Xchange Monster syftar till att överbrygga klyftan mellan krypto och spel

admin

Spel har varit centralt för underhållningen för miljarder människor världen över. Från lanseringen av det allra första videospelet, “Tennis for Two”, 1958 till dagens höga grafik, extremt uppslukande spel, har branschen haft den vildaste utvecklingen man kan tänka sig.

Det uppskattades vara värt hela 336 miljarder dollar 2021 och sägs nå en värdering på 461 miljarder dollar 2025.

I den här spelutvecklingen verkar det viktigaste nästa steget vara den pågående konvergensen av blockchain, icke-fungibla tokens och kryptovalutor med den traditionella spelindustrin. Justin Kan, en av grundarna av världens största streamingplattform för spel, Twitch, reflekterade över detta framsteg, twittrade:

“Ja, jag byggde Twitch, den har miljontals användare och NFT för spel är mycket större.”

Denna nischindustri genererade 2,3 miljarder dollar under tredje kvartalets intäkter 2021 och har tagit steg mot massanpassning med spel som Axie Infinity, Sandbox och Xchange Monster. Videospelsjättarna Ubisoft och Zynga har också tagit sig in i kryptospelutrymmet och har gjort massiva investeringar för att göra blockchain-spel möjligt.

Så i den här artikeln kommer vi att gå igenom varför blockchain-spel är nästa stora steg för spelindustrin och hur Xchange Monster överbryggar gapet mellan krypto och spelgemenskapen.

xchangemonster_cover

Fodralet för Blockchain-spel

Blockchain och krypto har fört fram ett paradigmskifte i spelindustrin när det gäller att hantera ständiga frågor som centralisering och potentialen för spelupplevelsen att vara lukrativ.

Spelcommunityt har i allmänhet haft effekten att låsa upp “gemenskapens” band och förbättra användarnas spelupplevelse. Detta har varit i form av råd, tips, spel, diskurser om de senaste eller förväntade funktionerna, delade erfarenheter, så vidare och så vidare. Det är detta som gör spel till en rik, social upplevelse.

Blockchain-spel ger spelare möjlighet att ta tillbaka spelets regeringstid i dess sanna bemärkelse. Genom tokenisering av tillgångar i spelet kan spelare tjäna pengar på sin spelupplevelse genom bärbara samlarobjekt från spelen de spelar och aktiviteter de gör i spelet.

Det har dock funnits motstånd och skepsis från spelare att ta del av GameFi-revolutionen på grund av Ponzi-planer, pump-and-dumps, mattdrag och till och med oro över miljöpåverkan från NFT-spel. Dessutom lämnar de flesta blockchain-spels kvalitet mycket mer att önska och kan inte jämföras med topprankade speltitlars uppslukande gameplay, grafik och kreativitet.

Men det håller på att förändras!

Xchange Monster: Gör blockchain-spel bättre för spelare

Xchange Monsters plattform hjälper spelgemenskapen att omfamna krypto genom att stärka spelutvecklare och stärka spelare samtidigt som blockchain-spel UX blir mer gripande och fängslande. Det syftar till att möjliggöra sömlös överföring och handel med tillgångar i spelet på ett säkert och reglerat sätt för att försäkra spelare om transaktionernas äkthet.

I den meningen hoppas Xchange Monster kunna revolutionera och tillföra värde till blockchain-spel med ett tydligt fokus på att förbättra spelupplevelser. De föreställer sig att göra detta genom att minska klyftan mellan de traditionella spelens gameplay utan att släppa de mest önskade egenskaperna hos decentraliserat spel.

Sammanslagningen av spelgemenskapen med web 3.0-revolutionen har potential att låsa upp och stärka spelgemenskapen, utbilda och inspirera spelare att tjäna pengar på spel och samtidigt behålla ägandet över tillgångarna i spelet.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online: GTA+-prenumeration, VIP-prenumerationen för att låsa upp belöningar i spelet

GTA+-prenumeration för GTA Online Rockstar Games har precis meddelat inrättandet av ett VIP-abonnemang för GTA Online, GTA +, som låter dig låsa upp olika bonusar, kampanjer och fördelar, men även pengar och fordon gratis. Den här prenumerationen är endast för versionerna PS5 och Xbox Series X|S, och det kommer naturligtvis […]

Subscribe US Now