Tim Drapers "udda" regler för att investera i framgång

admin

Det är sant, Tim Draper har valt förlorare. Han säger detta till mig redan innan jag frågar honom. VC-legenden som backade Hotmail, Tesla, SpaceX, Coinbase, Ledger och många andra framgångsrika företag hostar lätt upp att han har investerat i citroner. Vissa, säger han, har helt gått i konkurs, men andra gav honom bara inte pengarna tillbaka.

På samma sätt finns det vinnare som tjänar oss ett par gånger på pengarna och sedan några som ger 1000 gånger investeringen, säger han till Magazine under ett sällsynt personligt framträdande på Web Summit i Lissabon, Portugal i början av november.

Det är en fråga han ställs mycket, för att vara rättvis. Hans investeringsframgång är imponerande, till och med hans citroner är imponerande tror Theranos till exempel, men han lyckas fortsätta hitta bra projekt. Naturligtvis kan en framgångsrik VC välja och vraka från gräddan av skörden och det kan luta resultaten mot det positiva, men Draper lägger ner det på sin utvärderingsprocess i fyra steg.

gyllene regler

Den enskilt största nämnaren i företag som lyckas är förtroende, enligt Draper. En annan avgörande faktor är att det bara finns en enda beslutsfattare i branschen med tilltro bland teamet till den ledaren.

En tydlig företagsmördare är när medgrundare inte kommer överens, kanske båda tror att de borde vara VD, vilket kan leda till många andra gissningar och förseningar.

Marknaden där projekten hoppas fungera måste också vara fri från begränsande restriktioner eller överdriven reglering.

Om den amerikanska regeringen hade reglerat internet på 90-talet, skulle vi inte ha haft samma framgång i Silicon Valley och bortom. Företag måste känna sig fria att förnya sig. Och de kan inte känna sig överväldigade av statliga bestämmelser.

Hans fjärde utvärderingskriterier är konstighet. Ja, excentricitet är bra för affärer.

Många av vinnarna är ofta lite udda. Deras idéer är ibland kvar i mitten och ofta säger jag, oj, vad gör du?

Hotmail var ett av dessa fall idén med en gratis webbaserad e-post var helt i strid med hur internet byggdes på den tiden. Och Skype ändrade sitt affärsförslag i farten till en freemium-modell, precis när Draper och hans team skulle skriva ut checken.

När det gäller Tesla som behövde ett annat bilföretag, särskilt när man tittade på katastrofen som var DeLorean?

Tim Draper
Draper med människans bästa vän och Bitcoin badbyxor. (Källa: Instagram)

Slutligen behöver alla tillräckligt med pengar för att lyckas och Draper känner att folk ibland inte har förutsett hur mycket de kommer att behöva. Det är bättre att bygga in en lång landningsbana när det gäller att söka finansiering, snarare än att ta slut halvvägs.

Positivt är att Draper räknar med att när en entreprenör når den 25:e pitch har de det susses när det gäller sin verksamhet, konkurrensen och marknaden. Han gillar att se den 25:e planen snarare än den första, eftersom det sparar tid för honom.

Gå in i draken

Drapers skicklighet för att välja vinnare sträcker sig till att välja kryptovalutor. Tillbaka i 2014 Draper bekant köpte 29.656 Bitcoin beslagtagits av US Marshals på ett bud på $ 640 per Bitcoin, han bekant slutade med att vinna alla nio partier till sin förvåning, men han var inte olycklig då eller nu. Fortsätt, gör beräkningen: det är nästan 2 miljarder dollar i dagens värde. Men Draper tror att det går mycket, mycket högre. Han tipsar 250 000 dollar i slutet av 2022, eller senast i början av 2023.

Han tror att han var övermodig i Marshall-försäljningen i USA, men han förväntade sig inte att vinna alla nio lotterna. Många människor har bara hört auktionsdelen av historien, men det var faktiskt bara ett sätt att kompensera för 40 000 Bitcoin han förlorade i Mt Gox-fiaskot.

Shanghai Man: VeChain fortfarande populär i Kina, kryptomedia stängs ner och OKEx blir global
Möt Dmitry: Medgrundare av Ethereums skapare Vitalik Buterin
16 november 2022
6 frågor till Anton Bukov från 1inch Network
14 november 2022
Kryptobarn slåss mot Facebook för själen i Metaverse
11 november 2022

Jag har alltid varit hausse på Bitcoin för mig representerar det frihet, gränsöverskridande frihet. Jag älskar också tillitselementet frihet och tillit är en bra kombination, säger han.

Draper Associates har cirka 30 enhörningar under sitt bälte, ge eller ta några miljoner, inklusive Skype, Hotmail, Twitter och Tesla. På frågan om denna framgångsnivå säger Draper att han är lite annorlunda än andra riskkapitalister.

Jag är en sådd riskkapitalist och jag har entreprenörskap i blodet. När jag träffar människor med samma drivkraft, samma låt oss få detta gjort tillvägagångssätt sedan klickar jag. Jag behöver se drivkraften i deras ögon och veta att den ligger i deras hjärta.

En annan skillnad är min syn. Andra investerare frågar vad som kan gå fel. Jag frågar vad händer om detta fungerar? Tänk om det fungerar och något riktigt extraordinärt händer med mänskligheten och samhället då kan det vara värt ett försök.

Webbmöte
Tim Draper på scen på Web Summit. (Källa: Barrage, Twitter)

Bitcoin omvandlar världen

Draper är mycket uppmuntrad av de senaste nyheterna kring världens regeringar som tar steg mot att anta Bitcoin. Han är entusiastisk över att länder som Panama, Uruguay och Ukraina ser ut som om de följer El Salvadors exempel, där det har blivit lagligt betalningsmedel.

Han har förstahandserfarenhet av beslutsfattande i Sydamerika. Han berättar om ett pågående samtal med den tidigare presidenten i Argentina, Mauricio Macri. Draper hade först chattat med honom om Bitcoin när det värderades till $10 000 och sedan igen när det hade sjunkit till $4000 två år senare. Samtidigt hade den argentinska peson gått från 0,75 dollar till 0,25 dollar. Draper satsade honom om den argentinska peson överträffade Bitcoin skulle han dubbla sin investering i landet.

Det bästa av blockchain, varje tisdag

Prenumerera för genomtänkta utforskningar och lugn läsning från Magazine.

Genom att prenumerera godkänner du våra användarvillkor och sekretesspolicy

Macri höll med.

Sedan la jag till, om Bitcoin överträffar Peso så bör du göra Bitcoin till din nationella valuta. Men Marci var oroad över konsekvenserna av IMF ungefär på samma sätt som El Salvador står inför internationella sanktioner.

Det är fel sätt att se på det. När länder som El Salvador fattar dessa beslut kommer pengarna att följa med. Jag åker själv till El Salvador, liksom många fler investerare.

Draper tycker att El Salvador har fattat ett lysande beslut och kommer att ta förstahandsfördelen. Inte bara kommer medborgarna att bli vana vid att använda kryptovaluta, utan införandet av blockchain kommer också att hjälpa till att utrota korruption över hela landet.

Draper är hausse på allt som rör Bitcoin. Han gillar verkligen tanken på att driva Bitcoin från början till slut i sina investeringar.

Tim Draper
Tim Draper är en populär talare vid kryptokonferenser över hela världen, även om han oftare än inte deltar via video.

Jag skulle älska att driva en riskfond uteslutande i Bitcoin. Jag skulle investera i Bitcoin, företaget skulle betala sina anställda i Bitcoin, betala sina leverantörer i Bitcoin och det hela är en sluten slinga på blockkedjan som hanteras av smarta kontrakt.

Dessutom, när företaget säljer, går alla pengar genom ett naturligt vattenfall till allas Bitcoin-plånböcker, alla får betalt vad de ska vara utan behov av överföringsagenter, lager, revisorer, bokhållare och revisorer.

Hans tro på Bitcoin får honom att skaka på huvudet över de senaste lånen i Covid Paycheck Protection Program (PPP) i USA och ser dem som en förlorad möjlighet. Dessa PPP-checkar på totalt cirka 953 miljarder dollar var avsedda att hålla företag på kredit och anställda på böckerna.

Varför betalade de inte det i Bitcoin? Det finns ytterligare 3,4 biljoner dollar de är på väg att spendera och på detta sätt skulle det ha behållit sitt värde.

Shanghai Man: VeChain fortfarande populär i Kina, kryptomedia stängs ner och OKEx blir global
18 november 2022
Möt Dmitry: Medgrundare av Ethereums skapare Vitalik Buterin
16 november 2022
6 frågor till Anton Bukov från 1inch Network
14 november 2022
Kryptobarn slåss mot Facebook för själen i Metaverse
11 november 2022

Här gör Draper sina känslor tydliga om folket som driver Washington, som är långt över sin bästa ålder och de inte vill ha förändring.

Medan Draper är pessimistisk när det gäller amerikanskt ledarskap i regeringen är han fortfarande exalterad över tekniksektorn och i synnerhet entreprenörerna i detta område. Hed röstar på att någon som Miamis borgmästare Francis Suarez ska bli USA:s president.

Någon som han skulle kunna se till att Amerika inte hamnar på efterkälken, säger han.

Generellt entusiastisk

Draper är entusiastisk över allt i det digitala tillgångsområdet , även centralbanks digitala valutor med deras tvivelaktiga resultat.

Jag gillar varje innovation som har hänt kring blockkedjan Bitcoin, de smarta kontrakten, lager två-lösningar, NFT:er, decentralisering, BitcoinCash, Ripple, Algorand, Tezos och alla fantastiska innovationer. Men jag gillar Bitcoin mest eftersom det är helt decentraliserat.”

Så, om en regering som Kina säger nej till Bitcoin, så dyker Japan upp och säger väl ta det. Det sista skrattet är mot Kina eftersom kompetensflykten kommer att bege sig till Japan.

Kärnan i Drapers syn på framtiden är lätt beröringsregering, och han använder återigen exemplet med om den amerikanska regeringen försökte reglera internet, eftersom det skulle ha krossat det ekonomiska värdet och hjärnorna skulle ha lämnat landet.

Drapers barn har följt honom in i investeringsvärlden med hans dotter Jesse som koncentrerar sig på kvinnostödda satsningar genom sin startup Halogen Ventures och hans son Adam, grundare av Boost VC som investerar i startups som för en science fiction-framtid närmare. Draper är stolt över båda samtidigt som han själv är en generalist.

Jag upptäckte precis att jag var den första kvinnliga solo-GP i Los Angeles och #Crunchbase påminde mig bara om att vi har gjort 106 investeringar @HalogenVC ! Något att fira! 100% kvinnliga grundare! #femalefounders #investinwomen #halogenvc #losangelestech

— Jesse Draper (@JesseDraper) 10 november 2022

Och samtidigt som han är medvetet amerikansk ser han en framtida värld där gränser inte kommer att existera. Redan nu ser han att innehavet av en smartphone kan öppna världar för innehavaren.

Jag hoppas att mina barnbarn kommer att fråga mig en dag vad som är en gräns och när jag förklarar kommer de att säga att det är bara dumt, farfar, säger han.

Om någon är en bra programmerare i Timbuktu vill jag ha dem i mitt team. Vi flyttar till en värld utan gränser och all den nationalism och patriotism är bara ett döende lejons rytande. Att vara fysiskt närvarande är inte längre relevant och ju tidigare folk lägger sig i detta faktum desto bättre. Om regeringen sätter upp regler kommer folk bara att flytta dit reglerna är lättare eller bättre.

Tim Draper
Draper University driver ett hjälteutbildningsprogram och en överlevnadskurs för att lära nystartade grundare hur man uthärdar motgångar.

Draper tror att dessa gränser kommer att falla snabbare än vad folk tror. Faktum är att han räknar med att gränserna kommer att bli porösa om så lite som fem år.

Vi behöver inte gränser eller seder för att hålla människor och saker in och ut. Människor kommer att vara medborgare i världen och de kan välja vilken regering de vill tillhöra.

Och kryptovalutor är bara en del av den utvecklingen. Draper har tillfrågats många gånger om han säljer sin Bitcoin för fiat, men han ser fiat som det förflutnas valuta och kryptovaluta som framtidens valuta.

Skulle jag byta ut min euro mot drakmer eller franska franc? Helvete nej. Jag väntar istället på den dagen jag kan köpa min mat, mina kläder och mitt härbärge med Bitcoin. Och när jag kan göra det, varför i hela friden skulle jag ha dollar?

Shanghai Man: VeChain fortfarande populär i Kina, kryptomedia stängs ner och OKEx blir global
18 november 2022
Möt Dmitry: Medgrundare av Ethereums skapare Vitalik Buterin
16 november 2022
6 frågor till Anton Bukov från 1inch Network
14 november 2022
Kryptobarn slåss mot Facebook för själen i Metaverse
11 november 2022

Det är sant, Tim Draper har valt förlorare. Han säger detta till mig redan innan jag frågar honom. VC-legenden som backade Hotmail, Tesla, SpaceX, Coinbase, Ledger och många andra framgångsrika företag hostar lätt upp att han har investerat i citroner. Vissa, säger han, har helt gått i konkurs, men andra gav honom bara inte pengarna tillbaka.

På samma sätt finns det vinnare som tjänar oss ett par gånger på pengarna och sedan några som ger 1000 gånger investeringen, säger han till Magazine under ett sällsynt personligt framträdande på Web Summit i Lissabon, Portugal i början av november.

Det är en fråga han ställs mycket, för att vara rättvis. Hans investeringsframgång är imponerande, till och med hans citroner är imponerande tror Theranos till exempel, men han lyckas fortsätta hitta bra projekt. Naturligtvis kan en framgångsrik VC välja och vraka från gräddan av skörden och det kan luta resultaten mot det positiva, men Draper lägger ner det på sin utvärderingsprocess i fyra steg.

På vår Q&A-scen idag hörde vi från en man med Midas-touch, VC-legenden Tim Draper, när han tog sin dokusåpa Meet the Drapers på vägen på Web Summit. pic.twitter.com/P7eY1r0Rlp

— Web Summit (@WebSummit) 3 november 2022

gyllene regler

Den enskilt största nämnaren i företag som lyckas är förtroende, enligt Draper. En annan avgörande faktor är att det bara finns en enda beslutsfattare i branschen med tilltro bland teamet till den ledaren.

En tydlig företagsmördare är när medgrundare inte kommer överens, kanske båda tror att de borde vara VD, vilket kan leda till många andra gissningar och förseningar.

Marknaden där projekten hoppas fungera måste också vara fri från begränsande restriktioner eller överdriven reglering.

Om den amerikanska regeringen hade reglerat internet på 90-talet, skulle vi inte ha haft samma framgång i Silicon Valley och bortom. Företag måste känna sig fria att förnya sig. Och de kan inte känna sig överväldigade av statliga bestämmelser.

Hans fjärde utvärderingskriterier är konstighet. Ja, excentricitet är bra för affärer.

Många av vinnarna är ofta lite udda. Deras idéer är ibland kvar i mitten och ofta säger jag, oj, vad gör du?

Hotmail var ett av dessa fall idén med en gratis webbaserad e-post var helt i strid med hur internet byggdes på den tiden. Och Skype ändrade sitt affärsförslag i farten till en freemium-modell, precis när Draper och hans team skulle skriva ut checken.

När det gäller Tesla som behövde ett annat bilföretag, särskilt när man tittade på katastrofen som var DeLorean?

Tim Draper
Draper med människans bästa vän och Bitcoin badbyxor. (Källa: Instagram)

Slutligen behöver alla tillräckligt med pengar för att lyckas och Draper känner att folk ibland inte har förutsett hur mycket de kommer att behöva. Det är bättre att bygga in en lång landningsbana när det gäller att söka finansiering, snarare än att ta slut halvvägs.

Positivt är att Draper räknar med att när en entreprenör når den 25:e pitch har de det susses när det gäller sin verksamhet, konkurrensen och marknaden. Han gillar att se den 25:e planen snarare än den första, eftersom det sparar tid för honom.

Vi letar efter exceptionella grundare med extraordinära idéer för vår nya @dshaccelerator i Austin. Ansök om att delta eller att bo i huset och delta i programmering. https://t.co/F8gJaBbBeU

— Tim Draper (@TimDraper) 18 november 2022

Gå in i draken

Drapers skicklighet för att välja vinnare sträcker sig till att välja kryptovalutor. Tillbaka i 2014 Draper bekant köpte 29.656 Bitcoin beslagtagits av US Marshals på ett bud på $ 640 per Bitcoin, han bekant slutade med att vinna alla nio partier till sin förvåning, men han var inte olycklig då eller nu. Fortsätt, gör beräkningen: det är nästan 2 miljarder dollar i dagens värde. Men Draper tror att det går mycket, mycket högre. Han tipsar 250 000 dollar i slutet av 2022, eller senast i början av 2023.

Han tror att han var övermodig i Marshall-försäljningen i USA, men han förväntade sig inte att vinna alla nio lotterna. Många människor har bara hört auktionsdelen av historien, men det var faktiskt bara ett sätt att kompensera för 40 000 Bitcoin han förlorade i Mt Gox-fiaskot.

Shanghai Man: VeChain fortfarande populär i Kina, kryptomedia stängs ner och OKEx blir global
Möt Dmitry: Medgrundare av Ethereums skapare Vitalik Buterin
16 november 2022
6 frågor till Anton Bukov från 1inch Network
14 november 2022
Kryptobarn slåss mot Facebook för själen i Metaverse
11 november 2022

Jag har alltid varit hausse på Bitcoin för mig representerar det frihet, gränsöverskridande frihet. Jag älskar också tillitselementet frihet och tillit är en bra kombination, säger han.

Draper Associates har cirka 30 enhörningar under sitt bälte, ge eller ta några miljoner, inklusive Skype, Hotmail, Twitter och Tesla. På frågan om denna framgångsnivå säger Draper att han är lite annorlunda än andra riskkapitalister.

Jag är en sådd riskkapitalist och jag har entreprenörskap i blodet. När jag träffar människor med samma drivkraft, samma låt oss få detta gjort tillvägagångssätt sedan klickar jag. Jag behöver se drivkraften i deras ögon och veta att den ligger i deras hjärta.

En annan skillnad är min syn. Andra investerare frågar vad som kan gå fel. Jag frågar vad händer om detta fungerar? Tänk om det fungerar och något riktigt extraordinärt händer med mänskligheten och samhället då kan det vara värt ett försök.

Webbmöte
Tim Draper på scen på Web Summit. (Källa: Barrage, Twitter)

Bitcoin omvandlar världen

Draper är mycket uppmuntrad av de senaste nyheterna kring världens regeringar som tar steg mot att anta Bitcoin. Han är entusiastisk över att länder som Panama, Uruguay och Ukraina ser ut som om de följer El Salvadors exempel, där det har blivit lagligt betalningsmedel.

Han har förstahandserfarenhet av beslutsfattande i Sydamerika. Han berättar om ett pågående samtal med den tidigare presidenten i Argentina, Mauricio Macri. Draper hade först chattat med honom om Bitcoin när det värderades till $10 000 och sedan igen när det hade sjunkit till $4000 två år senare. Samtidigt hade den argentinska peson gått från 0,75 dollar till 0,25 dollar. Draper satsade honom om den argentinska peson överträffade Bitcoin skulle han dubbla sin investering i landet.

Det bästa av blockchain, varje tisdag

Prenumerera för genomtänkta utforskningar och lugn läsning från Magazine.

Genom att prenumerera godkänner du våra användarvillkor och sekretesspolicy

Macri höll med.

Sedan la jag till, om Bitcoin överträffar Peso så bör du göra Bitcoin till din nationella valuta. Men Marci var oroad över konsekvenserna av IMF ungefär på samma sätt som El Salvador står inför internationella sanktioner.

Det är fel sätt att se på det. När länder som El Salvador fattar dessa beslut kommer pengarna att följa med. Jag åker själv till El Salvador, liksom många fler investerare.

Draper tycker att El Salvador har fattat ett lysande beslut och kommer att ta förstahandsfördelen. Inte bara kommer medborgarna att bli vana vid att använda kryptovaluta, utan införandet av blockchain kommer också att hjälpa till att utrota korruption över hela landet.

Draper är hausse på allt som rör Bitcoin. Han gillar verkligen tanken på att driva Bitcoin från början till slut i sina investeringar.

Tim Draper
Tim Draper är en populär talare vid kryptokonferenser över hela världen, även om han oftare än inte deltar via video.

Jag skulle älska att driva en riskfond uteslutande i Bitcoin. Jag skulle investera i Bitcoin, företaget skulle betala sina anställda i Bitcoin, betala sina leverantörer i Bitcoin och det hela är en sluten slinga på blockkedjan som hanteras av smarta kontrakt.

Dessutom, när företaget säljer, går alla pengar genom ett naturligt vattenfall till allas Bitcoin-plånböcker, alla får betalt vad de ska vara utan behov av överföringsagenter, lager, revisorer, bokhållare och revisorer.

Hans tro på Bitcoin får honom att skaka på huvudet över de senaste lånen i Covid Paycheck Protection Program (PPP) i USA och ser dem som en förlorad möjlighet. Dessa PPP-checkar på totalt cirka 953 miljarder dollar var avsedda att hålla företag på kredit och anställda på böckerna.

Varför betalade de inte det i Bitcoin? Det finns ytterligare 3,4 biljoner dollar de är på väg att spendera och på detta sätt skulle det ha behållit sitt värde.

Shanghai Man: VeChain fortfarande populär i Kina, kryptomedia stängs ner och OKEx blir global
18 november 2022
Möt Dmitry: Medgrundare av Ethereums skapare Vitalik Buterin
16 november 2022
6 frågor till Anton Bukov från 1inch Network
14 november 2022
Kryptobarn slåss mot Facebook för själen i Metaverse
11 november 2022

Här gör Draper sina känslor tydliga om folket som driver Washington, som är långt över sin bästa ålder och de inte vill ha förändring.

Medan Draper är pessimistisk när det gäller amerikanskt ledarskap i regeringen är han fortfarande exalterad över tekniksektorn och i synnerhet entreprenörerna i detta område. Hed röstar på att någon som Miamis borgmästare Francis Suarez ska bli USA:s president.

Någon som han skulle kunna se till att Amerika inte hamnar på efterkälken, säger han.

Generellt entusiastisk

Draper är entusiastisk över allt i det digitala tillgångsområdet , även centralbanks digitala valutor med deras tvivelaktiga resultat.

Jag gillar varje innovation som har hänt kring blockkedjan Bitcoin, de smarta kontrakten, lager två-lösningar, NFT:er, decentralisering, BitcoinCash, Ripple, Algorand, Tezos och alla fantastiska innovationer. Men jag gillar Bitcoin mest eftersom det är helt decentraliserat.”

Så, om en regering som Kina säger nej till Bitcoin, så dyker Japan upp och säger väl ta det. Det sista skrattet är mot Kina eftersom kompetensflykten kommer att bege sig till Japan.

Kärnan i Drapers syn på framtiden är lätt beröringsregering, och han använder återigen exemplet med om den amerikanska regeringen försökte reglera internet, eftersom det skulle ha krossat det ekonomiska värdet och hjärnorna skulle ha lämnat landet.

Drapers barn har följt honom in i investeringsvärlden med hans dotter Jesse som koncentrerar sig på kvinnostödda satsningar genom sin startup Halogen Ventures och hans son Adam, grundare av Boost VC som investerar i startups som för en science fiction-framtid närmare. Draper är stolt över båda samtidigt som han själv är en generalist.

Jag upptäckte precis att jag var den första kvinnliga solo-GP i Los Angeles och #Crunchbase påminde mig bara om att vi har gjort 106 investeringar @HalogenVC ! Något att fira! 100% kvinnliga grundare! #femalefounders #investinwomen #halogenvc #losangelestech

— Jesse Draper (@JesseDraper) 10 november 2022

Och samtidigt som han är medvetet amerikansk ser han en framtida värld där gränser inte kommer att existera. Redan nu ser han att innehavet av en smartphone kan öppna världar för innehavaren.

Jag hoppas att mina barnbarn kommer att fråga mig en dag vad som är en gräns och när jag förklarar kommer de att säga att det är bara dumt, farfar, säger han.

Om någon är en bra programmerare i Timbuktu vill jag ha dem i mitt team. Vi flyttar till en värld utan gränser och all den nationalism och patriotism är bara ett döende lejons rytande. Att vara fysiskt närvarande är inte längre relevant och ju tidigare folk lägger sig i detta faktum desto bättre. Om regeringen sätter upp regler kommer folk bara att flytta dit reglerna är lättare eller bättre.

Tim Draper
Draper University driver ett hjälteutbildningsprogram och en överlevnadskurs för att lära nystartade grundare hur man uthärdar motgångar.

Draper tror att dessa gränser kommer att falla snabbare än vad folk tror. Faktum är att han räknar med att gränserna kommer att bli porösa om så lite som fem år.

Vi behöver inte gränser eller seder för att hålla människor och saker in och ut. Människor kommer att vara medborgare i världen och de kan välja vilken regering de vill tillhöra.

Och kryptovalutor är bara en del av den utvecklingen. Draper har tillfrågats många gånger om han säljer sin Bitcoin för fiat, men han ser fiat som det förflutnas valuta och kryptovaluta som framtidens valuta.

Skulle jag byta ut min euro mot drakmer eller franska franc? Helvete nej. Jag väntar istället på den dagen jag kan köpa min mat, mina kläder och mitt härbärge med Bitcoin. Och när jag kan göra det, varför i hela friden skulle jag ha dollar?

Shanghai Man: VeChain fortfarande populär i Kina, kryptomedia stängs ner och OKEx blir global
18 november 2022
Möt Dmitry: Medgrundare av Ethereums skapare Vitalik Buterin
16 november 2022
6 frågor till Anton Bukov från 1inch Network
14 november 2022
Kryptobarn slåss mot Facebook för själen i Metaverse
11 november 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Hur kan jag kringgå Office-aktivering?

Kan jag även kringgå Office-aktivering? Vi visar dig alla juridiska alternativ och förklarar varför aktivering kan vara vettigt och hur du kan klara dig utan Microsoft Office-aktivering på lång sikt.

You May Like

Subscribe US Now