Varför virtuellt lärande hjälper våra elever att blomstra

digitateam

Oavsett om du utökar din kompetens som en del av ditt jobb eller funderar på att byta karriär helt, är distansinlärning ett fantastiskt sätt att ta kontroll över din framtid.

Vi har sett onlinekurser där eleverna läser eller tittar på videor och sedan gör ett frågesport i slutet av varje modul. Våra kurser är mycket mer uppslukande än så. Du kommer att lämna våra klasser fullt skickliga, med en portfölj för att visa dina färdigheter för potentiella arbetsgivare eller bevisa ditt lärande för din teamledare. Inte bara det, du kommer att ha full tillgång till våra karriärcoacher för att öka din anställningsbarhet ytterligare.

Hur fungerar distansutbildning?

Att lära sig på distans är den mest bekväma metoden för att höja kompetensen, särskilt i det rådande klimatet. Istället för att gå på en fysisk skola eller högskola loggar du in på dina klasser via din dator eller bärbara dator. Härifrån kan du:

Få tillgång till livelektioner från branschproffs Engagera dig i praktiska aktiviteter Bygg en portfölj Få fullt stöd från dina lärare.

Oavsett om det är en fråga om ett fast projekt eller att skicka in ditt projekt för granskning, är allt åtkomligt virtuellt.

Vilka är fördelarna med distansutbildning?

Lär dig om ett heltidsjobb Från ditt hem Tillgång till fantastiska lärare Inga reseavgifter GemenskapstillgångLär dig genom att göra Lämna kursen med en portfölj Finslipa ditt CV

Låt oss titta på dessa lite mer detaljerat.

Våra onlinekurser är schemalagda kring din arbetstid

Våra studenter utvecklas antingen som en del av sin professionella utveckling i sitt nuvarande jobb eller vill byta karriär helt. Hur som helst kan många elever inte nå sina mål eftersom lektionerna vanligtvis äger rum under arbetsdagen.

Så är det inte med oss. Alla våra kurser äger rum på kvällen, så det stör inte ditt arbetsliv.

Förbättra din produktivitet genom att studera i bekvämligheten av ditt eget hem

Vissa elever kämpar i traditionella lärmiljöer. Med distansutbildning kan du lära dig var du är mest bekväm. Fördelarna med att vara i en avslappnad atmosfär när man lär sig inkluderar förbättrad kommunikation och en mer njutbar upplevelse överlag. Med tanke på den nuvarande globala situationen är det en extra bonus att lära sig av säkerheten i ditt hem.

Våra instruktörer har erfarenhet från verkligheten

Det sista du behöver är att lära dig av en instruktör som inte har arbetat med ett projekt på flera år. Våra lärare kommer från en mängd olika bakgrunder och arbetar aktivt i branschen. Som ordspråket säger, man lär sig att bli bäst, av de bästa.

Spara £££ på resor

Oavsett om det är bensinpengar eller tåg- eller busspriser, sparar du pengar genom virtuell inlärning eftersom du bara behöver resa från din soffa till din bärbara dator. Du kommer också att spara tid som kan läggas på vidare studier.

Gå med i en gemenskap av likasinnade

Vi är benägna att vilja vara en del av en grupp, så när du kommer in på ett nytt fält kan det ibland kännas ganska ensamt. Våra kurser kommer att introducera dig för människor med samma passion för kodning och utveckling, och introducera dig till en gemenskap av människor som tar resan med dig. Du kommer att lära känna varandra genom kursen samt ha tillgång till vår slaka kanal, vilket ökar dina branschkontakter ännu mer.

Vi tror på att lära genom att göra

Du kommer att upptäcka att lärande hos oss inte är en passiv aktivitet. Oavsett om du är intresserad av mjukvaruutveckling eller datavetenskap, förvänta dig inte att dina lektioner hos oss är passiva. Du kommer att omsätta vår fjärrundervisning i praktiken direkt för att få ut så mycket som möjligt av upplevelsen.

Klassrumsuppgifter blir din portfölj

Det kanske mest upprörande att höra när man går in i en ny bransch är att man inte fick jobbet för att man inte har tillräckligt med “erfarenhet”. Vi hör det så ofta, vilket är en anledning till att vi inkluderar portföljskapande som en del av våra kurser. Du kommer att kunna visa upp dina färdigheter för potentiella arbetsgivare, vilket bevisar kalibern av din förmåga.

Studenter lämnar våra kurser med ett vinnande CV

Vi vill ge våra elever alla chanser att lyckas, därför ger vi gratis tillgång till våra karriärcoacher som en del av deras kurs. Du kommer att kunna diskutera ditt CV, hitta rätt möjligheter för dig och mer; vi kommer att arbeta med dig tills du får ditt allra första jobb.

Alla våra kurser är för närvarande tillgängliga via distansutbildning. Hitta rätt kurs för dig och ansök redan idag:

Next Post

Hur man börshandla

Du kanske undrar, “Hur man börshandla?” Du kanske blir förvånad över att höra att det finns många termer och strategier involverade i handel med aktier. Även om den här artikeln inte är uttömmande bör den ge dig en uppfattning om hur marknaden fungerar. I den här artikeln kommer du att […]

Subscribe US Now