Vi ser BTC på 1 miljon dollar: Michael Saylor och Cathie Wood på Bitcoin 2022 i Miami

admin

Michael Saylor, VD för Microstrategy, och Cathie Wood, VD för Arch Invest, höll en panel på Miami 2022 Bitcoin-konferensen på torsdagen.

De två tekniska investerarna delade en optimistisk vision för den största kryptovalutan och satte ambitiösa prismål.

“Folk frågar mig om jag fortfarande är hausse på Bitcoin. Jag är mer hausse än någonsin på Bitcoin. Framtiden är ljus, säger Saylor.

Wood: Någon viskar i politikers öron

Både Wood och Saylor tror att reglerande vindar skiftar till Bitcoins fördel.

“Jag ser politiken kring Bitcoin radikalt. Det har blivit en enda fråga som folk röstar om – och det är tvådelat, säger Wood.

Wood påpekade att för bara ett år sedan talade finansminister Janet Yellen om Bitcoin i stort sett negativa termer och hänvisade till “penningtvätt, smutsiga karaktärer, miljöskador” etc.

Wood säger dock att Washington-insiders sedan dess har ändrat sin melodi.

“Någon viskar i deras öra… om du vill förlora, och om du vill att USA ska förlora vår… fortsätt prata om det. Och hon har ändrat sin låt, tillade hon.

Saylor: Bidens grönt ljus för Bitcoin

Å andra sidan är Michael Saylor hausse på president Joe Bidens senaste kryptomeddelande. Biden riktade nämligen alla federala myndigheter att undersöka digital valuta, ett drag som Saylor kallade ett “grönt ljus” för Bitcoin.

“Bitcoin har omfamnats. Administrationen har gett grönt ljus till Bitcoin”, sa Saylor. “Politiker tävlar nu vem som är mest pro-bitcoin”, tillade han.

Saylor tror att tillkännagivandet är ett enormt uppsving för BTC-adoption eftersom det kan vara precis vad institutionella investerare behöver för att hoppa in och investera i tillgången.

Wood tog upp de senaste kommentarerna från Securities and Exchange Commission-chefen Gary Gensler, där han hävdade att Bitcoin inte är en säkerhet.

Detta är viktigt eftersom det minskar den regulatoriska risken för Bitcoin och Wood tror att detta gör att kryptovalutan sticker ut ännu mer bland andra digitala tillgångar.

Bitcoin – bra för inflation och deflation

Efter att ha diskuterat politiska risker för Bitcoin, gick Wood och Saylor över till ekonomiska risker. Tekniska investerare är inte överens om de makroekonomiska utsikterna för världen. Saylor tror nämligen att penningpolitiken kommer att fortsätta att vara inflationsdrivande och pressa upp priserna.

Å andra sidan hävdade Wood att teknisk innovation kommer att skapa enorma deflationstryck som kommer att kompensera Feds penningtryck.

“Vi hade en livlig diskussion om inflation… Jag skulle säga att om inflation är ett problem så är helt klart Bitcoins enorma häck”, sa Wood.

Dessutom tror Wood att Bitcoin också kan vara användbart som en skydd mot deflation och mot motpartsrisk. Det finns nämligen ingen tredje part som lägger beslag på Bitcoins från någons plånbok.

Tech – Använd Lightning or Die

Saylor anmärkte att han ser bra medvind för Bitcoin Lightning Network-antagande. Den senare är en lågkostnadsplattform för direktbetalning med öppen källkod.

“Varje teknisk entreprenör, varje utbyte måste inkludera Lightning, om det vill vara lönsamt”, komplimenterar Blocks Cash App och BitPay för att ha drivit adoption.

Sayor påpekade att “killer-applikationen” för Lightning kan ge stablecoins till nätverket. Nyligen samlade Lightning Labs in 70 miljoner dollar för att göra just det.

Prismål på 1 miljon dollar

På tekniksidan ser Woods mycket potential för ytterligare tillväxt genom att ta bort friktion för kunderna.

Att göra processen för handel och transaktioner med krypto mer strömlinjeformad kommer att få in fler användare, tror Wood.

På prissidan sa hon att hennes fond Arch Invest tittar på ett prismål på 1 miljon dollar för en Bitcoin.

“Vi behöver inte mycket. Allt vi behöver är att 2,5% av alla tillgångar allokeras i Bitcoin, förklarade hon.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Fyra EOSIO-protokollbaserade blockkedjor avsätter 8 miljoner dollar för att ändra varumärket Technology Stack

EOS, Telos, WAX och UX Network har gått samman för att få kontroll över utvecklingen av EOSIO-protokollets kärnkod som ligger till grund för var och en av dessa blockkedjor. Tillsammans har koalitionen tillkännagett att de avsätter en jättestor årlig budget på 8 miljoner dollar för kärnutveckling och utvecklare i år. […]

Subscribe US Now