LUNA nu näst största nätverket i termer av insatt värde

admin

I takt med att Terra kliver upp bland de tio bästa kryptovalutorna, fortsätter dess popularitet som avkastningsgenerator att skjuta i höjden. Det är nu den näst mest insatta krypton i värde och överträffar till och med Ethereum 2.0.

Staking VS DeFi

För att vara tydlig hänvisar detta “insatta” värde inte till det “totala värdet låst” i DeFi-protokollen på olika blockkedjor. Ethereum dominerar fortfarande på denna arena, med $110 miljarder låsta av de totala $200 miljarderna över hela DeFi. Terra ligger kvar på en avlägsen andra plats med 23,7 miljarder USD TVL på nätverket – en rekord någonsin.

Men jämfört med andra bevis på insatsblockkedjor, ägnas nu nästan 28 miljarder dollar av LUNA till att hålla blockkedjan funktionell. Det gör det till den främsta kedjan för insatser förutom Solana, där SOL satsas för 35 miljarder dollar.

Bevis på insats är en konsensusmekanism som hjälper till att förhindra att ett blockkedjenätverk spammas med ogiltiga transaktioner/blockeringar. Det kräver att användare låser sin kryptovaluta för en chans att väljas av nätverket för att validera ett block.

Om en validerare föreslår ett ogiltigt block, förlorar han några av sina utsatta mynt. Alternativt, om han presenterar ett block som följer konsensusreglerna, belönas han med alla transaktionsavgifter kopplade till det blockets transaktioner.

Detta erbjuder en möjlighet för kryptoinnehavare på bevis på insatsnätverk att tjäna passiv inkomst genom att helt enkelt satsa sina mynt och skapa giltiga block. Högvärdiga nätverk med mycket aktivitet och transaktionsavgifter är särskilt populära för detta.

Belöningar på Terra

Just nu ger Terra effektivt en årlig belöning på 6,62 % på insatta mynt. Det är över Solanas och Ethereum 2.0:s belöningar på 5,93 % respektive 4,81 %. Dessa priser kan ändras när nätverksaktiviteten stiger och minskar, eller när det insatta värdet på ett nätverk ökar eller minskar.

Hittills satsas 40,65 % av berättigade Terra. Däremot satsas nästan tre fjärdedelar av tillgängliga SOL på Solana.

Ethereum har ännu inte uppgraderat till Ethereum 2.0, men insättningskontraktet har samlat in över $25 miljarder i Ether hittills. Detta kan förväntas öka drastiskt efter uppgraderingen, som väntas före juli i år.

Terras nuvarande pris är $90,57, med ett börsvärde på över $33 miljarder.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Onlines telefonautomat kommer att betala stort

Blodpengar håller Los Santos underjordiska igång som en välsmord maskin, och Franklin Clintons byrå drar sig inte för vått arbete. Telefonautomater är i centrum för veckans Grand Theft Auto Online-bonusar, med övergripande fokus på innehåll som läggs till spelet med The Contract. Payphone Hits är ett av de snabbaste och […]

Subscribe US Now