Weekend Watch: Bitcoin-priset avvisades till 40 000 $ inför den nya veckan

admin

Efter att ha fallit med $6 000 på några dagar försökte bitcoin sig på $40 000 igen men utan resultat. De flesta altcoins har stannat sedan igår med små eller inga rörelser, förutom Monero, som har markerat en betydande prisökning.

Bitcoin kämpar under $40 000

Det är säkert att säga att de senaste dagarna inte har gått bra för den primära kryptovalutan. Tillgången hade återvunnit alla förluster som kom efter att Ryssland invaderade Ukraina och gick till och med mot nya månatliga toppar.

Detta resulterade i att man tappade $45 000 vid ett par tillfällen, men björnarna steg upp efter det andra och knuffade BTC söderut. Under de följande dagarna tappade bitcoin ett visst värde gradvis innan det rasade med $3 000 sent på fredagen.

Följaktligen föll kryptovalutan under $39 000 för första gången på fem dagar. Det studsade av initialt och närmade sig den eftertraktade $40 000-linjen timmar senare men stoppades där.

Från och med nu kämpar BTC med runt 39 000 dollar, och dess börsvärde har legat långt under 750 miljarder dollar.

BTCUSD.  Källa: TradingViewBTCUSD. Källa: TradingView

Altcoins Stall

Efter den senaste berg-och-dalbanan har de flesta alternativa mynt lugnat sig nu. Ethereum gick från att dumpa till $2 200 till att överstiga $3 000 dagar senare innan det gick tillbaka till cirka $2 600 där det för närvarande är beläget.

Binance Coin, Ripple och Polkadot är något i det gröna, medan Solana, Cardano, MATIC, Dogecoin och Shiba Inu har tappat dragkraften sedan igår.

Terra, Avalanche och ATOM har minskat mest från de större cap alterna. LUNA minskar med 2,5 %, AVAX med 3 % och ATOM med över 4 %.

Monero är bland de få tillgångarna med imponerande prisökningar eftersom XMR är upp med 7% och ligger över 170 $.

Kryptovalutamarknadsöversikt.  Källa: Quantify CryptoKryptovalutamarknadsöversikt. Källa: Quantify Crypto SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Friskrivningsklausul: Information som finns på CryptoPotato är den från citerade författare. Det representerar inte CryptoPotatos åsikter om huruvida man ska köpa, sälja eller hålla några investeringar. Du rekommenderas att göra din egen undersökning innan du fattar några investeringsbeslut. Använd tillhandahållen information på egen risk. Se Ansvarsfriskrivning för mer information.

Kryptovalutadiagram av TradingView.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA 5 och GTA Online nästa generation kommer den 15 mars till PS5 och Xbox Series

Ny information om GTA 5 och GTA Online nästa generation Rockstar Games har annonserats i nästan två år nu och ger nyheter och ett releasedatum för den andra remastern av GTA 5 samt GTA Online, de kommer att finnas tillgängliga nästa 15 mars på PS5 och Xbox Series X|S. Grand […]

Subscribe US Now