NFT:er kommer till Instagram, bekräftar Mark Zuckerberg

admin

Mark Zuckerberg – VD för Meta (tidigare Facebook; ägare till Instagram) avslöjade idag att Instagram kommer att integrera NFTs i sin plattform.

På tal på SXSW bekräftade miljardären att de digitala samlarobjekten skulle komma till Instagram “inom en snar framtid”. Han delade lite detaljer om vilken roll NFTs skulle spela på plattformen, men föreslog att folk både kunde visa upp sina nuvarande NFTs och till och med skapa nya. “Jag är inte redo att tillkännage exakt vad det kommer att bli idag,” sa han. “Men under de kommande månaderna kommer möjligheten att ta in några av dina NFT:er, förhoppningsvis med tiden att kunna skapa saker i den miljön.” Zuckerbergs intresse för NFT:er är ingen överraskning: han bytte namn på sitt företag till “Meta” i oktober förra året, med fokus på det växande virtuella världskonceptet som kallas “Metaverse”, där NFT och krypto förmodligen kommer att vara centrala. VD:n uttryckte hopp om att NFT:er åtminstone skulle kunna spela en roll i Metas egen metavers: “Jag hoppas att du vet, kläderna som din avatar bär i metaversen, du vet, kan i princip präglas som en NFT och du kan ta det mellan era olika platser”, sa han. I januari planerade Meta enligt uppgift att lägga till NFTs till sin utvecklande kryptoplånbok Novi. Dessutom sa Instagram-chefen Adam Mosseri att företaget “aktivt utforskade” NFT:er i december. Instagram skulle inte vara den enda sociala plattformen att intressera sig för: Twitter har redan integrerat NFT-profilbilder och Ethereum-plånboksanslutning för sina Twitter Blue-prenumeranter.

Utvald bild med tillstånd av Bloomberg.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA 5 utökat och förbättrat nu

Dagen är här – Grand Theft Auto 5 Expanded & Enhanced är nu tillgänglig på PlayStation 5 och Xbox Series X|S med grafiska uppgraderingar, tekniska förbättringar och nytt innehåll som gör det mesta av den moderna hårdvaran. Tillgänglig digitalt från varje konsols respektive webbutiker, du kan ladda ner den nya […]

Subscribe US Now