Den sista veckan i oktober har grynt och med det förberedelserna inför Halloween: Oavsett om du firar skrämmande dag eller inte – Disney + och Amazon Prime Video har några vackra skräckfilmer som erbjuds underbart med höstvädret.

ES på Amazon Prime Video

Stephen Kings skräckmästerverk ES har redan filmats flera gånger och alltid i bra kvalitet: I den senaste anpassningen från 2017 skildrar skådespelaren Bill Skarsgård mästerligt skräckclownen som hemsöker barnen i en liten amerikansk stad. En grupp studenter vill komma till botten med de försvunna hemligheten – men det de upptäcker ligger utanför deras fantasi.

IT är uppdelat i två filmer; hittills har dock endast del 1 publicerats på Amazon Prime Video. Om du är intresserad kan du också köpa ES Chapter 2 där.

Stream ES (2017) från och med nu på Amazon Prime Video.

The Hills Have Eyes på Disney +

Nyinspelningen av Wes Cravens skräckklassiker The Hills Have Eyes (1977) är mycket mer brutal och kan övertyga mer med splattereffekter än med sin kuslighet. Men om du redan känner till klassikern eller bara vill uppleva en mer modern skräckupplevelse, så får du inte missa The Hills Have Eyes från 2006: I filmen faller en amerikansk familj i klorna på en grupp brutala människor muterad av radioaktiv strålning. som har bildat ett eget bysamhälle långt från civilisationen.

Stream The Hills Have Eyes on Disney + från och med 29 oktober.

The Rocky Horror Picture Show på Disney +

En Halloween -klassiker kommer till Disney +: The Rocky Horror Picture Show. Vilket verkligen är en anledning till att Disney + inkluderar skräckmusikalen i sitt program i oktober alla tider. I den bisarra skräckkomedin bryter ett nyförlovat par ihop mitt i skogen och söker hjälp i ett konstigt hus med ännu främmande invånare. En rekommendation för varje film- och skräckfan (faktiskt inte så läskigt, men desto mer värt att se)!

Stream The Rocky Horror Picture Show på Disney + från och med 29 oktober.

Förutom skräckfilmer erbjuder Amazon Prime Video också något för seriefans: Den nya sjätte säsongen av Lucifer dök upp på streamingportalen den 25 oktober och kan nu ses gratis av alla prenumeranter.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *