Hur man utför Taxiarbete och låser upp Taxi Liveries i GTA Online

admin

Rockstar Games har äntligen introducerat det som förväntades läggas till i GTA Online när det först släpptes, Taxi missions. Taxiuppdrag är ett klassiskt sidoliv som finns i alla GTA-spel hittills. De erbjuder ett sätt att fördriva tiden och tjäna pengar.

Gta Taxi Work Thumbnail

Med lanseringen av GTA 5 fanns taxiuppdrag i Story Mode men inte i GTA Online. Tack och lov, efter över ett decennium sedan lanseringen, har vi nu lagt till taxiuppdrag som ett udda jobb i GTA Online. Spelare kan nu plocka upp passagerare och släppa dem till sina destinationer för belöningar och extra prestationer.

Taxiarbete

För att starta Taxiuppdrag måste spelare gå till Downtown Cab Co. och starta aktiviteten, eller äga en Taxi Cab och börja direkt från själva taxin. Spelare kan köra passagerare till specifika platser för kontanter.

Hyttplats

Hyttplats

Du kan köpa en taxi från Warstock Cache & Carry för 650 000 $ eller 487 500 $ handelspris. Handelspriset låses upp efter att ha genomfört 10 biljettpriser i rad under Taxiuppdrag.

Spelare kan också köpa en anpassad Taxi som är helt anpassningsbar och justerbar när de har nått sponsringsnivå 25 i Arena Wars. Den anpassade Taxi är mycket mer tillförlitlig eftersom spelare kan ställa in den för att få bättre skydd och hastighet för snabbare turer.

Det finns inget slut på taxiarbetet och det totala priset fortsätter att öka. Ungefär som de klassiska Taxi-uppdragen som hittades i förra spelet måste du nå en viss milstolpe innan du kan stoppa Taxi-uppdraget. Spelare kan sluta efter att ha genomfört 1, 5, 50 eller 100 priser.

Taxipassagerare

Så hur bra betalar dessa taxiresor? Varje kund du hämtar betalar ett fast pris med ett rörligt dricks. Den variabla spetsen kan antingen öka eller minska beroende på hur bra du kör. Ju mer oregelbunden körning, desto mindre tips. Ju bättre du kör, desto bättre tips.

Taxipris

Du bör undvika att köra hänsynslöst eftersom din taxi inte kan repareras vid LS tullen under uppdrag. Du har inga tidsgränser att oroa dig för, så ta dig tid när du ger kunderna skjuts. Undvik att träffa andra bilar och ta dig till destinationen så snabbt som möjligt. Du tappar din variabla dricks gradvis, eftersom du tar längre tid att nå destinationen.

Det fasta baspriset kommer att öka med varje framgångsrik kundnedgång. Det rörliga dricksbonuspriset kommer dock att begränsas efter att du har levererat din tionde kund i rad. Tipsen ökar med $100 efter varje kund, och tak efter den tionde kunden, som tidigare nämnts. Du kan tjäna runt 15 000 $ när biljettpriset når taket.

Taxi Liveries

Att slutföra taxiuppdragen flera gånger låser också upp unika färger för specifika fordonstyper. Du kan låsa upp följande livserier:

Downtown Cab Co. Livery för Broadway muskelbil: Komplettera 50 taxipriser.
Downtown Cab Co. Livery för Willard Eudora muskelbil: Utför 10 stunthopp.

Om du inte ser fordonen i ditt spel kommer de att läggas till under de kommande veckorna som en del av uppdateringen av LS Drug Wars.

Du behöver inte slutföra de 50 biljettpriserna i rad, och kan ta pauser i mitten. Du kan också utföra stunthoppen flera gånger på samma plats – för att klara utmaningen behöver du inte leta efter olika stunthoppningsplatser. Även om dessa två fordon ger ifrån sig den klassiska Taxi-estetiken, kan vi tyvärr inte använda dessa två fordon för Taxiuppdrag.

Det bästa sättet att slutföra stunthoppsutmaningen är att gå till bron bredvid Maze Bank. Det finns ett enkelt stunthopp som du kan upprepa om och om igen tills du har gjort 10 hopp.

Stunt Jump plats för taxi

Stunt Jump plats för taxi

Snabbresa

Förutom det nya Taxiarbetet kan spelare på PS5 och Xbox Series X|S snabbt resa till specifika platser genom att ringa en taxi. Spelare kan göra det genom att gå till deras telefonkontaktlista och ringa Downtown Cab Co.

Ringer Taxi Och Snabba Resor

Du kan gå till en fast intressepunkt och ha möjlighet att antingen sitta igenom åkturen eller betala 1 000 $ för att hoppa över åkturen för att nå din destination direkt. GTA+-medlemmar kan hoppa över resan utan kostnad. Observera att om du ställer in en anpassad markör eller väljer en butik, ett gömställe eller ett företag, fungerar inte Trip Skip-funktionen på dem.

Ringer Taxi Och Snabba Resor

När spelare använder Trip Skip-funktionen, finns det en 48-minuters nedkylning per hoppa över. Det är dock bara 5 minuter för GTA+-medlemmarna, vilket gör att de kan använda den här funktionen oftare.

De tio sevärdheter som spelarna snabbt kan resa till (bland andra platser som Ammunation, tatueringar, klädaffärer, etc.) är följande:

Los Santos internationella flygplats. Del Perro Beach. Galileo-observatoriet. Terminal. Legion Square. Chumash. Tongva Hills. Sandiga stränder. Druvkärnor. Paleto Bay.

Next Post

GTA Online-spelare rekommenderas att undvika att spela pga "extrema bedrifter"

Alla online multiplayer-spel kommer att vara en magnet för fusk och exploits – det är i grunden en tumregel vid det här laget. Det är inte så att utvecklare inte bryr sig, för de flesta gör det, men fuskare kommer alltid att hitta ett sätt att förstöra upplevelsen för alla […]

Subscribe US Now