Audible: Amazons ljudboksströmningstjänst tillgänglig till ett premiumpris

admin

Den populära ljudbokstjänsten Audible från Amazon har alltid provmånader på erbjudande, men nu kan du även säkra en längre period billigt. GIGA har detaljerna.

Den populära ljudbokstjänsten Audible från Amazon har alltid provmånader att erbjuda, men nu kan du även säkra en längre period billigt. GIGA har detaljerna.

Amazon Audible 6 månader nu reducerad med 70 %

Den som har väntat på ett billigt erbjudande om att prova Audible har nu den perfekta möjligheten: Den populära ljudbokstjänsten från Amazon är just nu kraftigt rabatterad. Du kan prova det i ett halvår för bara 2,95 euro (istället för 9,95 euro) i månaden tills öronen glöder.

Det är värt det, eftersom Audible vanligtvis bara erbjuder en månad för testning. Affären riktar sig till nya och befintliga kunder, men det kan hända att du inte kan göra anspråk på erbjudandet om du redan har använt ett Audible-abonnemang under de senaste 6 månaderna. Från och med den 7:e månaden kostar prenumerationen ordinarie pris på 9,95 euro per månad och kan sägas upp när som helst, även under testperioden.

Audible: Så här fungerar Amazons ljudbokstjänst

Till skillnad från direkta konkurrenter eller musikstreamingtjänster har du med ett aktivt Audible-abonnemang inte full tillgång till alla ljudböcker. Istället betalar du 9,95 euro per månad och får kredit för en valfri ljudbok. Med ett aktivt abonnemang kan du även köpa ytterligare ljudböcker till detta pris när som helst, så du är inte begränsad till en ljudbok per månad.

Låter till en början som en nackdel, men Audible har det överlägset mest omfattande utbudet av ljudböcker på marknaden och många exklusiva titlar. Dessutom är appen mycket mer lämpad för ljudboksanvändning än musikstreamerapplikationerna – lässtatusen sparas, du kan till och med synkronisera den med Kindle-appen och din Kindle eBook-läsare om du läser e-boken samtidigt. Det finns inställningsmöjligheter för läshastigheten och mycket mer.

Om du vill testa Audible kan du vanligtvis göra det gratis i en månad och få en motsvarande ljudbok gratis. Amazon Prime-kunder kan till och med prova ljudbokstjänsten gratis i 60 dagar.

Om du inte känner för att prenumerera längre kan du säga upp Audible när som helst, ljudböckerna är fortfarande tillgängliga även om din prenumeration är inaktiv. Under vissa omständigheter är det även i efterhand möjligt att teckna ett nytt Flexi-abonnemang, d.v.s. att fortsätta ta del av det rabatterade erbjudandet.

Våra tips: Dessa Audible-ljudböcker är värda det

Här är fyra rekommendationer för verk som har satts till musik nyligen:

Jon Krakauer: Till isiga höjder

Gripande faktarapport om bestigningen av Mount Everest 1996, vilket resulterade i en katastrof. Fantastisk läsning för att förstå vad som driver människor till världens högsta berg. Hur irrationella beslut i "fjällfebern", men också slumpmässiga extrema väderomslag, gör den förment säkra uppstigningen till "världens tak" till en fara som kostar människoliv nästan varje år än i dag.

"I isiga höjder" på Audible

Andy Weir: The Martian

Mark Watney, som förmodligen är den ensammaste personen i universum strandsatt ensam på Mars och kämpar varje dag med begränsade resurser och gigantisk kreativitet för att överleva och för att återvända till jorden. Denna science fiction-roman lägger tonvikten på vetenskap, det är i grunden en samtida Robinson Crusoe-roman och så spännande att det nästan får ditt hjärta att rasa. Jag såg filmen först, läste sedan boken och hörde ljudboken samtidigt. Innehålls- och spänningsmässigt är boken inte på något sätt sämre än filmen, och ljudboken presenteras på ett formidabelt sätt.

"The Martian" (oförkortad) på Audible

Alina Bronsky: Min mormors fläta

Berättelsen om ryska immigranter som kom till Tyskland på 80-talet och försökte etablera sig socialt. Men också ett familjeporträtt som visar hur en ultraneurotisk mormor gör sitt barnbarns liv till ett helvete och hur detta barnbarn skyggt emanciperar sig själv. Vansinnigt bra tragikomisk roman, också bra framförd i ljudboken av Sophie Rois.

"Min mormors fläta" på Audible

Delia Owens: Kräftornas sång

Berättelsen om en tjej som växte upp ensam på östkustens myrar på 1960-talet efter att ha blivit övergiven av sin familj. Hur hon växer upp, vilken relation hon har till naturen och hur hon sakta närmar sig människor. Boken är ett porträtt, en studie av samhället, ett rättsdrama, en kriminal- och romans i ett. Berättelsen är brutal och känslig på samma gång, narrativet är otroligt välkomponerat. Jag gillade den väldigt mycket och tänkte länge, även om jag egentligen inte kan göra något med kriminalromaner eller romantikromaner.

”Kräftornas sång” på Audible

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Mercado Bitcoin-operatör förvärvar portugisisk kryptobörs

Efter att ha samlat in över 250 miljoner dollar från företag som SoftBank förra året, expanderar Brasiliens 2TM-grupp till Europa.

Brazilian 2TM Group, operatören av Latinamerikas största kryptovalutabörs, Mercado Bitcoin, flyttar för att utöka sitt globala fotavtryck med ett strategiskt förvärv i Portugal.

Företaget tillkännagav officiellt på onsdagen förvärvet av en kontrollerande andel i CriptoLoja, en Lissabon-baserad kryptobörs licensierad av den portugisiska centralbanken.

Med förbehåll för godkännande av Banco de Portugal, avser den nya affären att hjälpa 2TM att starta sin expansion till Europa med växlingstjänster över disk. Företaget planerar också att erbjuda tjänsterna från Mercado Bitcoin till privata och institutionella investerare i Portugal.

"Vi kommer att komma åt den europeiska marknaden genom att använda de tydliga synergierna med vår närvaro i Latinamerika, eftersom vi delar samma språk, ett erkänt varumärke och korsförsäljningsmöjligheter för kunderna. Det finns många brasilianare som bor i Portugal som skulle älska att investera genom vår plattform, säger 2TM:s vd Roberto Dagnoni.

Dagnoni sa att det nya förvärvet blev möjligt efter flera stora finansieringsrundor 2021, där 2TM tog in över 250 miljoner dollar från investerare som den japanska finansjätten SoftBank , vilket förde upp dess värdering till mer än 2 miljarder dollar i november.

"Crypto är en global verksamhet. Portugal är en strategisk marknad för oss eftersom det kräver en specifik licens, håller på att bli ett viktigt nav för krypto i Europa och öppnar en inkörsport till den större europeiska marknaden”, konstaterade Dagnoni.

Relaterat: Tribal Credit samlar in 40 miljoner dollar i "hybrid" skuldrunda finansierad av dollar och stablecoins

Enligt tillkännagivandet kommer CriptoLojas grundare, Luis Gomes och Pedro Borges, att förbli co-heads för verksamheten samtidigt som de hjälper 2TM:s expansion i Europa. "Kryptovalutor är fortfarande ett framväxande ämne i landet. Alla virtuella tillgångar som Bitcoin och Ether skapar en revolution och stor efterfrågan, säger Borges.

Portugal har hyllats som en kryptovänlig jurisdiktion då dess myndigheter har drivit på för tekniska frizoner för fintech-utveckling och innovation i landet. Förra året licensierade Portugals centralbank tre kryptoväxlingsföretag: CriptoLoja, Luso Digital Assets och Mind The Coin.

Subscribe US Now