Regler för finansiell handel

aliintizar71

För att bli framgångsrik i finansiell handel måste du följa vissa regler. Dessa regler inkluderar lönsamhet, inträdeskrav, riskhantering och marknadsanalys. Om du följer dessa regler kan finansiell handel vara en lukrativ karriär för dig. Men du bör komma ihåg att om du är ny på det här, bör du inte ryckas med det direkt. Om du har några tvivel, rådfråga en finansiell rådgivare innan du ger dig ut i detta yrke besök här.

Lönsamhet

Lönsamhet är det yttersta målet för alla företag. Utan det kommer inget företag att överleva särskilt länge. Lönsamheten mäts genom två huvudkomponenter: intäkter och kostnader. Inkomst är de pengar som verksamheten tjänar genom affärsverksamhet, medan utgifter är de pengar som spenderas på att driva verksamheten. Det är viktigt att komma ihåg att inkomsten inte kommer från att låna pengar. Att låna pengar är helt enkelt en transaktion mellan företaget och en långivare.

Ett företags lönsamhetskvot används av investerare för att bedöma dess förmåga att generera vinst. Detta förhållande jämför den inkomstvinst ett företag genererar med dess driftskostnader och balansräkningstillgångar. Detta hjälper investerare att jämföra ett företag med liknande företag.

Behörighet

Finansiell handel är en mycket specialiserad karriär där du måste ha ett starkt intresse för ekonomi, statistik och kvantitativa metoder. Behörighetskraven för finansiell handel varierar, men de flesta välrenommerade företag och institutioner kräver minst en kandidatexamen. Examina i affärer, finans, bank, ekonomi eller matematik krävs vanligtvis, men liberal arts majors kan också lyckas. Den fria konsten uppmuntrar till kritiskt tänkande och forskning, som båda är viktiga i detta yrke.

Om du planerar att bli en värdepappershandlare måste du först klara provet Series 57, vilket är en förutsättning för Examen för värdepappershandlare. Detta prov mäter din förståelse för värdepappershandlarens funktioner, inklusive köp, försäljning och handel. För en bättre förståelse av provet måste du också klara testet Securities Industry Essentials (SIE).

Marknadsanalys

Marknadsanalys är en viktig del av finansiell handel. Den fokuserar på ekonomiska, sociala och politiska faktorer som kan påverka värdet på en given tillgång. Målet med denna typ av analys är att förutsäga en tillgångs framtida aktiviteter genom att analysera aktuella och historiska data. Detta kan vara till hjälp för investerare som letar efter ett steg upp på marknaderna.

Marknadsanalys inkluderar studier av marknadstrender, användning av tekniska indikatorer och riskjusterade värderingsmått. Det inkluderar också användningen av sentimentindikatorer, såsom volatilitet, som försöker mäta investerares sentiment. Det är viktigt att förstå effekten av sentiment på priseffekten av en finansiell tillgång. Baisset sentiment kommer att få den underliggande tillgången att falla i pris, medan hausseartat sentiment kommer att driva den högre. Ett viktigt sentimentalt analysverktyg på finansmarknaderna är rapporten Commitment of Traders, som släpps varje vecka av Commodity Futures Trading Commission. På AvaTrade WebTrader-plattformen visas de övergripande långa och korta positionerna för större tillgångar.

Arbetstider

Arbetstiderna för finanshandlare varierar mycket beroende på bransch. De flesta jobben är inte heltidsanställda och arbetstiderna är flexibla, men vissa kan arbeta under helger eller helgdagar. På andrahandsmarknaden är arbetstiden vanligtvis mellan 40 och 70 timmar per vecka. Öppettiderna kan också variera geografiskt, med Hong Kong och London som har de längsta timmarna.

Arbetstiderna för finanshandlare och kvantiteter varierar kraftigt. Majoriteten av timmarna spenderas under veckan, med minimal tid under helgerna. De som arbetar som juniorhandlare kan behöva arbeta så många som 70 timmar per vecka.

 

 

Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och kampanjer för veckan den 20 oktober

Nytt halloween-evenemang tillgängligt i GTA Online Bonusar och kampanjer för veckan 20 till 26 oktober 2022 Den här veckan i GTA Online fortsätter spänningen med tillgängligheten av ett nytt Halloween-evenemang, en variant av att exportera exotiska fordon samtidigt som de jagas av en Cerberus. Dessutom erbjuder veckobonusar ytterligare belöningar i […]

Subscribe US Now