U-sväng: Elon Musk kommer inte att gå med i Twitters styrelse

admin

I en intressant twist av händelser beslutade Teslas vd – Elon Musk – att inte gå med i styrelsen för den sociala medieplattformen Twitter. Företagets verkställande direktör – Parag Agrawal – hävdade, “det här är det bästa.”

Förra veckan köpte Elon Musk mer än 70 000 000 Twitter-aktier eller 9,2% av företagets passiva andel. Flytten gjorde honom till den största aktieägaren i sociala mediejätten. Initiativet möttes med stor entusiasm och priserna för TWTR steg före marknadspriset med 25 %, medan USD-värdet på Dogecoin (Musks favoritkryptovaluta) också gick norrut. Samtidigt med köpet utsågs Teslas vd till Twitters styrelse. Miljardären tappade inte tid och började ge sina idéer om företagets bättre framtid. Ett av dessa förslag inkluderade genomförandet av Dogecoin-betalningar. Men idag (11 april) avslöjade Twitters VD – Parag Agrawal – att Musk har vänt sitt beslut att gå med i styrelsen. Högsta chefen gav ingen anledning till U-svängen men menade: “det här är det bästa.” Han tillade att Teslas vd fortfarande är företagets största aktieägare, och som sådan kommer Twitter “förbli öppen för hans input.”

Det är värt att notera att Musk postat flera tweets under de senaste dagarna. I några av dem kritiserade han öppet den sociala medieplattformen. Agrawal, å sin sida, sa att det är precis vad företaget behöver. SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Ubisoft stöder White Star Capitals kryptofond på 120 miljoner dollar

Den franska spelutvecklaren har fördubblat sina satsningar på kryptovaluta genom att stödja en fond för digitala tillgångar i insamlingar som kan gå upp till 120 miljoner dollar. Fonden kommer att fokusera på små och medelstora kryptoföretag som arbetar mot massintroduktion av digitala tillgångar. Ubisoft leder en kryptocentrerad investering Ubisoft, videospelsstudion […]

Subscribe US Now