Från Skyrim till AC Valhalla, välkommen till de galnaste sidouppdragen!

admin

De är oumbärliga i spel med öppen värld: sidouppdrag. De kan avslöja mer av berättelsen, vara ett trevligt tidsfördriv eller gå helt över styr. Detta bevisas av följande serie bilder, som visar dig de galnaste sidouppdragen i välkända spel.

De är oumbärliga i spel med öppen värld: sidouppdrag. De kan avslöja mer av berättelsen, vara ett trevligt tidsfördriv eller gå helt över styr. Detta bevisas av följande serie bilder, som visar dig de galnaste sidouppdragen i välkända spel.

Skyrim AC Valhalla Crazy Side Quests

När huvudhistorien är klar eller bara för lång, gillar många att undvika sidouppdrag . Lyckligtvis finns det många spel som överväldigar sina spelare med den här typen av sysselsättningar. I denna flod av uppdrag finns det ibland några uppdrag som gör oss helt förvirrade.

I det här fotogalleriet har vi sammanställt de 9 mest bisarra sidouppdragen som videospelsvärlden har att erbjuda. Även om de flesta uppdragen inte är relevanta för spelets huvudhistoria, vill vi ändå tydligt utfärda en spoilervarning vid det här laget. Ha så kul!

I The Witcher 3: Blood and Wine sidouppdrag "Horse Phantoms" kan Geralt prata med Roach

Har du någonsin undrat vad som går genom huvudet på Geralts pålitliga häst, Roach, hela dagen? Då borde du definitivt spela uppdraget "Horse Phantoms" i The Witcher 3 DLC Blood and Wine ! Witcher-ordningen är lätt att förbise, trots allt kommer du inte att bli informerad om den någonstans.

Ett galet uppdrag väntar dig, där du inte bara måste bekämpa en mardröm, utan där din trogna följeslagare Roach plötsligt lär sig tala. Den skyldige är en hallucinogen dryck, utan vilken du inte kan hitta din motståndare i uppdraget.

Som Michael kan du gå med i Epsilon-sekten i GTA 5. Kifflom!

Kifflom! – med den här frasen hälsar Epsilon-kultens anhängare varandra i GTA. Vet du inte vem Epsilon-kulten är? Då bör du definitivt starta GTA 5 och gå på jakt efter "sanningen". Under de dolda Epsilon-uppdragen kan du gå med i en kult som Michael som vill behandla dig som en julgås.

Det är upp till dig om du gör en förlust i uppdragskedjan eller lämnar kulten med ett fett plus på kontot. En serie galna möten och uppgifter väntar dig på din väg. Var stark! Det är värt det (kanske)! Även om det innebär att springa åtta kilometer genom pampas i en himmelsblå tröja. Det finns till och med en sällsynt prestation i slutet av din resa.

I Fable 2 kan du väcka Lady Grey tillbaka till livet och förföra henne.

I det här sidouppdraget från Fable 2 ber gravgrävaren Victor dig att samla några kroppsdelar åt honom. Bara det låter konstigt nog. Men senare får du reda på att han vill väcka sin älskare Lady Grey till liv igen. Nu måste du bestämma dig – vill du att paret ska vara tillsammans eller föredrar du att själv förföra den döda bruden?

I Fallout 4 har USS Constitution fastnat i en skyskrapa.

I Fallout 4 kan du upptäcka ett skepp genomsyrat av historia: USS Constitution. Baserat på den verkliga modellen sitter detta exemplar fast i ett hus efter kärnkraftskatastrofen. Din uppgift är att hjälpa robo-kaptenen och hans mekaniska besättning att göra fartyget klart igen och skicka det på sin sista resa. Detta är dock av kortare varaktighet än du först misstänkte …

Att South Park: The Stick of Truth är helt galet borde inte vara en hemlighet. Men förutom flammande pruttar, analsonder och trostomtar snubblar man över en sekundär uppgift som inte riktigt tycks passa in i bilden vid första anblicken: "Hitta Jesus".

Kyrkoherde Maxi ger dig denna uppgift framför den kommunala kyrkan som du sedan ska gå in i. Naturligtvis hittar man inte Jesus genom att be och bota – utan i en underbart korkad lek med kurragömma. Din belöning: Om du har hittat Jesus flera gånger i rad kommer han att hjälpa dig i dina strider som en besvärjelse. Där mejar han ner dina motståndare med sitt automatgevär. South Park förblir South Park…

Face McShooty från Borderlands vill att du skjuter honom i ansiktet

Detta sidouppdrag från Borderlands 2 är varken svårt eller tidskrävande. Ändå finns hon kvar i många fans minne än i dag – helt enkelt för att hon är så bisarr. Din uppgift är att skjuta den hajpade Face McShooty i ansiktet. Det är allt. Det är upp till dig hur länge du låter bikaraktärens roliga små danser roa dig innan du uppfyller hans önskan.

Ubisofts vikingaäventyr Assassin's Creed Valhalla erbjuder en enorm spelvärld med många aktiviteter och möten som du kan döda timme efter timme. Ett uppdrag är särskilt bisarrt: världshändelsen "The Stink Potion". Inledningsvis ser sidouppdraget fortfarande ut som ett vanligt insamlingsuppdrag.

En kvinna från kloakerna ber dig hitta några ormägg till henne. Men det hon gör med det är bara äckligt. Efter att ha ätit den proteinrika måltiden släpper hon ut sådana gaser att tre män som går på stadens gator cirka tio meter ovanför henne flyr i avsky.

Sam Guevenne bjuder in dig till en vidsträckt binge i Skyrim.

När du utmanar den anspråkslösa Sam Guevenne till en dryckestävling i The Elder Scrolls V: Skyrim , står du inför ett av de mest vansinniga sidouppdragen i hela spelet. Efter att ha påbörjat uppdraget "A Night to Remember" vaknar du i Markarth-templet nästa morgon.

Du upptäcker att du inte bara förlovade dig med en häxkorpdam, du stal också en get och sålde den till en jätte. Nu är det upp till dig att rekonstruera vad som hände i natt – ditt minne hjälper dig inte.

Gå in i Dominatrix – Saints Row 4

Ett datorprogram i färg och läder? En rovfågelkung? Och en jakt genom inälvorna på en läskmaskot? Enter the Dominatrix DLC är en hel samling knäppa uppdrag som är helt galna även enligt Saints Row 4-standarder.

Bara för den här expansionen är det värt att gräva fram Saints Row igen från malpåse. Och medan du håller på, rädda julen från de demoniska jultomtens klor i How the Saints Saved Christmas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Uruguay har enligt uppgift installerat sin första Bitcoin ATM

Uruguays första kryptobankomat har installerats i kuststaden Punta del Este, en stor turistattraktion i regionen.

Uruguay har enligt uppgift installerat sin första Bitcoin ( BTC ) ATM, vilket gör det till det 11:e sydamerikanska landet som offentligt uppmuntrar kryptoantagande. Före Uruguays inblandning var Sydamerika värd för 79 uttagsautomater, vilket representerade 0,2 % av globala BTC-uttagsautomater.

Enligt Ámbito installerades Uruguays första kryptobankomat i kuststaden Punta del Este, en stor turistattraktion i regionen. Uruguays första Bitcoin ATM utvecklades och installerades i samarbete med två lokala kryptoföretag - URUBit och inBierto.

Krypto-uttagsautomaten i Uruguay stöder för närvarande uttag och insättningar av fem kryptovalutor, nämligen - BTC, Binance Coin ( BNB ), Binance USD (BUSD), Ferret Token (FRT) och Urubit (URUB). FRT och URUB är interna kryptovalutor som hanteras och distribueras av URUBit respektive inBierto.

Adolfo Varela, VD för inBierto, bekräftade att initiativet till 100 % finansierades av Uruguays regering. inBierto är en kryptoinvesteringsplattform, som också är medlem i Uruguayska Chamber of Fintech (Cámara Uruguaya de Fintech), en startupaccelerator fokuserad på fintech-sektorn. URUBit är en decentraliserad token skapad i Uruguay och distribuerad i Binance Smart Chain (BSC).

Data från Coin ATM Radar visar att Colombia leder den sydamerikanska marknaden med 31 krypto-ATM-installationer hittills, som följs av Brasilien och Argentina med 22 respektive 11 installationer.

Andra sydamerikanska länder som Ecuador, Venezuela, Aruba och Saint Kits och Nevis har också installerat en kryptobankomat.

inBierto har ännu inte svarat på Cointelegraphs begäran om kommentar.

Relaterat: Uruguayansk senator presenterar ett lagförslag för att möjliggöra användning av krypto för betalningar

Förra året presenterade en uruguayansk senator ett lagförslag som syftar till att reglera kryptovaluta och göra det möjligt för företag att acceptera kryptobetalningar.

Som Cointelegraph rapporterade var senator Juan Sartori inte förtjust i att anta krypto som ett lagligt betalningsmedel. Istället föreslog han:

"Idag presenterar vi ett lagförslag som syftar till att etablera en legitim, laglig och säker användning i företag relaterade till produktion och kommersialisering av virtuella valutor i Uruguay."

Subscribe US Now