Spaniens största neo-bank kommer att utfärda sin B3X-token den 1 mars

admin

[PRESS RELEASE – Madrid, Spain, 26th February 2022]

Spanska neo-banken Bnext har tillkännagivit startdatumet för den första fasen av sitt B3X-mynterbjudande i takt med att den globala adoptionen växer för dess uppsjö av kryptoöverföringstjänster.

Den första fasen av den största spanska neobanken, Bnext, börjar den 1 mars 2022. Banken siktar på att bli en ledande fintech-plattform i spansktalande länder genom sitt växande ekosystem av innovativa finansiella produkter.

Redan en jätte i många spansktalande länder, Bnext är en nästa generations bank som erbjuder sina användare säkra, transparenta, blockchain-baserade internationella pengaöverföringar. Företaget har redan hjälpt över 750 000 människor att uppnå ekonomisk frihet med sin tjänst för remittering av kryptovaluta samtidigt som de utnyttjar en marknad på 120 miljarder dollar. I juni 2021 samarbetade Bnext med kryptoindustriledaren Algorand, som är både en stor aktieägare och leverantör av blockchain-nätverket som ligger till grund för Bnext-appen.

Bnext Wallet-app

Den digitala appen Bnext låter användare skicka, ta emot och begära pengar sömlöst med blockkedjeteknik. Att skapa ett konto är gratis, kommer med ett IBAN-nummer och både ett virtuellt och fysiskt kort. På bara några minuter kan kunder skapa ett konto, ladda ner appen och börja hantera pengar från sin adressbok direkt.

Appen använder Algorands lågkostnads-, högpresterande blockkedjenätverk “från baksidan” för att skicka USDC, som sedan sömlöst avrampar till ett Bnext-konto i önskad fiat-valuta. Detta unika system garanterar omedelbara, blockchain-baserade internationella banköverföringar. Appen finns tillgänglig på App Store, Google Play och i Huawei AppGallery, så fler människor än någonsin kan återta kontrollen över sin ekonomi.

Bnext: The Next-World Banking Marketplace

Bnext-marknadsplatsen har en rad verktyg utformade för att användare ska kunna växa, hantera och spara sina pengar. Den tillhandahåller flera avancerade verktyg som den dagliga användaren behöver för att växa och hantera sitt kapital säkert och säkert. Marknadsplatsen erbjuder högräntesparkonton, investeringsmöjligheter, lånefinansiering, försäkringar, bolån, resor med mera.

Det finns också ett starkt fokus på fördelarna med kryptovaluta, eftersom Bnext ger sina kunder möjligheten att köpa och sälja digitala valutor samt många andra sätt för användare att öka sin förmögenhet, inklusive indexfonder, tidsbundna insättningar och ett belöningsprogram .

B3X Utility Token

Bnext (B3X) ERC-20-token är ett verktygstoken som finns på Ethereums vanliga blockkedjenätverk. Det maximala antalet utfärdade tokens är begränsat till 3,5 miljarder, med 504 miljoner tillgängliga i den första fasen av den kommande tokenförsäljningen. Syftet med token är att hjälpa till att stärka gemenskapen, erbjuda värde till alla Bnext-användare och påskynda internationell expansion.

Token försäljning

Medlen som erhållits från tokenförsäljningen kommer att hjälpa Bnext att skala sin verksamhet till Latinamerika och senare globalt, och skapa en plattform som kommer att fungera som en bro mellan det traditionella finansiella systemet och DeFi-ekosystemet som BNext bygger.

B3X-tokenförsäljningen kommer att ske i två faser, där den första fasen börjar den 1 mars kl. 18:00 UTC. Alla som är intresserade av att reservera B3X i förväg kan göra det via Bit2Me startfält i fyra enkla steg:

Skapa ett konto. Välj fas och mängd. Kontrollera position i listan. Komplett B3X reservation.

Det kommer att finnas totalt 504 000 000 B3X-tokens tillgängliga till ett pris av 0,015 euro per token. Tokenrean börjar kl. 18.00 UTC den 1 mars och slutar den 7 mars. B3X-priset under den första fasen kommer att ha 25 % rabatt jämfört med tokenpriset för den andra fasen. Hittills har över 8 000 medlemmar anmält sig för att delta i token-försäljningen.

Om Bnext

Bnext är en nästa generations bank som erbjuder sina användare säkra, transparenta, blockchain-baserade internationella pengaöverföringar. Mer information om hur människor tar tillbaka full kontroll över sin ekonomi finns på Bnext-webbplatsen.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA 5 och Red Dead Redemption 2 har sålt bra de senaste månaderna

Ekonomiska resultat för Take-Two Interactive Som varje kvartal delar Take-Two Interactive, moderbolaget till Rockstar Games, sina finansiella resultat för det sista kvartalet under ett samtal till sina investerare. Idag får vi veta att GTA 5 nu har sålt mer än 160 miljoner enheter över hela världen sedan lanseringen den 17 […]

Subscribe US Now