Hur man utför Taxiarbete och låser upp Taxi Liveries i GTA Online

admin

Rockstar Games har äntligen introducerat det som förväntades läggas till i GTA Online när det först släpptes, Taxi-uppdragen. Taxiuppdrag är ett klassiskt sidoliv som finns i alla GTA-spel hittills. Det ger ett sätt att fördriva tiden och tjäna pengar i GTA-spel.

Med lanseringen av GTA 5 fanns den i Story Mode men inte i GTA Online. Tack och lov, efter över ett decennium sedan lanseringen, har vi nu lagt till taxiuppdrag som ett udda jobb i GTA Online. Spelare kan nu plocka upp passagerare och släppa dem till sina destinationer för belöningar och extra prestationer.

Taxiarbete

För att starta taxiuppdrag måste spelare gå till Downtown Cab Co. och starta den här aktiviteten eller äga en taxi för att börja direkt från den. Spelare kan köra passagerarna till specifika platser för kontanter.

Hyttplats

Hyttplats

Du kan köpa en taxi från Warstock Cache & Carry för 650 000 $ eller 487 500 $ handelspris. Handelspriset låses upp efter att ha genomfört 10 biljettpriser i rad under Taxiuppdrag.

Spelare kan också köpa en anpassad Taxi som är helt anpassningsbar och justerbar när de har nått sponsringsnivå 25 i Arena Wars. Den anpassade Taxi är mycket mer tillförlitlig eftersom spelare kan ställa in den för att få bättre skydd och hastighet för snabbare turer.

Det finns inget slut på taxiarbetet och det totala priset fortsätter att öka. Ungefär som de klassiska Taxi-uppdragen som hittades i förra spelet måste du nå en viss milstolpe innan du kan stoppa Taxi-uppdraget. Spelarna kan sluta efter att ha genomfört 1, 5, 50 eller 100 biljettpriser.

Taxipassagerare

Så hur bra betalar dessa taxiresor? Varje kund du väljer betalar ett fast pris med ett rörligt dricks. Den variabla spetsen kan antingen öka eller minska beroende på hur bra du kör. Ju mer oregelbunden körning, desto mindre är den variabla spetsen. Ju bättre du kör, desto bättre är den variabla spetsen.

Taxipris

Du bör undvika att köra hänsynslöst då Taxin inte kan repareras hos LS tullen under uppdragen. Du har inga tidsgränser att oroa dig för, så ta dig tid när du ger kunderna skjuts. Undvik att träffa andra bilar och ta dig till destinationen så snabbt som möjligt. Du tappar din variabla dricks gradvis när du tar längre tid att nå destinationen.

Det fasta baspriset kommer att öka med varje framgångsrik kundnedgång. Det rörliga dricksbonuspriset kommer dock att begränsas efter att ha levererat den 10:e kunden i ordningen. Tipsen ökar med $100 efter mycket kund. Och kepsar efter den tionde kunden, som tidigare nämnts. Du kan tjäna runt 15 000 $ när biljettpriset når taket.

Taxi Liveries

Att slutföra taxiuppdragen flera gånger låser också upp unika färger för specifika fordonstyper. Du kan låsa upp följande livserier:

Downtown Cab Co. Livery för Broadway muskelbil: Komplettera 50 taxipriser.
Downtown Cab Co. Livery för Willard Eudora muskelbil: Utför 10 stunthopp.

Du behöver inte fylla i de 50 biljettpriserna i rad. Du kan ta pauser i mitten. Och du kan utföra stunthoppen flera gånger på samma plats. För att klara den här utmaningen behöver du inte leta efter olika stunthoppplatser. Även om dessa två fordon ger ifrån sig den klassiska Taxi-estetiken, kan vi tyvärr inte använda dessa två fordon för Taxiuppdrag.

Det bästa sättet att slutföra stunthoppsutmaningen är att gå till bron bredvid Maze Bank. Det finns ett enkelt stunthopp som du kan upprepa om och om igen tills du har gjort 10 hopp.

Stunt Jump plats för taxi

Stunt Jump plats för taxi

Snabbresa

Förutom det nya Taxiarbetet kan spelare på PS5 och Xbox Series X|S snabbt resa till specifika platser genom att ringa en taxi. Spelare kan göra det genom att gå till deras telefonkontaktlista och ringa Downtown Cab Co.

Ringer Taxi Och Snabba Resor

Du kan gå till en fast intressepunkt. Du har antingen möjlighet att sitta igenom åkturen eller betala $1 000 för att hoppa över åkturen för att nå din destination direkt. GTA+-medlemmarna kan hoppa över resan utan kostnad. Om du ställer in en anpassad markör eller väljer en butik, ett gömställe eller ett företag, fungerar inte Trip Skip-funktionen på dem.

Ringer Taxi Och Snabba Resor

När spelare använder Trip Skip-funktionen, finns det en 48-minuters nedkylning per hoppa över. Det är dock bara 5 minuter för GTA+-medlemmarna, vilket gör att de kan använda den här funktionen oftare.

De tio sevärdheter som spelarna snabbt kan resa till (bland andra platser som Ammunation, tatueringar, klädaffärer, etc.) är följande:

Los Santos internationella flygplats. Del Perro Beach. Galileo-observatoriet. Terminal. Legion Square. Chumash. Tongva Hills. Sandiga stränder. Druvkärnor. Paleto Bay.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Rockstar lovar att fixa farliga GTA Online-missbruk

Hela PC-communityt av Grand Theft Auto Online avskräcks från att logga in på spelet just nu efter att rapporter om en farlig exploatering dykt upp under helgen. Det nämnda kryphålet kan orsaka allt från mindre störningar som att förlora spelframsteg och valuta till skadade konton och, i vissa fall, försämrad […]

Subscribe US Now