MetaMask Institutional tillkännager strategiska partnerskap med Gnosis Safe, Hex Trust, GK8 och Parfin

admin

ConsenSys-ägda institutionskompatibla förlängning, MetaMask Institutional (MMI), har tillkännagett att de bildar strategiska partnerskap med självvårdande lösningar Gnosis Safe och GK8, samt förvaringsinstitut – Hex Trust och Parfin. Slutmålet är att utöka den organisatoriska räckvidden och effektivisera DAO-upplevelsen.

Med den senaste integrationen omfamnar MetaMask nu kraven från DAOs som letar efter avgörande hanteringslösningar för att engagera sig i decentraliserade finansaktiviteter.

Partnerskap och integrationer

Enligt pressmeddelandet som delas med CryptoPotato syftar MetaMask Institutional, som har 30 miljoner aktiva användare varje månad, att ge organisationer tillgång till DeFi och Web3 samtidigt som de uppfyller rigorösa institutionella krav.

Förra året tillkännagav plattformen integration med BitGo, Qredo och Cactus Custody™ för att föra DeFi till stora företag i USA, EMEA och APAC-regionerna. MMI sa att de senaste partnerskapen med fem enheter “komplimanger” de tidigare integrationerna ur både ett lösnings- och geografiskt perspektiv.

Releasen angav också att MetaMask Institutional kommer att fortsätta att ta itu med olika krav från organisationer och DAO:er med målet att överbrygga alla organisationer i världen till Web3. För närvarande har MMI sju vårdnadshavare under sitt bälte som förser behoven hos organisationer och DAO i olika jurisdiktioner med viktiga ledningskrav.

Johann Bornman, Global Product Lead för MetaMask Institutional, kommenterade,

“Vi är glada över att arbeta med dessa fantastiska partners var och en med sina unika styrkor för att hjälpa till att uppnå vår vision.

Dessa olika integrationer tillåter fler kryptofonder, marknadsgaranter, handelsbord och traditionella organisationer att få tillgång till DeFi och Web3 via MMI. Viktigt är att arbetet med Gnosis Safe också resonerar djupt med våra decentraliserade värderingar, vilket gör det möjligt för MMI att bättre tillgodose kryptonative DAOs.”

MetaMasks tillväxt

Som rapporterats tidigare, upplevde MetaMask en enorm tillväxt och översteg nyligen mer än 30 miljoner aktiva användare varje månad. Den steg med över 40 % sedan november, då ConsenSys bara var hälften av sin nuvarande värdering. Teamet bakom den populära Ethereum-plånboken avslöjade också att de arbetade mot lanseringen av en DAO för att finansiera appens tillväxt.

Mer nyligen tillkännagav MetaMask att rulla ut Apple Pay-integration som inkluderar att möjliggöra köp av kryptovaluta med ett betal- eller kreditkort via mobilapplikationen. Denna funktion syftade huvudsakligen till att eliminera behovet av att överföra Ethereum (ETH) från en centraliserad börs till applikationen så att användare kan använda sina Visa och Mastercard.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Free $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Den japanska speljätten Bandai Namco etablerar 25 miljoner dollars fond för Web 3, Metaverse start-ups

Den japanska spelutvecklaren och förlagsföretaget Bandai Namco tillkännagav att de inrättade en fond på 1 miljard yen (eller ca 7,9 miljoner dollar) på 1 år och 3 miljarder yen (ca 23,8 miljoner dollar) på 3 år för att investera i kommande spelbolag relaterade till Web 3 och metaverse. Bandai Namco […]

Subscribe US Now