Även fyra år efter den officiella lanseringen är Nintendo Switch fortfarande långt ifrån att skrotas. Hybridkonsolen säljer utmärkt, först nyligen dök en ny variant upp med OLED-modellen, vilket eliminerar olika problem med originalkonsolen. Trots det finns det några saker som skulle göra Switch ännu bättre. Nintendo, ta ut anteckningsblocket!

Nintendo Switch: Det saknar konsolen fortfarande idag

Nintendo Switch började officiellt säljas den 3 mars 2017 och har åtnjutit en oavbruten popularitet sedan dess. Hybridkonsolen är en absolut storsäljare och var så populär under coronapandemins tidiga dagar att den blev en riktig flaskhals.

Trots den höga efterfrågan gäller fortfarande följande: Nintendo Switch är allt annat än perfekt – den nya versionen 2019 eller OLED-modellen har inte förändrat någonting.

Men vad saknas egentligen omkopplaren för att göra den ännu bättre? Vi funderade på några saker och med din hjälp identifierade vi 7 saker som skulle göra konsolen ännu bättre. Nintendo, kopiering är uttryckligen tillåtet!

Ja, prenumerationen "Nintendo Switch Online" ger redan användare tillgång till några utvalda NES- och SNES-klassiker, men en normal virtuell konsol , som spelare redan vet från Wii, 3DS och Wii U, skulle fortfarande vara en trevlig sak! Om det någonsin kommer återstår att se!

Det kan lika gärna vara så att Nintendo fortsätter att sätta ihop halvdana remake-kombos som Super Mario 3D All-Stars och sedan sälja av dem till fullt pris – men hoppet dör sist!

Wii U hade redan en Netflix-app, men den saknas fortfarande på Switch idag. När allt kommer omkring är YouTube tillgängligt på Nintendos handdator, men många spelare saknar fortfarande appar för Netflix, Amazon Prime Video eller Disney+ på konsolen . Skärmen på switchen är trots allt lite större än displayen på din egen smartphone.

Microsoft och Sony har visat det på PlayStation och Xbox – de finns nu också i nästan alla spel på PC:n: Achievements . De små digitala troféerna bidrar till motivationen för många spelare, eller är i kombination med en kort skärmdump en trevlig påminnelse som du kan unna dig senare. Det är bara Nintendo som fortfarande simmar mot strömmen i detta avseende – även med vårt nästa förbättringsförslag …

Nintendo eShop PayPal

Oavsett om det är PlayStation Store, Microsoft Store eller onlinebutiker på datorn som Steam, GOG eller Epic Games – det finns ett klassificeringssystem överallt! Endast Nintendo fortsätter att häftigt vägra att tillåta användare att skriva recensioner i eShop.

Frågan är: varför? Är Nintendo rädd för att vissa spel kommer att köpas mer sällan på grund av eventuella skitstormar? Eller kan det gigantiska spelföretaget från Japan fortfarande inte sätta upp ett eget smart system även efter alla dessa år?

Om du har ett stort minneskort i din Nintendo Switch kommer du att ha dussintals spel installerade på din handenhet. Problemet: Det finns inte tillräckligt med utrymme på hemmenyn för alla spel, och översikten i spelbiblioteket är snabb och enkel.

Hur trevligt skulle det vara om Nintendo tillät spelare att skapa speciella mappar på sin startskärm för spelen? En mapp för rollspel, en för rogue likes, en för co-op-spel – en dröm!

Xbox och PlayStation har visat vägen: Ett fungerande partysystem som körs direkt på konsolen är ingen raketvetenskap! Nintendo verkar vara för lätt på det här sättet. Istället bör användare för närvarande ansluta till varandra via Nintendo-appen på sin smartphone – genialt, eller hur?

Nintendo, om du inte själv kan aktivera röst- och textchatt på konsolen – fråga bara Discord-utvecklarna om de vill porta deras tjänst till din konsol.

Föräldrar känner förmodligen till problemet alltför väl. Olika användarprofiler kan ställas in på konsolen så att barnen kan ha sina egna spelsparningar, men det hindrar inte brats från att byta konto och förstöra dina sparade spel – vare sig det är medvetet eller av misstag! Lösenordsskyddade profiler skulle lösa problemet, men det verkar vara för mycket arbete för Nintendo …

Även om vi ventilerade lite av vår ilska över den försummade potentialen hos Nintendo Switch på de sista sidorna – i slutet av dagen är vi i de flesta fall nöjda med konsolen. Konceptet är fortfarande unikt och tack vare coola förstapartsspel är Switch mycket mer än bara en "bra andra konsol".

Vi är fortfarande nyfikna på om Nintendo någon gång kommer att eliminera Switchens största kritik. Vi håller tummarna!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *