7 saker som skulle göra Nintendo Switch ännu bättre

admin

Även fyra år efter den officiella lanseringen är Nintendo Switch fortfarande långt ifrån att skrotas. Hybridkonsolen säljer utmärkt, och en ny version, OLED-modellen, har först nyligen dykt upp, vilket eliminerar olika problem med originalkonsolen. Trots det finns det några saker som skulle göra Switch ännu bättre. Nintendo, ta ut anteckningsblocket!

Även fyra år efter den officiella lanseringen är Nintendo Switch fortfarande långt ifrån att skrotas. Hybridkonsolen säljer utmärkt, först nyligen dök en ny variant upp med OLED-modellen, vilket eliminerar olika problem med originalkonsolen. Trots det finns det några saker som skulle göra Switch ännu bättre. Nintendo, ta ut anteckningsblocket!

Nintendo Switch: Det saknar konsolen fortfarande idag

Nintendo Switch började officiellt säljas den 3 mars 2017 och har åtnjutit en oavbruten popularitet sedan dess. Hybridkonsolen är en absolut storsäljare och var så populär under coronapandemins tidiga dagar att den blev en riktig flaskhals.

Trots den höga efterfrågan gäller fortfarande följande: Nintendo Switch är allt annat än perfekt – den nya versionen 2019 eller OLED-modellen har inte förändrat någonting.

Men vad saknas egentligen omkopplaren för att göra den ännu bättre? Vi funderade på några saker och med din hjälp identifierade vi 7 saker som skulle göra konsolen ännu bättre. Nintendo, kopiering är uttryckligen tillåtet!

Ja, prenumerationen "Nintendo Switch Online" ger redan användare tillgång till några utvalda NES- och SNES-klassiker, men en normal virtuell konsol , som spelare redan vet från Wii, 3DS och Wii U, skulle fortfarande vara en trevlig sak! Om det någonsin kommer återstår att se!

Det kan lika gärna vara så att Nintendo fortsätter att sätta ihop halvdana remake-kombos som Super Mario 3D All-Stars och sedan sälja av dem till fullt pris – men hoppet dör sist!

Wii U hade redan en Netflix-app, men den saknas fortfarande på Switch idag. När allt kommer omkring är YouTube tillgängligt på Nintendos handdator, men många spelare saknar fortfarande appar för Netflix, Amazon Prime Video eller Disney+ på konsolen . Skärmen på switchen är trots allt lite större än displayen på din egen smartphone.

Microsoft och Sony har visat det på PlayStation och Xbox – de finns nu också i nästan alla spel på PC:n: Achievements . De små digitala troféerna bidrar till motivationen för många spelare, eller är i kombination med en kort skärmdump en trevlig påminnelse som du kan unna dig senare. Det är bara Nintendo som fortfarande simmar mot strömmen i detta avseende – även med vårt nästa förbättringsförslag …

Nintendo eShop PayPal

Oavsett om det är PlayStation Store, Microsoft Store eller onlinebutiker på datorn som Steam, GOG eller Epic Games – det finns ett klassificeringssystem överallt! Endast Nintendo fortsätter att häftigt vägra att tillåta användare att skriva recensioner i eShop.

Frågan är: varför? Är Nintendo rädd för att vissa spel kommer att köpas mer sällan på grund av eventuella skitstormar? Eller kan det gigantiska spelföretaget från Japan fortfarande inte sätta upp ett eget smart system även efter alla dessa år?

Om du har ett stort minneskort i din Nintendo Switch kommer du att ha dussintals spel installerade på din handenhet. Problemet: Det finns inte tillräckligt med utrymme på hemmenyn för alla spel, och översikten i spelbiblioteket är snabb och enkel.

Hur trevligt skulle det vara om Nintendo tillät spelare att skapa speciella mappar på sin startskärm för spelen? En mapp för rollspel, en för rogue likes, en för co-op-spel – en dröm!

Xbox och PlayStation har visat vägen: Ett fungerande partysystem som körs direkt på konsolen är ingen raketvetenskap! Nintendo verkar vara för lätt på det här sättet. Istället bör användare för närvarande ansluta till varandra via Nintendo-appen på sin smartphone – genialt, eller hur?

Nintendo, om du inte själv kan aktivera röst- och textchatt på konsolen – fråga bara Discord-utvecklarna om de vill porta deras tjänst till din konsol.

Föräldrar känner förmodligen till problemet alltför väl. Olika användarprofiler kan ställas in på konsolen så att barnen kan ha sina egna spelsparningar, men det hindrar inte brats från att byta konto och förstöra dina sparade spel – vare sig det är medvetet eller av misstag! Lösenordsskyddade profiler skulle lösa problemet, men det verkar vara för mycket arbete för Nintendo …

Även om vi ventilerade lite av vår ilska över den försummade potentialen hos Nintendo Switch på de sista sidorna – i slutet av dagen är vi i de flesta fall nöjda med konsolen. Konceptet är fortfarande unikt och tack vare coola förstapartsspel är Switch mycket mer än bara en "bra andra konsol".

Vi är fortfarande nyfikna på om Nintendo någon gång kommer att eliminera Switchens största kritik. Vi håller tummarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin soft fork dagar bort när Taproot-uppgraderingen stänger i

Taproot-uppgraderingen var inställd för utplacering efter att ha uppnått en 90% konsensus bland Bitcoin-gruvarbetarna (gruvnoder).

Verkliga användningsfall är en av de viktigaste drivkrafterna för adoption av varje krypto-ekosystem, vilket också gäller för Bitcoin ( BTC )-nätverket. Under de kommande sju dagarna kommer Bitcoin-protokollet att genomgå en mjuk gaffel i namnet Taproot-uppgradering, som syftar till att förbättra nätverkets integritet, effektivitet och smarta kontraktsförmåga.

Taproot är Bitcoins första stora uppgradering sedan augusti 2017, som såg introduktionen av Segregated Witness (SegWit) och resulterade i lanseringen av Lightning Network . Medan den tidigare gaffeln i första hand försökte fixa transaktionsformbarhet och förbättra Bitcoins nätverksskalbarhet, syftar Taproot-uppgraderingen till att förnya transaktionseffektivitet, integritet och stödja initiativ för smarta kontrakt.

Taproot-uppgraderingen var inställd för utplacering efter att ha uppnått en 90% konsensus bland Bitcoin-gruvarbetarna (gruvnoder) . Samma dag i juni 2022 twittrade Bitcoin-utvecklaren Hampus Sjöberg tillkännagivandet:

Taproot mjukgaffel kommer att se introduktionen av Merkelized Abstract Syntax Tree (MAST), som introducerar ett villkor som gör att avsändaren och mottagaren kan skriva av sig på en avvecklingstransaktion tillsammans.

Dessutom kommer Taproot också att implementera Schnorr Signature, en algoritm som gör det möjligt för användare att aggregera flera signaturer till en för en enda transaktion, vilket minskar den inneboende synliga skillnaden mellan vanliga och multisig-transaktioner.

Schnorrs signaturschema kan också användas för att modifiera användarens privata och publika nycklar, på ett sätt som kan verifieras för att bekräfta legitimiteten för varje transaktion. Enligt det ursprungliga Taproot-förslaget från januari 2018, lagt fram av Gregory Maxwell:

"Jag tror att den här konstruktionen kommer att tillåta största möjliga anonymitet för smarta kontrakt med fasta parter genom att få dem att se ut som enklast möjliga betalningar. Det åstadkommer detta utan några omkostnader i det vanliga fallet, med några skissartade eller opraktiska tekniker, kräver extra omgångar av interaktion mellan avtalsdeltagare och utan att kräva varaktig lagring av annan data."

I skrivande stund visar Taproot.Watch, en webbplats byggd av Sjöberg, att Taproot-uppgraderingen kommer att aktiveras den 14 november efter att 1020-blocken framgångsrikt präglats.

Relaterat: Bitcoin-nätverkstaggar rekordhögt för daglig avvecklingsvolym

Bara förra månaden nådde Bitcoin-nätverkets dagliga avvecklingsvärde en rekordnivå efter att ha avgjort 31 miljarder dollar i transaktioner i kedjan.

Jämfört med början av 2020 har nätverkets dagliga avvecklingsvolym ökat med 40 gånger, med stöd av Bitcoins vanliga antagande i El Salvador och andra jurisdiktioner.

"[Bitcoinnätverket] tjänar för närvarande ~190 000 $ per sekund. Jämför detta med 130 000 USD per sekund av Visa för amerikanska kunder och 55 000 USD per sekund för Mastercard", enligt On-chain-analytikern Willy Woo.

Subscribe US Now