GTA Online: GTA+ april 2023 prenumerationsförmåner, bonusar och kampanjer

admin

GTA Plus-förmåner från 13 april till 10 maj 2023

Fördelarna med GTA Online valfria GTA +-prenumeration gör att dess medlemmar denna april månad kan ha fri användning av den helt nya bilen som är tillgänglig sedan idag, såväl som exklusiva färger och mönster i synnerhet. Den här prenumerationen är endast tillgänglig på moderna versioner av spelet, PlayStation 5 och Xbox Series X|S till ett pris av 5,99 €/månad.

Fri bil: Karin Boor

-100 %

All terräng
1 280 000 GTA$

FRI

Kan återställas på:
Södra San Andreas Super Autos

Den helt nya Karin Boor, som är tillgänglig i GTA Online idag, är gratis för GTA+-medlemmar att hämta den här månaden. Dessutom, om du hämtar den här bilen innan den 27 april får du bonusen Karin t-shirt som alla som köper denna bil.

Paleto Bay Meth Lab
Och dess personaluppgradering

-100 %

1.924.800 GTA$
FRI

Kan återställas på:
Bikerklubbens dator

Exklusiva kameleontfärger

Få dina fordon att glänsa med ett par nya Chameleon Paints. Besök Los Santos Customs eller någon Custom Shop för att göra anspråk på och tillämpa de nya Dark Blue Pearl Chameleon- och Prismatic Green Pearl-lackerna, endast för GTA+-medlemmar.

Exklusiv vapendesign

Besök den mobila vapenbilen för att få de exklusiva designerna för basebollträ och stänkkniv, båda gratis för GTA+-medlemmar. Dra också nytta av 40 % rabatt på vapen och ammunition till försäljning i skåpbilen.

GTA $500 000 bonuspengar

Alla GTA+-medlemmar får en bonus på 500 000 GTA$ varje gång prenumerationen faktureras, logga bara in för att dra nytta av det. Dessutom får prenumeranter 15 % bonuspengar för varje köp av ett Shark Card i GTA Online.

Bonusar i acid lab-branschen

Acid Lab-produktionen är 50 % snabbare för GTA+-medlemmar i april, och 50 % mer generös när man säljer den här verksamheten, tillräckligt för att få anständigt att täcka dina fickor.

Bonus i försäljning till gatuhandlare

Sälj din produktion av droger av alla slag direkt till gatuförsäljarna i Los Santos för att tjäna mer pengar, mer så fram till den 10 maj då försäljningen ger dubbla GTA$ och RP för GTA+-medlemmar i GTA Online.

Dykare bonus

Som varje månad kan GTA+-medlemmar dra nytta av gratis taxipriser för att snabbt resa runt i delstaten San Andreas, samt gratis VD-kunskaper och fordon, bland annat.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Få en gratis Karin Boor i Grand Theft Auto Online i april

Den senaste GTA Online-uppdateringen lade till den “mångsidiga terrängbilen Karin Boor” till spelet. Men även om det är tillgängligt för köp på Southern San Andreas Super Autos, finns det ett sätt att få det “twisted lovechild” av pick-upen och personbilen gratis. Du kan köpa Karin Boor i GTA Online för […]

Subscribe US Now