Hur man hittar Gun Van och får den nya Railgun i GTA Online

admin

Rockstar Games fortsätter att lägga till nytt innehåll till GTA Online, trots hur gammalt spelet är. GTA Online firade nyligen flera evenemang och innehåll med jultema.

Gun Van presenterad

Hur man hittar Gun Van och får den nya Railgun i GTA Online

Nu har Rockstar lagt till en Gun Van tillsammans med en ny Railgun som spelare kan köpa från skåpbilen.

Gun Van kan spawna på 30 olika möjliga platser. Spawnplatsen väljs slumpmässigt varje dag, när servern återställs.

Tyvärr, liksom de andra dagliga återställande samlarobjekten, visas inte Gun Van initialt på kartan, och du måste gå igenom alla 30 möjliga spawn-platser för att hitta den. Så fort du kommer nära Gun Van’s spawnplats kommer den dock att dyka upp på kartan. En liten skåpbilsikon på kartan visar det.

Det är också värt att notera att platsen för Gun Van är densamma för alla spelare runt om i världen.

Om din vän har hittat Gun Van före dig kan de informera dig om platsen och du kan gå till den angivna platsen i din egen session. The Gun Van kan spawna i både offentliga och inbjudningssessioner.

Van-ikonen visas Gun Van

Du kan köpa flera föremål på Gun Van, inklusive vapen, rustningar, kastbara föremål och till och med Railgun. När du närmar dig skåpbilen öppnas bakdörrarna automatiskt för dig. Du kan prata med säljaren på baksidan av skåpbilen för att köpa föremål.

Gun Van Open Gun Van

Ny Railgun

Som nämnts tidigare finns det 30 möjliga spawn-platser, och skåpbilen kommer att rotera mellan alla 30 platser dagligen. Kartan nedan visar alla 30 möjliga spawn-platser för Gun Van. Det är en högupplöst bild, så vi rekommenderar att du klickar på den för att öppna den för bättre visuell kvalitet. Du kan också hänvisa till vår interaktiva karta för att hitta Gun Vans spawn-platser.

Gun Van Karta High Res

Next Post

GTA 6 tillkännagivande trailerdetaljer läckt av YouTuber

Grand Theft Auto-fans vill inget hellre än att få nyheter om nämnda spel. Enligt ryktena kommer en avslöjandetrailer vilken dag som helst nu före spelets lansering 2025, eller 2024, om man tror Microsoft. En annan källa hävdar till och med att de redan har sett tillkännagivandetrailern för GTA 6. Tekniskt […]

Subscribe US Now