Ubisoft stöder White Star Capitals kryptofond på 120 miljoner dollar

admin

Den franska spelutvecklaren har fördubblat sina satsningar på kryptovaluta genom att stödja en fond för digitala tillgångar i insamlingar som kan gå upp till 120 miljoner dollar. Fonden kommer att fokusera på små och medelstora kryptoföretag som arbetar mot massintroduktion av digitala tillgångar.

Ubisoft leder en kryptocentrerad investering

Ubisoft, videospelsstudion som skapade globalt kända spel som Assassin’s Creed, Far Cry, For Honor, har lett en investering på 60 miljoner dollar i White Start Capitals nya Digital Asset Fund.

Totalt 120 miljoner USD förväntas så småningom samlas in och övervakas av White Star Capital, som har lockat institutionella investerare och rika individer som är intresserade av att finansiera de återstående 60 miljonerna.

White Star, ett företag fokuserat på tekniska investeringar, samlade in 50 miljoner dollar 2020 tillägnad kryptoföretag. Dess första Digital Asset Fund stöddes också av Ubisoft, som anser att dess senaste drag accelererar sina fotspår inom blockchain-spel. För närvarande har White Star över 1 miljard dollar under sin förvaltning.

Sep Alavi, White Stars generalpartner, avslöjade att den andra Digital Asset Fund kommer att fokusera på DeFi och spel, med fokus på företag som underlättar massantagandet av kryptovalutor.

Företagets kryptoinvesteringar inkluderar både aktier och tokens. Den andra fonden, med ett totalt värde av cirka 60 miljoner dollar, för närvarande, kommer att stödja 20-25 företag över hela Nordamerika, Europa och Asien, genom kapitalinsats mellan 1 miljon dollar och 7 miljoner dollar varje gång.

Ubisoft omfamnar Blockchain-teknik

I slutet av mars slog Ubisoft ihop med blockchain-speljätten Animoca Brand och satsade på gratisspelet “Cross the Ages” i en seedinvesteringsrunda värd totalt 12 miljoner dollar.

Ubisoft har också visat tillräckligt intresse för NFTs tidigare. Företaget skapade Ubisoft Quartz, dess NFT-plattform, såväl som dess tekniklabb för att experimentera med blockchain-teknik, som sitt första steg mot att skapa metaversen.

Utvald bild med tillstånd av France Inter

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Perforce utökar sin DevOps-portfölj med Puppet-förvärv

Perforce utökar sin portfölj av DevOps-verktyg med förvärvet av Puppet, en pionjär inom infrastruktur som kod. “Det här förvärvet utökar vårt produkterbjudande genom att lägga till nya möjligheter för företags DevOps-team att hantera och säkra sin kritiska infrastruktur”, säger Mark Ties, VD för Perforce. “Med Puppet kommer vi att ge […]

Subscribe US Now