Robinhood VD förklarar hur Dogecoin kan bli folkets framtida valuta

admin

Vlad Tenev, vd för Robinhood, beskrev hur det första memecoinet (Dogecoin) någonsin kunde bli “internets och folkets framtida valuta.” Till skillnad från många andra som betecknar DOGE som en inflationstillgång på grund av dess oändliga utbud, hävdade chefen att dess inflationstakt faktiskt skulle sjunka med tiden.

Kan DOGE framstå som “folkets valuta”?

Det amerikanska företaget för finansiella tjänster – Robinhood – och det populära memecoinet – Dogecoin – startade sin interaktion 2018. Då listade det USA-baserade företaget tillgången på sin plattform, så att kunderna kunde hantera den.

Förra årets vurm kring DOGE och dess efterföljande prisstegring var fördelaktigt för Robinhood. Organisationen avslöjade att det meme-inspirerade tokenet stod för 62% av dess kryptovalutaintäkter för andra kvartalet 2021.

Nyligen föreställde sig Vlad Tenev – Robinhoods VD – sig själv som en förespråkare för Dogecoin. Han beskrev till och med hur DOGE-tokenet kunde förvandlas till “internets och folkets framtida valuta.”

För att uppnå en sådan status bör blockeringstiden vara tillräckligt snabb så att transaktionen kan registreras i nästa block på “kortare tid än det tar att betala vid en försäljningsterminal”, menade han. Å andra sidan sa han att “det inte borde gå så snabbt att gruvarbetare börjar bygga upp för många konkurrerande kedjor och slösar bort överdrivna mängder energi.”

Dogecoins nuvarande blockeringstid är 1 minut, vilket enligt hans uppfattning inte är idealiskt. Men om laget sänker den tidsramen till 10 sekunder har DOGE en chans att utvecklas ytterligare:

“DOGE skulle behöva kunna överträffa Visa betydligt, vilket innebär att genomströmningen ökar med minst 10 000 gånger. Lyckligtvis är detta lätt att lösa genom att bara öka blockstorleksgränsen.”

Tenev berörde Dogecoins oändliga utbud också, vilket enligt många experter har en inflationseffekt. Till skillnad från dessa kritiker noterade Robinhoods chef att memecoins inflationstakt inte är mer än 5%, vilket betyder mindre än den amerikanska dollarns. Han hävdade att detta skulle minska med tiden, och uppskattade att det skulle falla under 2%.

Robinhood introducerade Shiba Inu

Tidigare i veckan noterade företaget ytterligare ett memecoin på sin handelsplattform – Shiba Inu. Steve Quirk – Chief Brokerage Officer på Robinhood kommenterade strävan:

“Vi är glada över att lägga till fler valmöjligheter för våra kunder när vi arbetar för att göra Robinhood till det bästa stället att investera i krypto. Som ett företag i första hand med säkerheten har vi ett rigoröst ramverk på plats för att hjälpa oss att utvärdera tillgångar för notering, och vi är fortfarande engagerade i att tillhandahålla en säker och lärorik kryptoplattform.”

Priset på den så kallade DOGE-mördaren, SHIB, steg med tvåsiffriga minuter efter nyheten och nådde $0,000030. SHIB gick tillbaka med nästan 13% under de följande dagarna och handlas för närvarande på $0,000026.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Free $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

SEC:s förslag att ändra definitionen av utbyte bryter mot det första tillägget, säger Coin Center

Coin Center har häftigt stött tillbaka det kontroversiella SEC-förslaget som syftade till att omdefiniera definitionen av “utbyte” inom Securities Exchange Act i ett försök att “inkludera system som erbjuder användning av icke-fasta handelsintressen och kommunikationsprotokoll för att sammanföra köpare och säljare av värdepapper.” Gruppen ansåg att tillsynsmyndighetens drag var “konstitutionellt”. […]

Subscribe US Now