scenariot avslöjar en torterad vendetta, präglad av avslöjanden och vändningar. Kärlek gör ont.

Mer kraftfulla än någonsin, actionsekvenserna är lika hårda som de är eleganta, och slow-motion-effekterna under skottlossning som är inneboende för Max Payne återvänder! Nya alternativ och förbättrade rörelser skapar fängslande gameplay. Max Payne 2: The Fall of Max Payne är en ny revolution inom actionspel.

Inget releasedatum är för närvarande känt och det är inte känt hur denna nya version kommer att se ut. Men det är verkligen en remake (som gör om ett spel helt) och inte en remaster (förbättrar ett spel) som vad Rockstar Games gjorde nyligen med GTA Trilogy och GTA Online. Men en sak är säker, den här nya iterationen av Max Payne kommer inte att finnas ute på ett tag, för nu är den fortfarande i konceptutvecklingsstadiet. För de som redan vill fördjupa sig i sagans historia är hela den spelbar på Xbox Series X|S och Xbox One via bakåtkompatibilitet, inklusive Max Payne 3 som har utvecklats helt av Rockstar Games.

Källa: Remedy Entertainment

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

The Coalition firar Unreal Engine 5:s release med imponerande demo

Spelstudion The Coalition har firat Epics lansering av Unreal Engine 5 med en imponerande teknisk demo. Demon visar Unreal Engine 5:s mest spännande nya funktioner, inklusive Nanite och Lumen. Nanite är Unreal Engine 5:s virtualiserade geometrisystem. Enligt Kate Rayner, teknisk chef på The Coalition, tillåter Nanite över 100 gånger den […]

Subscribe US Now