Snoop Dogg ska diskutera Cardanos ekosystem med Charles Hoskinson

admin

När det nya kvarteret rullar in i full fart kommer Charles Hoskinson – grundaren av Cardano – och Snoop Dogg, som inte behöver någon introduktion, diskutera Cardanos ekosystem om några dagar.

Charles Hoskinson kommer att träffa Snoop Dogg för att prata om Cardanos ekosystem på Cardano360 den 5 april. Detta stod klart tidigare när båda parter bekräftade händelsen.

Ja, jag kommer att vara med Snoop den 5:e. Jag har världens bästa jobb. – Sa Hoskinson i en tweet.

Snoop Dogg sa däremot att han förväntar sig att det ska bli kul. Den legendariska rapparen och utan tvekan en av de mest kända människorna på planeten är en högljudd förespråkare för icke-fungibla tokens (NFT). En välkänd supporter av Bored Ape Yacht Club (BAYC), Snoop lanserade till och med temamusik NFT nyligen. SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Jamaica introducerar sitt CBDC för att stödja dem som är ekonomiskt utestängda

Jamaicas centralbank fördubblade sina planer på att designa en digital version av sin nationella valuta. Institutionen hävdade att den finansiella produkten kommer att gynna en betydande andel av de invånare som inte har tillgång till grundläggande monetära tjänster. Jamaicas CBDC för att hjälpa lokalbefolkningen Jamaica är ännu en nation som […]

Subscribe US Now