Grand Theft Auto 5 är tillbaka på Xbox Game Pass

admin

Stå i kö i konspirationsteorierna om att Rockstar Games rullar ut Grand Theft Auto 6 eftersom världens näst bästsäljande tv-spel äntligen är tillbaka på Xbox Game Pass.

De säger att tredje gången är charmen, så vi hoppas på detta senaste partnerskap mellan Rockstar Games och Xbox-pinnar.

Grand Theft Auto 5, ett av branschens mest ikoniska brottsspel i öppen värld, är tillbaka i rampljuset med sitt återkomst på Xbox Game Pass. Prenumeranter kan nu hoppa tillbaka in i Michaels, Trevors och Franklins actionfyllda liv på sina konsoler eller via molnet, vilket gör det till ett lockande perspektiv för det kommande sommarlovet.

Efter en något övergående relation med Game Pass, markerar denna triumferande återkomst tredje gången som GTA 5 pryder tjänsten, vilket väcker spänning bland spelare över hela världen. Däremot är längden på vistelsen osäker, vilket håller prenumeranterna på tårna och ökar ryktet.

Rockstar fortsätter att vara tyst om GTA 6 när ryktena om det kommande spelet hopar sig.

Denna återkomst är vältajmad, med juli som en relativt lugn månad för stora nya releaser. Det ger ett utmärkt tillfälle för dem som ännu inte har upplevt de ökända prövningar och vedermödor av spelets huvudpersoner. Dessutom fungerar det som en spännande uppfräschning för dem som ivrigt väntar på släppet av GTA6, som ryktas släppas redan i mitten av 2024.

Intressant nog sammanföll tillkännagivandet av GTA 5:s återkomst till Xbox Game Pass med nyheten att Game Pass-priserna kommer att öka för första gången sedan tjänstens lansering 2017. Från och med den 6 juli kommer det vanliga Xbox Game Pass för konsoler att kosta $10,99 per månad med Ultimate-paketet till $16,99 per månad. Denna prishöjning har skapat förutsättningar för att de som tänker köpa eller förnya sina prenumerationer kan vidta snabba åtgärder.

Grand Theft Auto 5:s återinträde på Game Pass inkluderar en lockande twist. För första gången har den Next-Gen Update, som var en del av spelets Xbox Series X|S-port förra året. Detta gör det möjligt för prenumeranter att fördjupa sig i förbättrade funktioner, såsom strålspårad grafik, högre upplösningar och det eftertraktade 60 FPS-spelet. Detta lägger till ytterligare ett lager av lockelse till den redan efterlängtade återkomsten.

GTA 6 har det höga kravet att följa upp det näst bäst säljande videospelet genom tiderna.

Spelets tillgänglighet sträcker sig till både Xbox One och de nyare Xbox Series X/S-konsolerna. Körsbäret på toppen är möjligheten att streama spelet över molnet, en funktion som kan vara en spelväxlare för dem som föredrar mobilspel. Denna sömlösa integration mellan plattformar lovar en engagerande spelupplevelse för alla.

Alla är dock inte inbjudna till festen. PC-spelare lämnas utanför igen. GTA 5 finns inte på PC Game Pass. Men åtminstone, GTA 5 är för närvarande tillgänglig för en enorm rabatt på Steam och spelbar på Steam Deck. Även om förhoppningarna om ett nära förestående PC Game Pass-släpp verkar långt borta, är utsikterna inte helt uteslutna.

Även om det förblir oklart hur länge denna tredje satsning på Game Pass kommer att pågå, är det en lovande resa för dem som har turen att hoppa ombord.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online Finders Keepers - All Gang Vehicle Locations Guide

Rockstar Games har lagt till massor av innehåll med San Andreas Mercenaries-uppdateringen. Uppdateringen innehåller en historia med sex uppdrag och mer. Det roliga slutar dock inte bara där. Rockstar har introducerat ett nytt slumpmässigt evenemang kallat Finders Keepers som låter spelare fylla 100 % av sina affärsmaterial genom att genomföra […]

Subscribe US Now