GTA 5 och GTA Online nästa generation kommer den 15 mars till PS5 och Xbox Series

Mark Brown

Ny information om GTA 5 och GTA Online nästa generation

Rockstar Games har annonserats i nästan två år nu och ger nyheter och ett releasedatum för den andra remastern av GTA 5 samt GTA Online, de kommer att finnas tillgängliga nästa 15 mars på PS5 och Xbox Series X|S.

Grand Theft Auto V och GTA Online för PlayStation 5 och Xbox Series X|S har nya grafiklägen med upp till 4K-upplösning och 60 fps, textur- och ritavståndsförbättringar, HDR-alternativ och strålspårning, såväl som den senaste generationens tekniska framsteg av konsoler med snabbare laddningstider, uppslukande 3D-ljud, PS5-specifika funktioner med haptisk feedback på kontrollern.

För de som undrar om vi kan överföra våra framsteg är svaret ja, vi kan återställa våra karaktärer från GTA Online, men också vår backup i GTA 5:s historia.

Som tillkännagav för två år sedan kommer GTA Online att bli ett oberoende spel och det kommer att vara möjligt att köpa det separat. IT kommer också att vara tillgängligt gratis i 3 månader exklusivt på PS5.

Förbättringar av GTA Online

En ny handledning kommer att implementeras i den nya versionen av GTA Online för att hjälpa nya personer som startar spelet att bättre upptäcka spelet, det måste sägas att den som implementerades 2013 inte längre är alltför uppdaterad med de många nyheterna som spelet hade.

Dessutom kommer nya GTA Online-spelare som startar spelet med versionerna PS5 och Xbox Series att ha karriärredaktören, direkt tillgång till en av fyra olagliga aktiviteter som de väljer: cyklist, tjänsteman, ägare till en nattklubb eller expert på vapenhandel. Varje karriärval erbjuder en fin summa av GTA$ för att hjälpa dig välja en fastighet, ett kraftfullt fordon och den eldkraft som krävs för att starta ditt företag. Det är ganska likt Criminal Enterprise Entry Pack.

PS5- och Xbox Series X|S-versionerna av GTA Online inkluderar också den nya Hao’s Special Works Auto Shop, som ligger i LS Auto Show och kommer att tillåta att vissa fordon uppgraderas, 5 nya fordon och 5 befintliga fordon för prestanda för elitkörning som dra full nytta av de nya konsolerna.

De senaste samarbetsuppdragen med Franklin och Lamar som lades till med uppdateringen av kontraktet kommer att vara tillgängliga från uppdragsfliken i pausmenyn, och du kommer inte längre att behöva ha slutfört Dr Dres VIP-kontrakt för att spela. uppgifter.

Rockstar Games en del av GTA 6

GTA 5 kommer snart att fira sin 9-årsdag i september i år och ett antal personer väntar på GTA 6. Rockstar Games är väl medvetna om detta och har precis officiellt meddelat att de jobbar på nästa del av sagan. Detta är den första officiella informationen om GTA 6.

Vi är också glada över att kunna meddela att nästa revolutionerande del i Grand Theft Auto-serien är aktivt under utveckling.

Spelet är därför i ett skede redan i ett framskridet stadium, enligt rykten har GTA 6 blivit Rockstar Games prioriterade projekt efter släppet av Red Dead Redemption 2 2018. För nu är Rockstar Games inte ännu redo att officiellt tillkännage det, men ser fram emot att avslöja mer. I bästa fall kan vi hoppas på ett tillkännagivande i slutet av året, men det mest logiska vore nästa år med en release två år efter det officiella tillkännagivandet, med det vanliga uppskjutandet inkluderat.

Källa: Rockstar Games

Next Post

BitTorrent fyller 20 år

Den gångna helgen har det gått tjugo år sedan BitTorrent-protokollet kom i dagen. Den skapades av programmeraren Bram Cohen som revolutionerade sättet att dela innehåll på Internet genom ett nytt och revolutionerande peer-to-peer fildelningssystem som heter P2P. Det var den 2 juli 2001 när de tillkännagav på en Yahoo! lanseringen […]

Subscribe US Now