Huawei ger sina senaste HMS-utvecklingar till globala utvecklare vid MWC 2022

digitateam

Vid årets MWC-konferens i Barcelona fortsatte Huawei att stärka sitt stöd för utvecklare med debuten av flera nya utvecklingar, inklusive PC-versioner av HUAWEI Mobile Cloud, AI Search, AppGallery, HUAWEI Assistant·TODAY och Petal Search förbättrad för AR Glasses.

Med fokus på sitt uppdrag att hjälpa utvecklare att nå affärsframgång, visade Huawei hur dessa innovativa funktioner samverkar med Huaweis hårdvara för att ge konsumenterna en rikare digital upplevelse på alla enheter.

En enda plattform för globala utvecklare

Som en av de ledande tjänsteplattformarna för utvecklare tillhandahåller HUAWEI DEVELOPERS one-stop-tjänster, allt från utveckling och testning, till marknadsföring, intäktsgenerering och mer. HUAWEI AppGallery Connect tillhandahåller också omfattande resurser – från idé, utveckling, distribution, drift och dataanalys – till utvecklare globalt.

HMS Core främjar ständigt samarbetande innovation med utvecklargemenskapen, och erbjuder en heltäckande verktygslåda gratis som innehåller AR Engine, 3D Modeling Kit, Audio Editor kit och mer.

Med initiativ som HUAWEI Women Developers, HUAWEI Developer Academy, innovationstävlingen HMS Apps Up och Shining Star-programmet strävar Huawei ständigt efter att bygga gemenskap, driva innovation och hitta lösningar tillsammans med sina partners.

HUAWEI Ads hjälper utvecklare vidare att nå användare genom HUAWEI Mobile Services förinstallerade på Huawei-enheter, som AppGallery, Petal Search, HUAWEI Video och HUAWEI Music. Detta görs möjligt med HUAWEI Ads som samlar mer än 36 000 tredjepartsutgivare och Supply-Side Platform (SSP) av HMS-ekosystemet över hela världen.

HMS visar upp sina innovativa lösningar på MWC 2022 och presenterar nya möjligheter för partners

På MWC visade Huawei hur utvecklare kan utnyttja HMS innovativa produkter och teknologier, såväl som dess stora, rika och ständigt växande ekosystem för att berika sina digitala tjänsteerbjudanden.

För det ändamålet introducerade Huawei nya smarta lösningar fokuserade på Smart Office-funktioner, såväl som den senaste hårdvaran, av Huawei på konferensen, med demonstrationer på HMS Ecosystem Exhibition Area.

Speciellt introducerades HUAWEI Mobile Cloud för PC. Den är tillgänglig i över 20 länder och möjliggör synkronisering över flera enheter och live-synkronisering för användare genom en enda inloggning med HUAWEI-ID, vilket gör att de snabbt kan söka och komma åt senaste filmappar. Detta hjälper dem att arbeta över enheter enligt deras behov.

HMS för PC, som debuterade på MWC, innebär också att tjänster som AppGallery nu är tillgängliga på datorer för användare i Spanien och Italien, vilket erbjuder bekvämlighet för en bredare publik över hela världen. Dessutom gör AI-sökning det möjligt för användare att bläddra i lokala filer eller nätverksfiler med nyfunnen precision och effektivitet på olika enheter.

En annan funktion som introducerades vid evenemanget är HUAWEI Assistant·TODAY. Denna kraftfulla, personliga, smarta assistent kan användas för att komma åt realtidsinformation med intelligenta, skräddarsydda rekommendationer.

Dessutom, med den senaste lanseringen av HUAWEI MatePad Paper vid MWC 2022, kommer upplevelsen över flera enheter att utökas ytterligare, med över två miljoner olika urval från ledande innehållspartners och förlag tillgängliga via HUAWEI Books som en del av HMS Ecosystems plattformsoberoende erfarenhet.

Med dessa lösningar kan partners leverera de kvalitetsupplevelser som deras användare önskar och påskynda utvecklingen av nya möjligheter runt om i världen.

Petal Search och Petal Maps erbjuder funktioner på nästa nivå för utvecklare

Tillsammans med sina utvecklarpartners har Petal Search skapat en sökupplevelse som levererar högkvalitativt innehåll och tjänster för användare, vilket ger konsumenterna en bättre lokal sökupplevelse. För närvarande har Petal Search samarbetat med över 3 000 industripartners för att uppnå detta mål.

Vid MWC 2022 visade Petal Maps upp användningen av smartphonehårdvara och intelligenta algoritmer som bygger exakta positioneringsmöjligheter, vilket ger konsumenterna en förstklassig, intuitiv navigeringsupplevelse. Med detta hjälper Petal Maps Platform utvecklare och företag att nå kommersiell framgång.

HMS lyfte också fram sitt engagemang för att skapa meningsfulla, världsomspännande partnerskap vid MWC 2022, med utställningen av AR Glasses. I samarbete med globala partners visade Petal Search AR-sökningsfunktioner på nästa nivå via AR-glasögonen, som utvecklades av industripartners och visades upp för första gången för konferensdeltagare.

De interaktiva AR-glasögonen låter användare söka efter information genom en kombination av multimodala sökfunktioner, inklusive visuell, röst- och realtidsöversättning med Petal Search.

Huawei siktar på att skapa en helt uppkopplad framtid

Huawei fortsätter att stödja utvecklare genom innovation, tjänster och fortsatt utveckling av dess kapacitet för att hjälpa dem att lyckas. Med sikte på framtiden siktar Huawei på att bredda sina möjligheter och bygga ännu mer fruktbara, ömsesidigt mervärdespartnerskap med utvecklare för att fortsätta berika HMS-ekosystemet globalt. Detta inkluderar att utöka AppGallery, HMS Core och dess fem HMS grundläggande servicemotorer.

Missar du MWC? Du kan se Huawei Keynote med Richard Yu, VD för Consumer Business Group, Huawei, här: https://www.youtube.com/watch?v=aUp_-HNqXSg

För mer information om HMS, besök: https://developer.huawei.com/consumer/en/hms/

Taggar: Utvecklare, utveckling, hms, huawei, huawei mobiltjänster, mobil världskongress, mwc, mwc 2022

Next Post

Mobilitets- och säkerhetstips för frilansare

av Luigi Nori Datum: 2021-09-16 Självständigt eller frilansande yrkesarbete är en typ av anställningsförhållande som ökar i vikt på senare tid. Det finns några yrken som journalist eller de som är relaterade till konst och kreativitet som traditionellt har varit något mer bekanta med begreppet autonomt […]

Subscribe US Now