Visa avslöjar program för att hjälpa skapare som är intresserade av att bygga affärer med NFT

admin

Visa har tillkännagett lanseringen av ett nytt initiativ, kallat “Visa Creator Program”, för att stödja tillväxten av ensamstående NFT-industrin.

Med det nya initiativet siktar ledaren för digitala betalningar på att hjälpa en global kohort av kreatörer som är intresserade av att bygga sin verksamhet med icke-fungibla tokens.

Visa Creator Program

Enligt det officiella blogginlägget syftar Visa Creator Program till att hjälpa digital-first artister, musiker, modedesigners och filmskapare att utveckla sina små företag genom NFTs. Med varje cykel planerar Visa att stödja en utvald grupp entreprenörer via det nya initiativet för att utbilda dem om tekniken och plattformarna som ligger till grund för NFT-handel.

Cuy Sheffield, chef för Crypto på Visa, kommenterade,

“NFT har potential att bli en kraftfull accelerator för skaparekonomin. Vi har studerat NFT-ekosystemet och dess potentiella inverkan på framtiden för handel, detaljhandel och sociala medier. Genom Visa Creator Program vill vi hjälpa denna nya sort av små- och mikroföretag att utnyttja nya medier för digital handel.”

Initiativet kommer att rikta sig till entreprenörer som arbetar inom konst, musik, mode och film som vill införliva NFT i sin affärsmodell.

Dessa inkluderar både nybörjare – individer som kanske precis har präglat sin första icke-fungibla token eller erfarna sådana – som har många framgångsrika droppar under bältet. Det kommer att erbjuda kreatörer tekniskt mentorskap och produktmentorskap, gemenskapsbyggande, tillgång till tankeledare, exponering för Visas kunder och partners och ett engångsstipendium för att hjälpa dem att kickstarta nästa fas av tillväxt.

Hjälpa skapare

Visa doppade tårna i NFT-branschen när de köpte en CryptoPunk NFT för 49,5 ETH, som i augusti förra året värderades till $160 000. Enligt Sheffield gjordes förvärvet av CryptoPunk #7610 för att förstå “infrastrukturkraven för ett globalt varumärke att köpa, lagra och utnyttja en NFT” från första hand innan det underlättade deltagandet av Visas kunder och partners.

Två månader senare tillkännagav företaget att de går ihop med NFT-konstnären Micah Johnson för att skapa ett program för att hjälpa kreatörer att utforska branschen bättre och utnyttja olika offentliga blockkedjenätverk för att utveckla och sälja sina digitala verk.

Den amerikanska multinationella finansiella stormakten avslöjade att den har för avsikt att skapa en koppling mellan kreatörer och dess nätverk av betalningspartners på ett sätt som skulle gynna de förstnämnda och hjälpa till att förstärka räckvidden för deras publik och påskynda affärstillväxten.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online Career Builder Guide med bästa val för snabbare pengar

GTA Online Career Builder är en ny funktion i Xbox Series X|S- och PS5-versionerna av spelet som låter spelare få ett försprång i den kaotiska världen av GTA Online. Inte bara är det bara för nya spelare, utan även återkommande GTA Online-spelare som vill återställa sin karaktär. Vad är GTA […]

Subscribe US Now